Wij steunen het KWF

Waarom steunt ShareValue het KWF?

Bij ShareValue geloven we sterk in het steunen van goede doelen en het teruggeven aan de maatschappij. ShareValue heeft ervoor gekozen om Zakenvriend van KWF te worden. KWF is een belangrijke non-profitorganisatie die zich inzet voor onderzoek naar en behandeling van kanker. Er zijn verschillende redenen waarom ShareValue geld inzamelt voor KWF:

  1. Kanker is een van de meest voorkomende ziekten ter wereld en heeft een enorme impact op het leven van mensen. KWF richt zich op het voorkomen en behandelen van kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten en hun families. ShareValue wil bijdragen aan deze belangrijke missie.
  2. KWF ontvangt geen structurele subsidie van de overheid en is daarom afhankelijk van donaties en giften. Door geld in te zamelen voor KWF kan ShareValue helpen om het belangrijke werk van de organisatie te ondersteunen.
  3. Wij hebben zelf ook (direct en indirect) te maken gehad met kanker. Door geld in te zamelen tonen wij onze betrokkenheid en dragen wij bij aan het verbeteren van de levens van mensen die met deze ziekte te maken hebben.

Kortom, ShareValue zamelt geld in voor KWF omdat wij willen bijdragen aan de strijd tegen kanker en het belangrijke werk van deze organisatie willen ondersteunen.

Onze actieve bijdrage voor KWF

Naast onze vaste maandelijkse donatie als Zakenvriend van KWF, willen wij ook vooral iets met elkaar ondernemen. Iets doen. Door deel te nemen aan evenementen zetten we ons gehele netwerk in om geld in te zamelen en dragen wij maximaal bij in het verzamelen van geld en daarmee het bestrijden van kanker.

Wil jij ook actief bijdragen aan dit belangrijke doel? Doe dan mee aan onze evenementen of sponsor onze deelnemers!

De evenementen zijn gericht op lichaamsbeweging, zoals wandelen, fietsen en hardlopen. Door deel te nemen aan deze evenementen kun je niet alleen geld inzamelen voor KWF, maar ook je eigen gezondheid en fitheid verbeteren! Daarnaast help je om de bewustwording over kanker te vergroten en mensen te informeren over de missie en het werk van KWF. Ga naar onze actiepagina van KWF en maak een eigen sponsorpagina aan door lid te worden van ons team. Vraag je familieleden, vrienden en collega’s om jou te sponsoren. Wij zorgen voor een gezellige locatie in de buurt waar je ontvangen wordt en waar we met elkaar achteraf een kopje koffie of drankje kunnen doen en/of lunchen.

Wil je bijdragen zonder deel te nemen aan een evenement? Ook dat kan.

Iedere deelnemer kan een sponsorpagina aanmaken op de website van KWF en jij kan een deelnemer sponsoren. Klik op de pagina van jouw familielid, vriend(in) of collega en steun hem/haar. Op deze manier ondersteun je het onderzoek naar kanker en help je om een betere toekomst te creëren voor degenen die getroffen zijn door kanker.

In 2023 doen wij mee aan drie evenementen:

  • Zaterdag 15 april: The Marathon Rotterdam Walk (wandelen)
  • Zondag 16 april: NN Marathon Rotterdam, business estafette run (hardlopen)
  • Zondag 1 oktober: Ride for the Roses (fietsen)

Wil jij samen met ons deelnemen aan een evenement? Of wil je meer informatie over een specifiek event? Klik hieronder op een evenement of stuur je vraag naar events@sharevalue.nl

Neem deel aan de komende KWF events:

Er staan nog geen nieuwe KWF events op de planning.
{description}

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures
{description}

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertises