Wij steunen het KWF

Website headerfoto KWF

Waarom steunt ShareValue het KWF?

Bij ShareValue geloven we sterk in het steunen van goede doelen en het teruggeven aan de maatschappij. ShareValue heeft ervoor gekozen om Zakenvriend van KWF te worden. KWF is een belangrijke non-profitorganisatie die zich inzet voor onderzoek naar en behandeling van kanker. Er zijn verschillende redenen waarom ShareValue geld inzamelt voor KWF:

  1. Kanker is een van de meest voorkomende ziekten ter wereld en heeft een enorme impact op het leven van mensen. KWF richt zich op het voorkomen en behandelen van kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten en hun families. ShareValue wil bijdragen aan deze belangrijke missie.
  2. KWF ontvangt geen structurele subsidie van de overheid en is daarom afhankelijk van donaties en giften. Door geld in te zamelen voor KWF kan ShareValue helpen om het belangrijke werk van de organisatie te ondersteunen.
  3. Wij hebben zelf ook (direct en indirect) te maken gehad met kanker. Door geld in te zamelen tonen wij onze betrokkenheid en dragen wij bij aan het verbeteren van de levens van mensen die met deze ziekte te maken hebben.

Kortom, ShareValue zamelt geld in voor KWF omdat wij willen bijdragen aan de strijd tegen kanker en het belangrijke werk van deze organisatie willen ondersteunen.

Onze actieve bijdrage voor KWF

Wij doneren op twee manieren:

  • via een vaste maandelijkse donatie als Zakenvriend van KWF
  • door deel te nemen aan een aantal evenementen

Je kunt een aantal foto's bekijken van de evenementen die al voorbij zijn via onderstaande evenementenpagina's over The Marathon Rotterdam Walk en NN Marathon Rotterdam. In 2025 gaan we zeker weer meedoen. Je kan onze deelnemers nog wel sponsoren via de evenementenpagina's hieronder!

Wil jij ons helpen?

Je kunt doneren aan ons team, rechtstreeks via onze teampagina op de website van KWF. Zo komt jouw bedrag rechtstreeks op de rekening van KWF te staan. Ga hiervoor naar onze KWF teampagina. Bedankt!

Neem deel aan de komende KWF events

Er staan nog geen nieuwe KWF events op de planning.

Wil je ook iets bijdragen?

Wil jij graag een steentje bijdragen? Via onderstaande knop kun je rechtstreeks aan KWF doneren via onze KWF teamsite. Bedankt!

Doneren?

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertise
Cookies beheren