Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures
werkplek header4

De standaard voorbij

Iedereen is anders. Iedereen heeft dus ook behoefte aan andere arbeidsvoorwaarden. Daarom kijken wij verder dan de standaard en bieden we drie verschillende memberships: Premium, Business en Flex. Of jij je nou wilt ontwikkelen, meer zelfstandigheid zoekt of juist volledig eigen baas wilt zijn: het kan allemaal. Welk membership kies jij?

Premium

Ons Premium-Membership is met veel ruimte voor ontwikkeling, opleidingen en gezelligheid het meest uitgebreide membership dat wij bieden. We stimuleren je bij het behalen van certificaten en het volgen van opleidingen. Als Premium-collega bij ShareValue blijf je groeien. Je voelt je gehoord en je voelt je thuis.

Is dit membership wat voor jou?

Bekijk onze vacatures

Business

Zelfstandigheid en invloed op je inkomsten, maar toch de zekerheid van een arbeidscontract. Dat is ons Business-Membership. Ondernemerschap, maar dan zonder de zorgen van een zakelijke administratie, debiteurenbeheer en acquisitie. Je maakt deel uit van de gezellige ShareValue-avonden en de inhoudelijke LevelUp-sessies, zodat je deel bent van de ShareValue familie en toch de vrijheid hebt die je zoekt. Is dit membership wat voor jou?

Is dit membership wat voor jou?

Flex

Als Flex-Member ben je deel van de flexibele schil van ShareValue. Je bent volledig eigen baas. Zzp’en houdt in dat je veel tijd kwijt bent aan netwerken en relaties opbouwen. Met dit membership profiteer je mee van ons netwerk, zodat jij je kunt focussen op dat wat jij het liefste doet.

Is dit membership wat voor jou?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Ben je enthousiast?

Wil je meer weten over het werken bij ShareValue? Neem dan per mail contact met ons op!

Stuur ons vrijblijvend een mailtje

Hoor van onze experts hoe leuk ShareValue is

Lees de verhalen van onze collega's

Zoek je een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures
Cookies beheren