Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures

De standaard voorbij

Iedereen is anders. Iedereen heeft dus ook behoefte aan andere arbeidsvoorwaarden. Daarom kijken wij verder dan de standaard en bieden we drie verschillende memberships: Premium, Business en Flex. Of jij je nou wilt ontwikkelen, meer zelfstandigheid zoekt of juist volledig eigen baas wilt zijn: het kan allemaal. Welk membership kies jij?

 

Premium

Ons Premium-Membership is met veel ruimte voor ontwikkeling, opleidingen en gezelligheid het meest uitgebreide membership dat wij bieden. We stimuleren je bij het behalen van certificaten en het volgen van opleidingen. Als Premium-collega bij ShareValue blijf je groeien. Je voelt je gehoord en je voelt je thuis.

Is dit membership wat voor jou?

Bekijk onze vacatures

Het onderlinge contact en enthousiasme zorgt voor een sterk verbonden gevoel

Door mijn keuze voor Premium membership van ShareValue ben ik onderdeel van een hecht team van professionals die mij ondersteunen in mijn dagelijks werk. Het onderlinge contact en enthousiasme van collega's zorgt voor een sterk verbonden gevoel met ShareValue waardoor ik altijd met plezier naar mijn werk ga.

Roel SharePoint Developer

Business

Zelfstandigheid en invloed op je inkomsten, maar toch de zekerheid van een arbeidscontract. Dat is ons Business-Membership. Ondernemerschap, maar dan zonder de zorgen van een zakelijke administratie, debiteurenbeheer en acquisitie. Je maakt deel uit van de gezellige ShareValue-avonden en de inhoudelijke LevelUp-sessies, zodat je deel bent van de ShareValue familie en toch de vrijheid hebt die je zoekt.

Is dit membership wat voor jou?

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Ontwikkel je in de diepte van je vakgebied en in de breedte

Deze samenwerkingsvorm met ShareValue daagt je uit om jezelf niet alleen in de diepte van je vakgebied maar ook in de breedte te ontwikkelen. Met de mogelijkheden van een zzp’er en de teamgeest van het dienstverband is dit voor mij een uitstekende formule om maximaal te blijven groeien.

Guillaume .NET Developer

Flex

Als Flex-Member ben je deel van de flexibele schil van ShareValue. Je bent volledig eigen baas. Zzp’en houdt in dat je veel tijd kwijt bent aan netwerken en relaties opbouwen. Met dit membership profiteer je mee van ons netwerk, zodat jij je kunt focussen op dat wat jij het liefste doet.

Is dit membership wat voor jou?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Mooie aansluitende opdrachten en soepele communicatie

Als zzp’er werk ik graag met ShareValue samen omdat zij mooie aansluitende opdrachten vinden en de communicatie heel soepel verloopt. Je weet waar je aan toe bent!

Faizel Office 365 consultant

Hoor van onze experts hoe leuk ShareValue is

Lees de verhalen van onze collega's

Zoek je een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures