Word onze Azure collega

En kom bij het leukste team binnen ShareValue!

Bekijk de vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Werk jij graag met Microsoft Endpoint Manager, PowerShell, Azure DevOps of bijvoorbeeld Kubernetes? Onze Azure-collega’s ook! Als lid van dit team word je regelmatig ingezet bij verschillende klanten om je zo óf op alle fronten te ontwikkelen óf juist om je helemaal vast te bijten in één onderwerp. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast ben je ook nog eens deel van een gezellig team dat regelmatig bij elkaar komt voor kennissessies of leuke uitjes.

Ga naar de Azure blogs

Lees hier de blogs van onze Azure experts

Als collega bij ShareValue heb je regelmatig gesprekken met je People Manager Esra, waarmee je een Persoonlijk Ontwikkelplan opstelt. Waar je ook staat in je carrière, er is altijd een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen! Of het nou gaat om praktische trainingen of het behalen van certificaten, bij ShareValue is het allemaal mogelijk.

Daarnaast is er Competence Lead Barry, die ervoor zorgt dat het hele Azure-team op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en dat er volop kennisdeling plaatsvindt. Ondanks dat je dus vaak bezig bent voor de opdrachtgever, ben je nog steeds lid van een hecht team binnen ShareValue waar veel contact mee is.

Alles om het werken bij ShareValue voor jou zo leuk en waardevol mogelijk te maken!

Ik heb fijne sparringspartners gevonden in mijn collega’s

Ik wil graag groeien in de wereld van Azure. En die kans krijg ik hier! Ik heb fijne sparringspartners gevonden in mijn collega’s en de Competence Leads. Ook de verschillende kennissessies zorgen ervoor dat ik goed op de hoogte blijf van alle laatste ontwikkelingen.

Manuel Consultant

Ik help collega's op technisch vlak

Naast mijn rol als technisch consultant ben ik binnen ShareValue ook Competence Lead Azure Engineering. Deze rol biedt mij de mogelijkheid om collega’s te helpen op technisch vlak op het gebied van Azure. Daarnaast speel je als Competence Lead een belangrijke rol in de richtingen die ShareValue kiest binnen jouw expertisegebied.

Barry Competence Lead
Escape-route door Utrecht

Escape-route door Utrecht

Stranddag met heel ShareValue, partners én kinderen

Stranddag met heel ShareValue, partners én kinderen

Onze Azure vacatures

In gesprek?
Marc denkt graag met je mee

Wil je eens bespreken wat de mogelijkheden zijn? Stuur een e-mail
In gesprek?
Marc Corporate Recruiter Marc vindt het fijn om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek zit. Daarover gaat hij graag met je in gesprek!

Hoe is het om bij ShareValue te werken?

Onze collega's vertellen het je!