Leer je collega’s alvast kennen

Gerhard
Developer Gerhard
Gerhard
Developer Gerhard

Ik ben in Zuid-Afrika begonnen als SharePoint Developer. Mijn interesse voor Front-End Development binnen SharePoint ontstond doordat Server-Side Coding (in C#) helemaal was weggevallen. Toen ik naar Nederland was verhuisd, stond ik voor een keuze: ga ik verder met Front-End development of ga ik me meer focussen op SharePoint? Al gauw kwam ik er achter dat ik helemaal niet hoefde te kiezen en dat ik het mooi kon combineren bij ShareValue! In de toekomst zou me het liefst willen ontplooien tot SharePoint Solutions Architect.

ShareValue helpt me hierin door een plan op te stellen waarbij ik al mijn leerdoelen kan realiseren. Het familiaire gevoel vind ik het mooist bij onze organisatie. Met een gezellige club met vriendelijke en behulpzame collega’s waarbij ik in alles wat ik doe gehoord en geholpen wordt. Via ShareValue heb ik mijn eerste opdracht volbracht waarbij ik bij de klant een Externe Reactjs Applicatie (beheermodule) ontwikkeld heb die communiceert met SharePoint.

Ons gaan nou braai!

Kelly
Developer Kelly
Kelly
Developer Kelly

Als .NET developer wil ik meer ervaring op doen in software development. Ik heb bij mijn vorige werkgever veel beheer gedaan, maar bij ShareValue kan ik me verder ontwikkelen in development. Wat ik heel belangrijk vind is dat ik me kan blijven focussen op datgene waar ik het meeste energie van krijg. Mijn huidige ambitie ligt echt bij Back-End .NET programmeren. Ik hoop dat ik in de toekomst naar Full-Stack kan groeien. Mijn huidige opdracht is helemaal Full-Stack, dus die droom lijkt uit te komen!

Ik vind ShareValue een leuk bedrijf om bij te werken. In het begin moest ik wel wennen aan de detachering. Het is toch spannend om bij nieuwe mensen in een team te komen die je nog nooit hebt ontmoet. Maar nu ben ik helemaal in mijn element! Ik zit nu op mijn tweede opdracht. De eerste opdracht was vooral database- en patchmanagement. En nu een combinatie van beheer en development. Die afwisseling is leuk en leerzaam.

Ik ben helemaal in mijn element.

Emiel
Developer Emiel
Emiel
Developer Emiel

Binnen ShareValue vervul ik twee rollen: Software Developer en PEM (People Manager). Voor mijn rol als Software Developer ben ik reeds lange tijd ingezet bij KPN. Daar mag ik meewerken aan de oplossing voor de 112 Alarmcentrale. Een enorm uitdagende klus, omdat het een complexe omgeving is waarbij de oplossing 24x7 beschikbaar moet zijn. Met .NET werk ik al sinds 2001 (daarvoor al veel VBA ervaring opgedaan), toen we binnen PGGM de mainframe applicatie voor de pensioenen gingen omzetten naar een .NET oplossing. De tijd van Visual Studio 2002 en .NET Framework 1.0. Vervolgens alle VS versies en Framework versies gezien en “vastgehad”. Hoogtepunten waren de vele conferenties die ik heb mogen bezoeken met als ultiem hoogtepunt de Tech Ed in Barcelona (2010) en The Build in Seattle (2019). Laten we het erop houden dat ik veel ervaring heb 😉

Daarnaast de PEM rol, waarin ik mijn team begeleid in hun ontwikkeling, coach op de opdrachten die ze uitvoeren en als spil fungeer binnen de organisatie. Een deeltijd functie die je fulltime vervult. Het interessante aan deze rol is dat je enerzijds kan putten uit de ervaring die je zelf hebt (zowel op hard skills als op soft skills) en anderzijds rekening moet houden met de verschillende behoeften die de mensen hebben. Des te leuker als je iemand aan het eind van het jaar kan belonen met een (zeer) goede beoordeling voor de prestaties die ze hebben geleverd!

Leuk om aan het eind van het jaar iemand te belonen met een goede beoordeling!

Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures
Gerard
Consultant Gerard
Gerard
Consultant Gerard

Ik heb eerder bij een aantal grote bedrijven gewerkt en wilde graag eens ervaren hoe het is om te werken in een minder logge organisatie met veel ambitie en korte lijnen. In ShareValue vond ik een perfecte match en heb ik de kans gekregen om op basis van mijn eigen visie op adoptie de ShareValue Adoptiestraat te ontwikkelen. Ik adviseer onze klanten over de Moderne werkplek en het leren werken met Microsoft 365. Ik geef trainingen en werk met de klant samen om hun adoptieaanpak vorm te geven en uit te voeren. Ik voer mijn adoptie- en advieswerk uit binnen het Microsoft 365 consultancy team, een leuk en dynamisch team waar ik me goed in thuis voel.

Ik heb daarnaast de kans gekregen om de rol van Innovatiemanager vorm te geven en het innovatieproces in te richten, en om collega’s uit alle teams te begeleiden bij het initiëren en uitvoeren van innovatieve projecten.

Ik krijg allerlei kansen om te groeien en innoveren

Monique
Consultant Monique
Monique
Consultant Monique

Ik heb enkele jaren als zzp’er gewerkt en ik miste het om collega’s te hebben. Aquisitie was ook niet helemaal mijn ding. Toen kreeg ik te horen over het Business-membership en dat klonk perfect. En dat is het ook! Ik geniet van zowel de vrijheid als de sfeer bij ShareValue. Ook de diversiteit van de opdrachten is precies wat ik wil. Inmiddels heb ik bijvoorbeeld bij een grote zorgorganisatie gewerkt, een hoge- en middelbare school en een internationaal bouwbedrijf”. Hiernaast krijg ik ook nog de ruimte om mij vast te bijten in interne projecten.

Ik geniet van de vrijheid en de sfeer

Barry
Consultant Barry
Barry
Consultant Barry

Naast mijn rol als technisch consultant ben ik binnen ShareValue ook Competence Lead Azure Engineering. Deze rol biedt mij de mogelijkheid om collega’s te helpen op technisch vlak op het gebied van Azure. Daarnaast speel je als Competence Lead een belangrijke rol in de richtingen die ShareValue kiest binnen jouw expertisegebied.

Ik help collega's op technisch vlak

Heb je een Microsoft Expert nodig?

Neem contact met ons op

Zoek je een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures