Leer je collega’s alvast kennen

consultant

Gerard

Ik heb eerder bij een aantal grote bedrijven gewerkt en wilde graag eens ervaren hoe het is om te werken in een minder logge organisatie met veel ambitie en korte lijnen. In ShareValue vond ik een perfecte match en heb ik de kans gekregen om op basis van mijn eigen visie op adoptie de ShareValue Adoptiestraat te ontwikkelen. Ik adviseer onze klanten over de Moderne werkplek en het leren werken met Microsoft 365. Ik geef trainingen en werk met de klant samen om hun adoptieaanpak vorm te geven en uit te voeren. Ik voer mijn adoptie- en advieswerk uit binnen het Microsoft 365 consultancy team, een leuk en dynamisch team waar ik me goed in thuis voel.

Ik heb daarnaast de kans gekregen om de rol van Innovatiemanager vorm te geven en het innovatieproces in te richten, en om collega’s uit alle teams te begeleiden bij het initiëren en uitvoeren van innovatieve projecten.

Veel leuke en inspirerende werkzaamheden dus! En het mooie is dat ik een deel hiervan thuis kan uitvoeren dankzij de thuiswerkmogelijkheden die ShareValue biedt. Zo heb ik zelfs vergoeding gekregen voor een goede bureaustoel voor op mijn werkkamer!

"IK KRIJG ALLERLEI KANSEN OM TE GROEIEN EN INNOVEREN"

ENGINEER & ARCHITECT

Makele

Alles komt aan bod bij ShareValue. In de afgelopen 8 jaar waren mijn opdrachten heel divers, van werken bij de NS aan Azure beheer, Azure migratie projecten en Azure Kubernetes Services diensten, tot een interessante opdracht bij Stichting Inlichtingenbureau (SIB), waar ik samen met een team een nieuwe Azure platform aan het inrichten ben volgens het "Microsoft Cloud Foundation Framework". De IB onprem workloads worden gemigreerd en landen in dit platform. De bedrijven SIB en NS verschillen qua organisatie grote maar de uitdaging van beide opdrachten was even groot. Het maakt niet uit hoe groot het bedrijf is, elk bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen en daar werk ik met veel plezier aan mee.

Naast mijn plezier in mijn werk vind ik het ook belangrijk om een goede connectie met mijn collega's te hebben. Daar wordt binnen ShareValue veel voor gedaan, er worden door het jaar heen diverse uitjes georganiseerd en er is voldoende mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Ik zit hier op mijn plek!

"HET MAAKT NIET UIT HOE GROOT HET BEDRIJF IS, ELK BEDRIJF HEEFT ZIJN EIGEN UITDAGINGEN EN DAAR WERK IK MET VEEL PLEZIER AAN MEE"

Engineer & architect

Gert

Als iemand die helemaal opgaat in Microsoft Azure, Cyber Security en cloud computing, kan ik eerlijk zeggen dat de focus op deze gebieden een feest is. Mijn missie is om niet alleen deze technologieën te beheersen, maar ook om te delen wat ik onderweg heb geleerd.

Verhuizen naar Nederland vanuit Zuid-Afrika is een gamechanger voor mij geweest. Het is een geweldige mix van innovatie en traditie. Ik voelde me meteen thuis in een gemeenschap die echt het belang van een goede balans tussen werk en privé begrijpt. Plus, hier wonen betekent dat ik omringd ben door prachtige landschappen en slechts een steenworp afstand van enkele van de coolste steden van Europa.

Werken bij ShareValue is een ongelooflijke reis. Het heeft me in contact gebracht met enkele van de scherpste geesten die er zijn, en samen creëren we Microsoft Azure-oplossingen die echt iets betekenen voor bedrijven.

Wat me direct opviel bij ShareValue is de warme en gastvrije cultuur. Het is de perfecte plek om mijn vaardigheden in te zetten, om te blijven leren en groeien, en om te werken in een team dat helemaal gaat voor het verleggen van grenzen en samenwerking. Ik ben omringd door collega's die niet alleen ondersteunend zijn, maar net zo gek op de cloud en gepassioneerd zijn als ik.

"HET IS EEN FEEST OM ME TE KUNNEN FOCUSSEN"

Developer

Sem

Een team waar je op kan bouwen. Dát is ShareValue voor mij. Een gezellige groep collega’s waar je altijd op terug kunt vallen én plezier mee kunt hebben. Met daarnaast leuke en afwisselende opdrachten en een hoop ruimte voor groei. Zo krijg ik voldoende uren om cursussen te volgen om alles te leren over de nieuwste technieken. Deze opgedane kennis kan ik direct toepassen bij de opdrachtgever. En van die ervaringen groei je dan ook weer! Ik voel me goed thuis bij ShareValue en ben blij dat ik hier terecht gekomen ben.

"IK BEN BLIJ DAT IK HIER TERECHT GEKOMEN BEN!"

Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures
consultant

Monique

Ik heb enkele jaren als zzp’er gewerkt en ik miste het om collega’s te hebben. Aquisitie was ook niet helemaal mijn ding. Toen kreeg ik te horen over het Business-membership en dat klonk perfect. En dat is het ook! Ik geniet van zowel de vrijheid als de sfeer bij ShareValue. Ook de diversiteit van de opdrachten is precies wat ik wil. Inmiddels heb ik bijvoorbeeld bij een grote zorgorganisatie gewerkt, een hoge- en middelbare school en een internationaal bouwbedrijf”. Hiernaast krijg ik ook nog de ruimte om mij vast te bijten in interne projecten.

"IK GENIET VAN DE VRIJHEID EN DE SFEER"

Consultant

Manuel

Ik vind alles leuk. Toen ik binnenkwam bij ShareValue wist ik vooral veel over Microsoft 365, maar ik wilde graag ook groeien in de wereld van Azure. En die kans krijg ik hier! Ik heb fijne sparringspartners gevonden in mijn collega’s en de Competence Leads. Ook de verschillende kennissessies zorgen ervoor dat ik goed op de hoogte blijf van alle laatste ontwikkelingen. Ondertussen heb ik mee kunnen werken aan een intern project om de stoelmassage-planning beter te stroomlijnen. Voor een klant ben ik een Proof of Concept van een intranet aan het maken en ben ik bezig met een migratie. Heel afwisselend dus!

Het fijne aan ShareValue is dat het een kleine organisatie is, maar niet té klein. Er is een goede visie en er hangt een zeer goede sfeer. Iedereen is toegankelijk en iedereen kent elkaar. Ookal zit je het gros van de tijd bij de klant (of thuis, maar wel voor de klant aan het werk), je bent direct lid van de ShareValue-familie.

"IK HEB FIJNE SPARRINGSPARTNERS GEVONDEN IN MIJN COLLEGA’S"

sales manager

Mehmet

Mijn werkzaamheden en contacten binnen sales zijn heel divers. Zo sta ik dagelijks in contact met een breed scala aan bestaande en nieuwe klanten. Het ene moment ben ik met een kleine familiebedrijf in gesprek over hun cloudambities om vervolgens met een multinational in gesprek te gaan over hun meerjaren-projecten. De diversiteit aan klanten maakt deze gesprekken altijd heel interessant en leerzaam.

Als sales binnen ShareValue ben je als het ware de spin in het web en ben je vanuit je rol betrokken bij verschillende processen. Zo heb ik met ieder onderdeel van de organisatie raakvlakken, zoals met marketing, peoplemanagement, contractmanagement, finance en natuurlijk de collega’s die voor klantprojecten werken.

Ik werk in een hecht salesteam waar we ieder in haar/zijn kracht zetten. Door continu elkaar te helpen en te motiveren komen we tot mooie oplossingen. Met een mensgerichte aanpak zorgen dat onze klanten succesvol zijn en collega’s hun ambities kunnen waarmaken. We delen successen en helpen elkaar bij uitdagingen.

"IN HET HECHTE SALESTEAM ZETTEN WE IEDER IN ZIJN/HAAR KRACHT"

developer

Gerhard

Ik ben in Zuid-Afrika begonnen als SharePoint Developer. Mijn interesse voor Front-End Development binnen SharePoint ontstond doordat Server-Side Coding (in C#) helemaal was weggevallen. Toen ik naar Nederland was verhuisd, stond ik voor een keuze: ga ik verder met Front-End development of ga ik me meer focussen op SharePoint? Al gauw kwam ik er achter dat ik helemaal niet hoefde te kiezen en dat ik het mooi kon combineren bij ShareValue! In de toekomst zou me het liefst willen ontplooien tot SharePoint Solutions Architect.

ShareValue helpt me hierin door een plan op te stellen waarbij ik al mijn leerdoelen kan realiseren. Het familiaire gevoel vind ik het mooist bij onze organisatie. Met een gezellige club met vriendelijke en behulpzame collega’s waarbij ik in alles wat ik doe gehoord en geholpen word. Via ShareValue heb ik mijn eerste opdracht volbracht waarbij ik bij de klant een Externe Reactjs Applicatie (beheermodule) ontwikkeld heb die communiceert met SharePoint.

"ONS GAAN NOU BRAAI!"

developer

Emiel

Binnen ShareValue vervul ik twee rollen: Software Developer en PEM (People Manager). Voor mijn rol als Software Developer ben ik reeds lange tijd ingezet bij KPN. Daar mag ik meewerken aan de oplossing voor de 112 Alarmcentrale. Een enorm uitdagende klus, omdat het een complexe omgeving is waarbij de oplossing 24x7 beschikbaar moet zijn. Met .NET werk ik al sinds 2001 (daarvoor al veel VBA ervaring opgedaan), toen we binnen PGGM de mainframe applicatie voor de pensioenen gingen omzetten naar een .NET oplossing. De tijd van Visual Studio 2002 en .NET Framework 1.0. Vervolgens alle VS versies en Framework versies gezien en “vastgehad”. Hoogtepunten waren de vele conferenties die ik heb mogen bezoeken met als ultiem hoogtepunt de Tech Ed in Barcelona (2010) en The Build in Seattle (2019). Laten we het erop houden dat ik veel ervaring heb 😉

Daarnaast de PEM rol, waarin ik mijn team begeleid in hun ontwikkeling, coach op de opdrachten die ze uitvoeren en als spil fungeer binnen de organisatie. Een deeltijd functie die je fulltime vervult. Het interessante aan deze rol is dat je enerzijds kan putten uit de ervaring die je zelf hebt (zowel op hard skills als op soft skills) en anderzijds rekening moet houden met de verschillende behoeften die de mensen hebben. Des te leuker als je iemand aan het eind van het jaar kan belonen met een (zeer) goede beoordeling voor de prestaties die ze hebben geleverd!

"LEUK OM AAN HET EIND VAN HET JAAR IEMAND TE BELONEN MET EEN GOEDE BEOORDELING!"

Ben je enthousiast?

Wil je meer weten over het werken bij ShareValue? Neem dan per mail contact met ons op!

Stuur ons vrijblijvend een mailtje

Heb je een Microsoft Expert nodig?

Neem contact met ons op

Zoek je een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures
Cookies beheren