Leer je collega’s alvast kennen

Makele
Engineer & Architect Makele
Makele
Engineer & Architect Makele

Alles komt aan bod bij ShareValue. In de afgelopen 8 jaar waren mijn opdrachten heel divers, van werken bij de NS aan Azure beheer, Azure migratie projecten en Azure Kubernetes Services diensten, tot een interessante opdracht bij Stichting Inlichtingenbureau (SIB), waar ik samen met een team een nieuwe Azure platform aan het inrichten ben volgens het "Microsoft Cloud Foundation Framework". De IB onprem workloads worden gemigreerd en landen in dit platform. De bedrijven SIB en NS verschillen qua organisatie grote maar de uitdaging van beide opdrachten was even groot. Het maakt niet uit hoe groot het bedrijf is, elk bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen en daar werk ik met veel plezier aan mee.  

Naast mijn plezier in mijn werk vind ik het ook belangrijk om een goede connectie met mijn collega's te hebben. Daar wordt binnen ShareValue veel voor gedaan, er worden door het jaar heen diverse uitjes georganiseerd en er is voldoende mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Ik zit hier op mijn plek!
 

Het maakt niet uit hoe groot het bedrijf is, elk bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen en daar werk ik met veel plezier aan mee

Monique
Consultant Monique
Monique
Consultant Monique

Ik heb enkele jaren als zzp’er gewerkt en ik miste het om collega’s te hebben. Aquisitie was ook niet helemaal mijn ding. Toen kreeg ik te horen over het Business-membership en dat klonk perfect. En dat is het ook! Ik geniet van zowel de vrijheid als de sfeer bij ShareValue. Ook de diversiteit van de opdrachten is precies wat ik wil. Inmiddels heb ik bijvoorbeeld bij een grote zorgorganisatie gewerkt, een hoge- en middelbare school en een internationaal bouwbedrijf”. Hiernaast krijg ik ook nog de ruimte om mij vast te bijten in interne projecten.

Ik geniet van de vrijheid en de sfeer

Sem
Developer Sem
Sem
Developer Sem

Een team waar je op kan bouwen. Dát is ShareValue voor mij. Een gezellige groep collega’s waar je altijd op terug kunt vallen én plezier mee kunt hebben. Met daarnaast leuke en afwisselende opdrachten en een hoop ruimte voor groei. Zo krijg ik voldoende uren om cursussen te volgen om alles te leren over de nieuwste technieken. Deze opgedane kennis kan ik direct toepassen bij de opdrachtgever. En van die ervaringen groei je dan ook weer! Ik voel me goed thuis bij ShareValue en ben blij dat ik hier terecht gekomen ben.

Ik ben blij dat ik hier terecht gekomen ben!

Manuel
Consultant Manuel
Manuel
Consultant Manuel

Ik vind alles leuk. Toen ik binnenkwam bij ShareValue wist ik vooral veel over Microsoft 365, maar ik wilde graag ook groeien in de wereld van Azure. En die kans krijg ik hier! Ik heb fijne sparringspartners gevonden in mijn collega’s en de Competence Leads. Ook de verschillende kennissessies zorgen ervoor dat ik goed op de hoogte blijf van alle laatste ontwikkelingen. Ondertussen heb ik mee kunnen werken aan een intern project om de stoelmassage-planning beter te stroomlijnen. Voor een klant ben ik een Proof of Concept van een intranet aan het maken en ben ik bezig met een migratie. Heel afwisselend dus! 

Het fijne aan ShareValue is dat het een kleine organisatie is, maar niet té klein. Er is een goede visie en er hangt een zeer goede sfeer. Iedereen is toegankelijk en iedereen kent elkaar. Ookal zit je het gros van de tijd bij de klant (of thuis, maar wel voor de klant aan het werk), je bent direct lid van de ShareValue-familie.

Ik heb fijne sparringspartners gevonden in mijn collega’s

Mehmet
Sales Manager Mehmet
Mehmet
Sales Manager Mehmet

Mijn werkzaamheden en contacten binnen sales zijn heel divers. Zo sta ik dagelijks in contact met een breed scala aan bestaande en nieuwe klanten. Het ene moment ben ik met een kleine familiebedrijf in gesprek over hun cloudambities om vervolgens met een multinational in gesprek te gaan over hun meerjaren-projecten. De diversiteit aan klanten maakt deze gesprekken altijd heel interessant en leerzaam.

Als sales binnen ShareValue ben je als het ware de spin in het web en ben je vanuit je rol betrokken bij verschillende processen. Zo heb ik met ieder onderdeel van de organisatie raakvlakken, zoals met marketing, peoplemanagement, contractmanagement, finance en natuurlijk de collega’s die voor klantprojecten werken.

Ik werk in een hecht salesteam waar we ieder in haar/zijn kracht zetten. Door continu elkaar te helpen en te motiveren komen we tot mooie oplossingen. Met een mensgerichte aanpak zorgen dat onze klanten succesvol zijn en collega’s hun ambities kunnen waarmaken. We delen successen en helpen elkaar bij uitdagingen.

In het hechte salesteam zetten we ieder in zijn/haar kracht

Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures
Gerard
Consultant Gerard
Gerard
Consultant Gerard

Ik heb eerder bij een aantal grote bedrijven gewerkt en wilde graag eens ervaren hoe het is om te werken in een minder logge organisatie met veel ambitie en korte lijnen. In ShareValue vond ik een perfecte match en heb ik de kans gekregen om op basis van mijn eigen visie op adoptie de ShareValue Adoptiestraat te ontwikkelen. Ik adviseer onze klanten over de Moderne werkplek en het leren werken met Microsoft 365. Ik geef trainingen en werk met de klant samen om hun adoptieaanpak vorm te geven en uit te voeren. Ik voer mijn adoptie- en advieswerk uit binnen het Microsoft 365 consultancy team, een leuk en dynamisch team waar ik me goed in thuis voel.

Ik heb daarnaast de kans gekregen om de rol van Innovatiemanager vorm te geven en het innovatieproces in te richten, en om collega’s uit alle teams te begeleiden bij het initiëren en uitvoeren van innovatieve projecten.

Veel leuke en inspirerende werkzaamheden dus! En het mooie is dat ik een deel hiervan thuis kan uitvoeren dankzij de thuiswerkmogelijkheden die ShareValue biedt. Zo heb ik zelfs vergoeding gekregen voor een goede bureaustoel voor op mijn werkkamer!

Ik krijg allerlei kansen om te groeien en innoveren

Patrick
Developer Patrick
Patrick
Developer Patrick

Mijn eerste kennismaking met ShareValue was een originele; ik was te gast bij een digitale borrel in AltSpaceVR! Daar raakte ik in gesprek met medewerkers van ShareValue en ontdekte ik dat dit een goede plek was om mij meer te gaan ontwikkelen als DevOps Engineer; een mooie vervolgstap op mijn carrière als .NET developer. Met opleidingsmogelijkheden en een opdracht alvast in die richting, gaat het ontwikkelen goed. 

En dat met een groep gezellige collega’s om mij heen!  

Kennis gemaakt via een borrel in AltSpaceVR!

Gerhard
Developer Gerhard
Gerhard
Developer Gerhard

Ik ben in Zuid-Afrika begonnen als SharePoint Developer. Mijn interesse voor Front-End Development binnen SharePoint ontstond doordat Server-Side Coding (in C#) helemaal was weggevallen. Toen ik naar Nederland was verhuisd, stond ik voor een keuze: ga ik verder met Front-End development of ga ik me meer focussen op SharePoint? Al gauw kwam ik er achter dat ik helemaal niet hoefde te kiezen en dat ik het mooi kon combineren bij ShareValue! In de toekomst zou me het liefst willen ontplooien tot SharePoint Solutions Architect.

ShareValue helpt me hierin door een plan op te stellen waarbij ik al mijn leerdoelen kan realiseren. Het familiaire gevoel vind ik het mooist bij onze organisatie. Met een gezellige club met vriendelijke en behulpzame collega’s waarbij ik in alles wat ik doe gehoord en geholpen word. Via ShareValue heb ik mijn eerste opdracht volbracht waarbij ik bij de klant een Externe Reactjs Applicatie (beheermodule) ontwikkeld heb die communiceert met SharePoint.

Ons gaan nou braai!

Emiel
Developer Emiel
Emiel
Developer Emiel

Binnen ShareValue vervul ik twee rollen: Software Developer en PEM (People Manager). Voor mijn rol als Software Developer ben ik reeds lange tijd ingezet bij KPN. Daar mag ik meewerken aan de oplossing voor de 112 Alarmcentrale. Een enorm uitdagende klus, omdat het een complexe omgeving is waarbij de oplossing 24x7 beschikbaar moet zijn. Met .NET werk ik al sinds 2001 (daarvoor al veel VBA ervaring opgedaan), toen we binnen PGGM de mainframe applicatie voor de pensioenen gingen omzetten naar een .NET oplossing. De tijd van Visual Studio 2002 en .NET Framework 1.0. Vervolgens alle VS versies en Framework versies gezien en “vastgehad”. Hoogtepunten waren de vele conferenties die ik heb mogen bezoeken met als ultiem hoogtepunt de Tech Ed in Barcelona (2010) en The Build in Seattle (2019). Laten we het erop houden dat ik veel ervaring heb 😉

Daarnaast de PEM rol, waarin ik mijn team begeleid in hun ontwikkeling, coach op de opdrachten die ze uitvoeren en als spil fungeer binnen de organisatie. Een deeltijd functie die je fulltime vervult. Het interessante aan deze rol is dat je enerzijds kan putten uit de ervaring die je zelf hebt (zowel op hard skills als op soft skills) en anderzijds rekening moet houden met de verschillende behoeften die de mensen hebben. Des te leuker als je iemand aan het eind van het jaar kan belonen met een (zeer) goede beoordeling voor de prestaties die ze hebben geleverd!

Leuk om aan het eind van het jaar iemand te belonen met een goede beoordeling!

Ben je enthousiast?

Wil je meer weten over het werken bij ShareValue? Neem dan per mail contact met ons op!

Stuur ons vrijblijvend een mailtje
{description}

Heb je een Microsoft Expert nodig?

Neem contact met ons op
{description}

Zoek je een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures