Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures

Word jij onze collega?

Zoek jij een werkgever waar je aan de slag kunt bij uiteenlopende, aansprekende opdrachtgevers? En waar je ondertussen deel uitmaakt van een hecht team dat volop doet aan onderlinge kennisdeling?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leuke experts die onze teams kunnen versterken. Wil je eens in gesprek gaan over wat ShareValue en jij voor elkaar kunnen betekenen? We staan altijd open voor een kop koffie!

Bij ShareValue krijg ik ruimte om mijzelf te ontwikkelen.

Bij ShareValue krijg ik als beginnend Front-End specialist genoeg ruimte om mijzelf te ontwikkelen. Hierdoor kan ik de nieuwste technieken in mijn alledaagse werk inzetten en blijf ik interessante technologische ontwikkelingen ontdekken. Dit houdt het werk leuk en uitdagend.

Sem Front-End Developer

Ik geniet van de vrijheid en de sfeer.

Ik heb enkele jaren als zzp’er gewerkt en ik miste het om collega’s te hebben. Aquisitie was ook niet helemaal mijn ding. Toen kreeg ik te horen over het Business-membership en dat klonk perfect. Ik geniet van zowel de vrijheid als de sfeer bij ShareValue. Ook de diversiteit van de opdrachten is precies wat ik wil.

Monique Consultant

Ik ben helemaal in mijn element.

Ik vind ShareValue een leuk bedrijf om bij te werken. In het begin moest ik wel wennen aan de detachering. Het is toch spannend om bij nieuwe mensen in een team te komen die je nog nooit hebt ontmoet. Maar nu ben ik helemaal in mijn element!

Kelly .NET Developer

Iedereen is anders

Iedereen is anders. Iedereen heeft dus ook behoefte aan andere arbeidsvoorwaarden. Daarom kijken wij verder dan de standaard en bieden we drie verschillende Memberships: Premium, Business en Flex. Wil jij je ontwikkelen, meer zelfstandigheid of volledig eigen baas zijn? Kan allemaal! Welk membership kies jij?

Leer je collega's alvast kennen

Lees hun verhaal

Onze opdrachtgevers

Onze architecten, beheerders, consultants, developers en engineers werken verspreid door het hele land bij opdrachtgevers in alle denkbare branches. Op zowel kortdurende als langdurende opdrachten. Wij werken niet alleen voor grote organisaties of A-merken, ook voor het MKB kunnen wij waardevolle experts inzetten om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

Ben je enthousiast?

Wil je meer weten over het werken bij ShareValue? Neem dan per mail contact met ons op!

Stuur ons vrijblijvend een mailtje

Solliciteer bij ons in 5 stappen

Solliciteer op jouw manier

Via de website, een brief, een videoboodschap… kies jouw manier en stuur je cv mee.

Don’t call us; we’ll call you

We bellen je om je sollicitatie te bespreken en een goed beeld te krijgen van jouw wensen, om te zien of we daar aan kunnen voldoen. En natuurlijk andersom. Hierbij horen ook twee assessments.

We spreken elkaar

Als we een goed gevoel hebben bij elkaar, gaan we met elkaar in gesprek. Je spreekt onze Recruiter, People Manager, Competence Lead en CEO.

Aanbiedingsgesprek

We zijn er zeker van dat we een goede match zijn voor elkaar! We bespreken de arbeidsvoorwaarden en je ontvangt van ons een aanbod.

Je start bij ons

Je gaat akkoord met het voorstel en komt op de afgesproken datum bij ons werken. Uiteraard word je met open armen welkom geheten op je eerste dag!

Passen wij bij jou?
Dana denkt graag met je mee

Passen jij en ShareValue goed bij elkaar? Stuur een e-mail
Passen wij bij jou?
Dana Corporate Recruiter Iedereen is anders. Daarom kijkt Dana ook graag naar of wij bij jóu passen, in plaats van andersom!

In gesprek?
Marc denkt graag met je mee

Wil je eens bespreken wat de mogelijkheden zijn? Stuur een e-mail
In gesprek?
Marc Corporate Recruiter Marc vindt het fijn om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek zit. Daarover gaat hij graag met je in gesprek!
{description}

Hoor van onze experts hoe leuk ShareValue is

Lees de verhalen van onze collega's
{description}

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertises