Word onze Microsoft 365 collega

En kom bij het leukste team binnen ShareValue!

Bekijk de vacatures
Home header met Peter 2 1

Word jij onze nieuwe collega?

Microsoft 365 is heel veelzijdig. Zo zijn onze collega’s werkzaam als Adoptie Consultant, Power Platform Expert en Security-expert. Het team bestaat uit veel verschillende mensen, maar toch is het één hecht team! Als lid van dit team word je regelmatig ingezet bij verschillende klanten om je zo óf op alle fronten te ontwikkelen óf juist om je helemaal vast te bijten in één onderwerp. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast ben je ook nog eens deel van een gezellig team dat regelmatig bij elkaar komt voor kennissessies of leuke uitjes.

Lees hier de blogs van onze Microsoft 365 experts

Lees hier de blogs van onze Microsoft 365 experts

Als collega bij ShareValue heb je regelmatig gesprekken met je People Manager Gerard, waarmee je een Persoonlijk Ontwikkelplan opstelt. Waar je ook staat in je carrière, er is altijd een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen! Of het nou gaat om praktische trainingen of het behalen van certificaten, bij ShareValue is het allemaal mogelijk.

Daarnaast is er Competence Lead Lesley, die ervoor zorgt dat het hele team op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en dat er volop kennisdeling plaatsvindt. Ondanks dat je dus vaak bezig bent voor de opdrachtgever, ben je nog steeds lid van een hecht team binnen ShareValue waar veel contact mee is.

Alles om het werken bij ShareValue voor jou zo leuk en waardevol mogelijk te maken!

Hoe is het om bij ShareValue te werken?

Onze collega's vertellen het je!

Cookies beheren