Word onze Microsoft 365 collega

En kom bij het leukste team binnen ShareValue!

Bekijk de vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Microsoft 365 is heel veelzijdig. Zo zijn onze collega’s werkzaam als Adoptie Consultant, Power Platform Expert en Security-expert. Het team bestaat uit veel verschillende mensen, maar toch is het één hecht team! Als lid van dit team word je regelmatig ingezet bij verschillende klanten om je zo óf op alle fronten te ontwikkelen óf juist om je helemaal vast te bijten in één onderwerp. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast ben je ook nog eens deel van een gezellig team dat regelmatig bij elkaar komt voor kennissessies of leuke uitjes.

Ga naar de Microsoft 365 blogs

Lees hier de blogs van onze Microsoft 365 experts

Als collega bij ShareValue heb je regelmatig gesprekken met je People Manager Gerard, waarmee je een Persoonlijk Ontwikkelplan opstelt. Waar je ook staat in je carrière, er is altijd een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen! Of het nou gaat om praktische trainingen of het behalen van certificaten, bij ShareValue is het allemaal mogelijk.

Daarnaast is er Competence Lead Bert of Roel, die ervoor zorgt dat het hele team op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en dat er volop kennisdeling plaatsvindt. Ondanks dat je dus vaak bezig bent voor de opdrachtgever, ben je nog steeds lid van een hecht team binnen ShareValue waar veel contact mee is.

Alles om het werken bij ShareValue voor jou zo leuk en waardevol mogelijk te maken!

Ik geniet van de vrijheid en de sfeer.

Ik heb enkele jaren als zzp’er gewerkt en ik miste het om collega’s te hebben. Aquisitie was ook niet helemaal mijn ding. Toen kreeg ik te horen over het Business-membership en dat klonk perfect. Ik geniet van zowel de vrijheid als de sfeer bij ShareValue. Ook de diversiteit van de opdrachten is precies wat ik wil.

Monique Consultant
De winnaars van de Escapetour door Utrecht

De winnaars van de Escapetour door Utrecht

Lekker eten met het team

Lekker eten met het team

Onze Microsoft 365 vacatures

In gesprek?
Marc denkt graag met je mee

Wil je eens bespreken wat de mogelijkheden zijn? Stuur een e-mail
In gesprek?
Marc Corporate Recruiter Marc vindt het fijn om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek zit. Daarover gaat hij graag met je in gesprek!

Passen wij bij jou?
Dana denkt graag met je mee

Passen jij en ShareValue goed bij elkaar? Stuur een e-mail
Passen wij bij jou?
Dana Corporate Recruiter Iedereen is anders. Daarom kijkt Dana ook graag naar of wij bij jóu passen, in plaats van andersom!

Hoe is het om bij ShareValue te werken?

Onze collega's vertellen het je!