Stage lopen bij ShareValue

Bekijk of een stage bij ShareValue iets voor jou is

Bekijk direct de vacatures

Word jij onze nieuwe stagiair?

Een stageplek waar je volop begeleid wordt, maar waar ook zelfstandigheid en pro-activiteit van je wordt verwacht? Als je stageloopt bij ShareValue deel je je kamer met andere stagiairs, zodat je elkaar kunt ondersteunen en samen vraagstukken kunt oplossen. Daarnaast zullen onze experts je natuurlijk goed begeleiden. Kortom, een leuke en leerzame stage! Zien we je snel?

Iedereen staat open voor vragen!

Mijn afstudeerperiode bij ShareValue heb ik ervaren als een fijne periode. Wij zaten als stagiairs met zijn zevenen in dezelfde ruimte, wat prettig was om te wennen. Wat ik leuk vind aan ShareValue is de korte lijnen met collega’s. Iedereen staat open voor vragen. Daarnaast is er veel ruimte om deel te nemen aan activiteiten. We zijn bijvoorbeeld als stagiairs samen met de begeleiders uiteten geweest. Ook de pooltafel was een plek waar wij veel te vinden waren.

Glenn Stagiair

Ik kan niet wachten om als Trainee aan de slag te gaan!

Voor mijn afstudeerstage moest ik een stagebedrijf zoeken. Via Praktijklink, een vacaturesite van de hogeschool, vond ik de vacature voor een Microsoft 365 Stagiair. Aangezien ik al heel lang een IT consultant wilde worden en ik al affiniteit had met Microsoft, besloot ik te reageren op de vacature. Ik heb hier bij ShareValue met veel plezier mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd, mede dankzij alle gezellige collega’s, en ik kan niet wachten om in september als Trainee bij ShareValue aan de slag te gaan!

Marieke Stagiair

Je kunt zelfs lekker een potje poolen

Bij ShareValue werkte ik aan mijn eindopdracht: het bouwen van een systeem genaamd Kubernetes, waardoor de webserver ondersteund wordt en optimaal gaat werken zonder vertraging. Ik krijg alle ruimte om hieraan te werken en kan veel meekijken om kennis op te doen. De begeleiding is goed geregeld. Het is duidelijk waar welke contactpersonen voor dienen. Daarnaast werk je in een hecht en gezellig team. Er zijn regelmatig leuke teamuitjes om een band op te bouwen met je collega’s. Je kunt er zelfs lekker een potje poolen of racen in de playseat.

Serdar Stagiair
 De pooltafel bij ShareValue

In je pauze of na werktijd kan je altijd een potje poolen!

De werkkamer van de stagiairs

Met je collega-stagiairs deel je een werkkamer

Aan welke stage-opdrachten kan je denken?

“Voor mijn afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar hoe het onboardingproces kan worden verbeterd binnen ShareValue. Het op te leveren product was in de vorm van een adviesrapport. De onderzoeksvraag die ik voor dit onderzoek had opgesteld was als volgt: ‘Hoe kan ShareValue het onboardingproces efficiënter uitvoeren en gelijktijdig de tevredenheid van de werkgever en de nieuwe werknemers over het onboardingproces verhogen?’.

Ik heb, middels desk- en fieldresearch, mijn onderzoek uitgevoerd. Ik heb onder andere interviews gehouden met de stakeholders en ik intern enquêtes rondgestuurd naar medewerkers. Verder heb ik veel samengewerkt met de Powerapps-expert Joost. Hij heeft onder andere toegelicht wat er allemaal met PowerApps mogelijk is.

Het antwoord op de onderzoeksvraag is als volgt: Er moet een PowerApp gebouwd worden die de ‘must have’-requirements bevat. Op deze manier wordt het onboardingproces efficiënter ingericht en wordt de tevredenheid van de werkgever en van de werknemers verhoogd.”

Onze Stage-vacatures

Passen wij bij jou?
Dana denkt graag met je mee

Passen jij en ShareValue goed bij elkaar? Stuur een e-mail
Passen wij bij jou?
Dana Corporate Recruiter Iedereen is anders. Daarom kijkt Dana ook graag naar of wij bij jóu passen, in plaats van andersom!