Stage lopen bij ShareValue

Bekijk of een stage bij ShareValue iets voor jou is

Bekijk direct de vacatures
pooltafel header3

Word jij onze nieuwe stagiair?

Een stageplek waar je volop begeleid wordt, maar waar ook zelfstandigheid en pro-activiteit van je wordt verwacht? Als je stageloopt bij ShareValue deel je je kamer met andere stagiairs, zodat je elkaar kunt ondersteunen en samen vraagstukken kunt oplossen. Daarnaast zullen onze experts je natuurlijk goed begeleiden. Kortom, een leuke en leerzame stage! Zien we je snel?

Wij horen graag van je!

Wil je een afspraak maken, of heb je vragen? Geen probleem! Neem dan contact met ons op via de volgende knop.

Aan welke stage-opdrachten kan je denken?

“Voor mijn afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar hoe het onboardingproces kan worden verbeterd binnen ShareValue. Het op te leveren product was in de vorm van een adviesrapport. De onderzoeksvraag die ik voor dit onderzoek had opgesteld was als volgt: ‘Hoe kan ShareValue het onboardingproces efficiënter uitvoeren en gelijktijdig de tevredenheid van de werkgever en de nieuwe werknemers over het onboardingproces verhogen?’.

Ik heb, middels desk- en fieldresearch, mijn onderzoek uitgevoerd. Ik heb onder andere interviews gehouden met de stakeholders en ik intern enquêtes rondgestuurd naar medewerkers. Verder heb ik veel samengewerkt met de Powerapps-expert Joost. Hij heeft onder andere toegelicht wat er allemaal met PowerApps mogelijk is.

Het antwoord op de onderzoeksvraag is als volgt: Er moet een PowerApp gebouwd worden die de ‘must have’-requirements bevat. Op deze manier wordt het onboardingproces efficiënter ingericht en wordt de tevredenheid van de werkgever en van de werknemers verhoogd.”

Cookies beheren