Front-End Development

Steeds complexer en steeds belangrijker

De ontwikkeling van digitale producten wordt regelmatig gedreven vanuit de behoefte om een gebruiksvriendelijk product te leveren (User Experience). Daarbij wordt Front-End steeds belangrijker en ook meer complex. De interactie voor de gebruiker moet zo snel en optimaal mogelijk zijn, het juiste beeld moet uitgestraald worden en de communicatie met de backend moet goed verlopen. Met trots kunnen wij zeggen dat daar de kracht van onze developers zit.

Of jouw project nu gaat over het communiceren met Back-End-systemen, over het vertalen van een grafisch ontwerp naar een applicatie of juist het uitvragen van de behoeftes bij medewerkers. Onze Front-End developers zijn bedreven in diverse programmeertalen, frameworks en methodieken en daarom breed inzetbaar. We gebruiken daarvoor talen als HTML5, CSS3 en natuurlijk JavaScript. Onze meest gebruikte frameworks zijn onder andere React , VueJs en Angular. Regelmatig delen zij hun kennis met hun blogs.

Wat de uitdaging ook is, onze Front-End developers gaan jouw uitdaging graag aan. In de Front-End klantcases vind je voorbeelden van eerder geleverd werk.

Lees hier de blogs van onze Front-End experts

Lees hier de blogs van onze Front-End experts

Maak kennis met onze Front-End-experts

 • Divan

  Divan

  Developer
 • Jean-Pierre

  Jean-Pierre

  Developer
 • Raymon

  Raymon

  Developer
 • Rudy

  Rudy

  Developer
 • Sem

  Sem

  Developer
 • Wietze

  Wietze

  Developer

Heb je een Front-End Developer nodig?

Neem contact met ons op

Zoek je een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures
Cookies beheren