Over ons

ShareValue, de standaard voorbij

Wij weten liever van een aantal expertises alles, dan van alles een beetje. Daarom kiezen we bij ShareValue voor een focus op een aantal specifieke expertises, namelijk: Microsoft 365, Azure, .NET en Front-End.

Onze consultants, developers en engineers zijn ondernemend, communicatief en altijd goed op de hoogte. Wij investeren namelijk in onze experts met opleidingen, trainingen en certificeringen. Zo wonen zij zowel nationaal als internationaal conferenties bij en komen we regelmatig bij elkaar voor interne kennisdeling tijdens onze LevelUp-sessies. Zo blijven wij up-to-date met de laatste technieken en zijn wij in staat de beste oplossingen voor de klant te bieden. En niet alleen op technisch vlak, maar ook qua bedrijfscultuur. We kennen onze medewerkers goed en zetten altijd in op de perfecte match tussen expert en opdracht.

Wij gaan in de samenwerking de standaard voorbij.

Zo werkt ShareValue

 • Experts

  Experts

  Onze experts weten alles van Microsoft 365, .NET, Azure en Front-End.

 • Eigen mensen

  Eigen mensen

  Wij kennen onze mensen goed. Hierdoor zorgen we voor een goede match tussen medewerker en opdracht.

 • Hoog kennisniveau

  Hoog kennisniveau

  Wij investeren in de kennis van onze experts met opleidingen, certificeringen en conferenties.

 • Flexibel

  Flexibel

  Wat de vraag of aanpassing ook is, wij schakelen snel en efficient.

 • Ondernemend

  Ondernemend

  Achterover leunen en afwachten is niet onze stijl. Onze experts denken graag proactief mee met de opdrachtgever.

 • Communicatief

  Communicatief

  Persoonlijk contact is ons kenmerk. Contact met de opdrachtgever en met de medewerkers staat centraal.

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

Meer weten?
Peter weet er alles van

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail aan Peter en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op. Stuur een e-mail
Meer weten?
Peter CEO Peter ziet betrouwbaarheid als uitgangspunt voor een langdurige relatie. Met dit uitgangspunt en zijn enthousiaste, persoonlijke aanpak heeft hij een groot relatienetwerk opgebouwd dat hij goed en graag onderhoudt.

Meer weten?
Mehmet weet er alles van.

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail aan Mehmet en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op. Stuur een e-mail
Meer weten?
Mehmet Sales Manager Mehmet is een professional met een proactieve houding en een resultaatgerichte aanpak. Openheid en eerlijkheid vindt Mehmet zeer belangrijk in de omgang met zijn relaties.

Meer weten?
Ricardo weet er alles van.

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail aan Ricardo en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op. Stuur een e-mail
Meer weten?
Ricardo Manager Corporate Accounts Ricardo is een ambitieuze Manager Corporate Accounts met goede social skills en een gezonde drive. Met zijn ervaring en zijn persoonlijke aanpak, weet hij goede combinaties van klanten en collega’s te maken

Meer weten?
Silvia weet er alles van

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail aan Silvia en ze neemt zo snel mogelijk contact met je op. Stuur een e-mail
Meer weten?
Silvia Sales Associate Silvia is een enthousiaste sales associate die graag met mensen werkt. Haar social skills zorgen voor een fijne samenwerking.

Meer weten?
Evan weet er alles van

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail aan Evan en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op. Stuur een e-mail
Meer weten?
Evan Business Developer Evan loopt de hele dag met de telefoon aan zijn oor. Als pro-actieve New Business Developer helpt hij op een dag veel mensen.

Onze opdrachtgevers

Onze architecten, beheerders, consultants, developers en engineers werken verspreid door het hele land bij opdrachtgevers in alle denkbare branches. Op zowel kortdurende als langdurende opdrachten. Wij werken niet alleen voor grote organisaties of A-merken, ook voor het MKB kunnen wij waardevolle experts inzetten om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Bij ShareValue haal je altijd de juiste mensen in huis

Bij Carante Groep zoeken we altijd samenwerkingspartners, geen leveranciers. In ShareValue hebben we zo’n partner gevonden. Op het gebied van SharePoint, Nintex en projectleiding zetten we de deskundigen van ShareValue graag in. Je kunt erop vertrouwen dat je de juiste mensen in huis haalt om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren.

Jerry van Rekom Hoofd ICT Carante Groep

De juiste keuze maken uit de vloed aan mogelijkheden

Sharevalue helpt ons al jaren de juiste keuze te maken uit de vloed aan mogelijkheden onder de paraplu van Office 365 en hoe we dit optimaal in onze organisatie kunnen inzetten. Zo werken we al jaren samen aan ons Intranet en Business apps op SharePoint en hebben in korte tijd ook OneDrive en Teams succesvol in gebruik genomen op onze kantoren in Europa.

Yakult

ShareValue vindt altijd de juiste man die matcht met de behoefte

Dbf en ShareValue kennen elkaar al vele jaren. ShareValue is in al die jaren altijd in staat geweest de juiste man te vinden die matcht met de behoefte van dbf op dat moment. Als het niet uit de eigen organisatie lukte, dan werd er verder gezocht in het brede netwerk wat ze inmiddels hebben.

Jasper Kruter directeur dbf

ShareValue heeft ons een uitstekende O365-professional geleverd

ShareValue heeft ons een uitstekende O365-professional geleverd. Met zijn hulp hebben we onze SharePoint omgeving kunnen moderniseren.

GGD-NOG

Altijd bereid om te helpen en mee te denken

Zeer fijne partner om mee samen te werken. Open en transparant naar ons toe en altijd bereid om te helpen en mee te denken!

Een grote pensioenorganisatie

Een betrouwbare partner

ShareValue is Microsoft Solution Partner en SNA-gecertificeerd. Het SNA-keurmerk wordt al jaren aan ShareValue toegekend. Dit keurmerk is ontwikkeld om de risico’s te beperken omtrent keten- en inlenersaansprakelijkheid. Tweemaal per jaar worden wij door een geaccrediteerde inspectie-instelling gecontroleerd, met toekenning van het certificaat als gevolg.

 • Logo MS Solution partner
 • stichtingNormeringArbeid.svg
{description}

Hoor van onze experts hoe leuk ShareValue is

Lees de verhalen van onze collega's
{description}

Heb je een Microsoft Expert nodig?

Neem contact met ons op