ShareValue | Wie is ShareValue eigenlijk?

Expertises

ShareValue, de standaard voorbij

Wij zijn een club ondernemende, communicatieve mensen met een Microsoft expertise. Onze experts werken verspreid over het land op uitdagende projecten bij klanten in diverse branches. Wij bieden graag meer dan je standaard zou verwachten. Wij luisteren goed naar de wensen van zowel de klanten als de experts. Omdat wij onze eigen mensen goed kennen, bieden wij de experts aan waarvan wij denken dat het een goede match is qua technische kwaliteit maar ook bedrijfscultuur. Zo komen wij tot een goede en prettige samenwerking met elkaar.

Microsoft expertises

Wij weten liever van een aantal expertises alles, dan van alles een beetje. Daarom kiezen wij voor een focus op een aantal specifieke Microsoft expertises, te weten: Office 365/SharePoint, .NET, Sitecore, Azure, Front-End en Dynamics 365. Dit heeft al snel geleid tot erkenning als Microsoft Gold Partner en Microsoft PowerApps & Flow Partner. Bezoek onze expertisepagina’s voor een overzicht van de experts die wij in dienst hebben.

Onze experts

Kennis is belangrijk, daarom investeren wij graag in eigen mensen met opleidingen, trainingen en certificeringen. Zij wonen zowel nationaal als internationaal conferenties bij en elk kwartaal hebben wij een gezamenlijke techniekavond waarop kennis wordt overgedragen. De ervaringen vanuit de opdrachten bij klanten wordt gedeeld en weer ingezet bij nieuwe opdrachten. Zo blijven wij up-to-date met de laatste technieken en zijn wij in staat de beste oplossingen voor de klant te bieden. Kortom, met een ShareValue expert haal je de meest actuele kennis in huis!

Onze opdrachtgevers

Onze experts worden ingezet zowel op langdurige als kortdurende opdrachten, bij opdrachtgevers verspreid over het land en in alle denkbare branches. Van Nederlandse Spoorwegen tot Yakult, van Ballast Nedam tot ING Bank. Wij werken niet alleen voor grote organisaties of A-merken, ook voor het MKB kunnen wij waardevolle experts inzetten om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. 

De ontwikkelopgave is iedere keer weer anders, de vaardigheden van onze medewerkers zijn daarom zeer breed. Onze Developers, Consultants, Architecten, Beheerders en Engineers versterken de teams van onze opdrachtgevers, bieden technische ondersteuning en pakken indien gewenst de lead. 

De experts gaan aan de slag op het kantoor en in het team van onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn de communicatielijnen zeer kort en kan er snel geschakeld worden. Vanuit ShareValue is er een vast contactpersoon die met regelmaat contact onderhoudt met zowel de klant als de expert, waardoor snel en adequaat bijgestuurd kan worden indien nodig. 

Vertrouwen is essentieel voor een goede samenwerking. Daarom is het goed te weten dat wij professioneel en transparant werken volgens de NEN-methode en gecertificeerd zijn voor het SNA-keurmerk NEN 4400-1 en ISO 9001. Ook zijn wij lid van de branchevereniging Bovib. 

Een selectie van onze opdrachtgevers

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen?

Dat wordt duidelijk in een oriënterend gesprek waarin wij graag meer informatie ontvangen over de wensen die er zijn. Graag lichten wij dan toe welke ervaring wij al hebben met een vergelijkbare opdracht en welke experts van ShareValue het meest geschikt zijn. Naast ervaring kijken wij uiteraard ook naar een match met het tarief en de bedrijfscultuur. 
Neem contact op met Mehmet, Ricardo of Peter voor een vrijblijvende afspraak.

 • Peter
  Peter
   / 

  0621154178

  p.goedhart@sharevalue.nl

 • Ricardo
  Ricardo
   / 

  0654201508

  r.sinke@sharevalue.nl

 • Mehmet
  Mehmet
   / 

  0655230118

  m.kartal@sharevalue.nl

Onze experts

 • Alex
  Alex
  Developer
  Alex

  Alex

  Alex is Developer bij ShareValue. Hij is een zeer enthousiaste en spontane jongen. Zijn passie is (nieuwe) techniek, de ontwikkeling van nieuwe producten en ontwikkeling van zichzelf. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films & series of stapt hij op de motor. 

   

 • Anouk
  Anouk
  Office Manager
  Anouk

  Anouk

  Anouk is in combinatie met haar BBL-opleiding aan de slag als Office Manager bij ShareValue. Zij zorgt onder andere dagelijks voor een lekkere lunch en voor het vriendelijke ontvangst van onze gasten. Een belangrijke collega dus! 

 • Bert
  Bert
  Developer
  Bert

  Bert

  Bert is een Senior SharePoint Engineer die zijn strepen heeft verdiend in een breed scala van projecten. Hij heeft kennis van application- en web-development, waar SharePoint zijn specialisatie is. Bert heeft brede ervaring opgedaan in het ICT vakgebied door het uitvoeren van zeer veel en uitdagende klussen die hij, soms geheel in zijn eentje, tot een succesvol einde heeft gebracht. 

  Bert is constant bezig om zijn certificering te behalen en zijn kennis te delen met collega's en daarbuiten op verschillende fora's. Hij is een proactieve professional, communicatief vaardig, pragmatisch ingesteld en pakt dingen snel op. Daarnaast is hij volledig gecertificeerd op SharePoint 2013 ontwikkeling (MCSD SharePoint Apps) en heeft hij als een van de weinige ontwikkelaars in Nederland een Yammer developer beta certificering behaald. 

 • Bert
  Bert
  Developer
  Bert

  Bert

  Bert is een lead .NET Developer op WO-niveau met een brede technische kennis en een ruime ervaring als teamlead. Hij kan goed prioriteiten stellen, knopen doorhakken en focus bewaren. Bert coacht en motiveert graag teamleden. Daarnaast beschikt hij over een brede technische kennis in development en .NET. Daardoor fungeert hij vaak als vraagbaak voor allerhande vraagstukken. Bert adviseert klanten, management en medewerkers op een charismatische wijze. Hij is analytisch en kan goed en constructief meedenken. Dit alles maakt Bert tot een goede en prettige gesprekspartner.

 • Bert
  Bert
  Consultant
  Bert

  Bert

  Bert heeft sinds 2007 ervaring met het begeleiden van SharePoint-installaties en met migraties naar nieuwere versies of naar de Cloud (Office 365). Hij wil graag samen met de gebruikers de SharePoint-omgevingen zo inrichten, dat er binnen het bedrijf optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Op een planmatige manier innovatie doorvoeren is zijn passie. Daarbij komt de hele levenscyclus aan bod, vanaf functioneel ontwerp tot en met gebruikerstraining en workshops voor optimalisatie van bestaande systemen.

 • Daniel
  Daniel
  Recruiter
  Daniel

  Daniel

  Daniel is een enthousiaste Corporate Recruiter. Met zijn positieve houding legt hij snel contact met potentiële nieuwe collega's en helpt hij hen om hun plek binnen ShareValue te vinden.

 • Daniël
  Daniël
  Consultant
  Daniël

  Daniël

  Daniël is een SharePoint Consultant met een diepgaande interesse in de functionele mogelijkheden van SharePoint. Daarnaast traint en ondersteunt hij graag SharePoint-gebruikers. Training en uitleg geven en functionele vragen beantwoorden geven hem energie. Daniël heeft onder meer ervaring met documentbeheer inrichten in SharePoint. Hij is afgestudeerd in InformatieDienstverlening en -Management (IDM) aan de Haagse Hogeschool.

 • Duncan
  Duncan
  Developer
  Duncan

  Duncan

  Duncan is een enthousiaste Front-End Developer. Hij heeft ervaring met Scrum en maakt styling op de meest efficiënte manier mogelijk en gebruikt vaak SASS.

  Als ontwikkelaar is Duncan zeer gedreven om aan een oplossing of verbetering te werken. Hij houdt zich bezig met de huidige trends en hoe je deze in de praktijk kunt gebruiken. Creatieve vrijheid spreekt Duncan erg aan. Duncan is flexibel, resultaatgericht en kan zowel alleen als in teamverband werken.

 • Emiel
  Emiel
  Developer
  Emiel

  Emiel

  Emiel is Lead .NET Developer en daarnaast ook Teammanager .NET. Als Teammanager helpt hij zijn teamleaden zich verder te ontwikkelen. Zowel op technisch gebied als op soft skills vlak. Dit met als doel om als professional en als mens te groeien.

  Hij is een sociale, energieke, hardwerkende en integere Consultant. Hij heeft voldoende ervaring om klanten te adviseren en om een team beter te laten presteren. Gedreven, stelt teambelang boven eigen belang. Emiel haalt veel voldoening uit het persoonlijke contact met mensen en om vanuit een band mensen te enthousiasmeren en het beste uit zichzelf te halen. Verder haalt hij voldoening uit het behalen van doelstellingen.

   

 • Esra
  Esra
  Consultant
  Esra

  Esra

  Esra is een ervaren functionele SharePoint en Livelink enterprise content management Consultant. Ze heeft veel ervaring met Office 365 (SharePoint Online), quick scans en analyses en met advisering over de implementatie van software-oplossingen. Vraagstukken analyseren en oplossingen vinden door samen te werken en een breed draagvlak in een organisatie te creëren, spreekt Esra het meeste aan.

 • Ferry
  Ferry
  Consultant
  Ferry

  Ferry

  Ferry is een enthousiaste en creatieve CRM consultant. Hij heeft ruime ervaring met Microsoft Dynamics 365 (Customer Engagement). Daarnaast heeft hij veel kennis met het bouwen van websites en affiliate marketing.

  Het bedenken van creatieve oplossingen betreffende het salestraject is Ferry op het lijf geschreven. Gezien zijn ervaring met zowel sales als CRM weet hij perfect een vertaalslag te maken tussen de business en IT. Ferry werkt resultaatgericht, toont initiatief en is altijd op zoek naar de beste oplossing!

 • Gerard
  Gerard
  Consultant
  Gerard

  Gerard

  Gerard is een SharePoint/ Office 365 Consultant. Naast zijn werkzaamheden als Consultant, is hij in samenwerking met het salesteam aan de slag om nieuwe plannen te ontwikkelen rondom de adoptie expertise.

 • Gilberto
  Gilberto
  Developer
  Gilberto

  Gilberto

  Een ambitieuze .NET-Developer met een sterke winnaarsmentaliteit en een gezonde “alles is mogelijk” mentaliteit. Dat is de beste omschrijving voor Gilberto. Hij kan creatief en pragmatisch problemen oplossen en beschikt over leiderschapskwaliteiten. Na het behalen van zijn masters in de biotechnologie heeft Gilberto succesvol de switch naar de IT gemaakt, een sector waar hij altijd veel affiniteit mee heeft gehad.

 • Gregory
  Gregory
  Developer
  Gregory

  Gregory

  Gregory is een senior .NET Developer, een zeer technisch persoon die graag experimenteert met technologie. Zijn passie is het onderzoeken en creëren van slimme, zelflerende applicaties. Hij vindt het leuk om een product vanaf scratch af aan te ontwikkelen en te begeleiden.

 • Guido
  Guido
  Recruiter
  Guido

  Guido

  Guido is Recruiter bij ShareValue. Hij wordt enthousiast van mensen die zelf enthousiast zijn over hun werk en ambities. Guido heeft ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling, waarbij hij het altijd belangrijk heeft gevonden dat zijn kandidaten kwamen te werken bij organisaties die bij hen pasten. Deze insteek heeft Guido meegenomen naar ShareValue, waar hij graag in contact komt met potentiële nieuwe collega's die gelukkig worden van hun vak. En hoewel Guido zelf geen techneut is, gaan zijn ogen wel fonkelen van de nieuwste technieken.

 • Guillaume
  Guillaume
  Developer
  Guillaume

  Guillaume

  Guillaume is een klant-ervaren, communicatief sterke en resultaat gerichte professional en daardoor een volwaardige gesprekspartner. Hij is betrokken, gedreven en creatief. Deze SharePoint en .NET Developer is een echte teamplayer die in staat is zijn kennis op anderen over te dragen.

 • Helga
  Helga
  Marketeer
  Helga

  Helga

  Helga is een ervaren tekstschrijver met kennis van sociale media. Bij ShareValue zet ze deze ervaring en kennis in als Marketeer: het bijhouden van de sociale media van ShareValue, het schrijven van nieuwsberichten en het faciliteren en redigeren van blogs.

 • Jaap
  Jaap
  Consultant
  Jaap

  Jaap

  Jaap is een ervaren CRM Dynamics ‘goeroe’. Hij werkt sinds 1996 in de IT en heeft een achtergrond in de sociale wetenschappen. Jaap is een veelzijdige resultaatgerichte professional die zijn technische ervaring combineert met bedrijfskundig inzicht. De perfecte oplossing hoeft voor hem niet altijd een technisch hoogstandje te zijn. Het gaat hem om de meest effectieve oplossing voor een bedrijfsdoelstelling. En om de oplossing die perspectief biedt voor toekomstige ontwikkelingen.

 • Jaap
  Jaap
  Engineer
  Jaap

  Jaap

  Jaap is een ervaren en gedreven automatiseerder met een brede interesse in IT. Hij is zowel geïnteresseerd in de techniek als in de toepasbaarheid hiervan. Hij is ervan overtuigd dat automatiseren geen doel is, maar een middel. Het gaat om de oplossing, niet om de weg er naartoe.

 • Jacqueline
  Jacqueline
  COO
  Jacqueline

  Jacqueline

  Jacqueline heeft voornamelijk gewerkt bij ICT gerelateerde bedrijven, in verschillende functies variërend van Manager Communicatie tot aan Project Manager van grote internationale projecten. Bij ShareValue is ze verantwoordelijk voor de operationele processen en de aansturing van de experts. “ShareValue kenmerkt zich door een open, eerlijke en familiaire cultuur, iets waar ik ontzettend trots op ben. Daarnaast ben ik samen met de experts altijd bezig welke kennis en nieuwe technieken interessant zijn om te leren en hoe zij zich beter kunnen ontwikkelen. Waarbij vooral bottom-up gecommuniceerd en gewerkt wordt”.

 • Jasper
  Jasper
  Developer
  Jasper

  Jasper

  Jasper is een communicatief vaardig en ervaren Developer. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij het beheren en uitbreiden van C# web-applicaties en webservices. Ook zaken als Front-End development, usability, en mobile development wekken zijn professionele interesse. Hij weet zijn weg ook goed te vinden in de back-end met CMS'en, databases en webservices.

 • Jennifer
  Jennifer
  HR-assistant
  Jennifer

  Jennifer

  Jennifer houdt zich als HR-assistent bezig met allerlei zaken die belangrijk zijn voor onze experts. Van telefoonabonnementen en laptops tot het aanmaken van accounts voor de verschillende systemen. Zonder Jennifer kunnen we dus eigenlijk heel weinig. Daarom zijn we ook zo blij met haar!

 • Jeroen
  Jeroen
  Developer
  Jeroen

  Jeroen

  Jeroen is een gedreven .NET Developer met een passie voor alles wat met webontwikkeling te maken heeft. Daarnaast heeft Jeroen veel ervaring met het ontwikkelen van .NET applicaties: hij heeft meerdere .NET-projecten succesvol en zelfstandig opgeleverd.

 • Jimi
  Jimi
  Developer
  Jimi

  Jimi

  Jimi heeft ervaring met het ontwikkelen en implementeren van web-based applicaties. Hij pikt snel nieuwe technieken op, leert graag en streeft naar goede resultaten binnen de deadline.

  Uit het vinden van de beste oplossingen voor complexe problemen haalt Jimi altijd de meeste voldoening. Hij past zich makkelijk aan aan de omgeving en de behoefte vanuit de opdracht. Hij is resultaatgericht, tijdsbewust, flexibel en een echte teamplayer!

 • Johan
  Johan
  Developer
  Johan

  Johan

  Johan is een creatieve Front-End Developer. Hij blijft graag up-to-date over de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied door onder andere podcasts te luisteren en meet-ups en congressen te bezoeken. Het vertalen van concepten en designs in mock-ups is iets waarin hij uitblinkt. Dit voor zowel volledige websites als applicaties.   

 • Joost
  Joost
  Consultant
  Joost

  Joost

  Joost is een ervaren Office 365/SharePoint consultant met meer dan tien jaar ervaring met het helpen van klanten om bedrijfsdoelen te behalen en te overtreffen.

  Joost is als een analytische denker in staat complexe zaken helder te vertalen en neer te zetten in de organisatie. Vraagstukken analyseren en oplossingen vinden, zowel alleen als in teamverband, spreekt Joost het meeste aan.

 • Jordi
  Jordi
  Consultant
  Jordi

  Jordi

  Jordi is een ervaren functioneel & technisch SharePoint & Office 365 Consultant met de ambitie te opereren als Architect. Hij heeft veel ervaring met het analyseren van vraagstukken en het vinden van oplossingen op zowel functioneel als technisch gebied. 

  Jordi werkt pragmatisch, is resultaatgericht, flexibel, toegankelijk, communicatief en nieuwsgierig naar technische ontwikkelingen op de gebieden van Office 365/SharePoint, Informatie Architectuur, Workflow, Front-End, Migratie & Scrum/Agile.

 • Kevin
  Kevin
  Developer
  Kevin

  Kevin

  Kevin is een ervaren Front-End Developer. Hij is sociaal vaardig, leergierig, flexibel en houdt van uitdagende projecten, waarbij het nemen van eigen initiatief en de inzet van nieuwe technieken wordt gewaardeerd.

  Samen met de klant streeft hij er altijd naar om het beste eindresultaat te bereiken. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar voetbal of speelt hij een potje FIFA op de Playstation.   

 • Lennie
  Lennie
  Finance Officer
  Lennie

  Lennie

  Lennie is de financiële mastermind bij ShareValue. Ze houdt zich onder andere bezig met het afhandelen en versturen van facturen, en met de salarisadministratie. Onmisbaar dus!

 • Lesley
  Lesley
  Consultant
  Lesley

  Lesley

  Ondernemende SharePoint en Projectserver Consultant met twintig jaar ervaring binnen het bedrijfsleven. Didactisch zeer sterk, communicatief en contactueel vaardig op verschillende niveaus. Diplomatieke teamspeler. Weet stakeholders te motiveren door energieke humorvolle instelling, kennis van zowel theorie als de praktijk. Persoonlijkheid: open, extravert, sterke `drive` om zaken op orde (geregeld) te hebben.

  Werkwaarden: samenwerking met mensen staat centraal. Lesley is uw partner voor elke implementatie en helpt met installatie, het opstellen van business requirements, configuratie (autorisaties, rapporten, workflows, weergaven etc.) training, coaching, begeleiding voor alle stakeholders op hun toekomstige rol, verandermanagement en nazorg.

 • Makele
  Makele
  Engineer
  Makele

  Makele

  Makele is een ervaren Microsoft Azure / Office 365 Engineer. Hij heeft ruime ervaring in het implementeren, beheren van Azure en SharePoint omgevingen.

  Zichzelf constant blijven ontwikkelen is belangrijk voor Makele. Het is zijn ambitie om door te groeien tot Cloud architect met gedegen kennis van Microsoft Azure.

  Flexibiliteit en teamspirit kenmerken Makele en hij beschikt over de capaciteit om zich gemakkelijk aan te passen aan nieuwe omgevingen en situaties.

 • Manon
  Manon
  Contract Manager Associate
  Manon

  Manon

  Manon is vanuit haar rol als Contract Manager Associate verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de contracten binnen ShareValue. Ze werkt hiervoor nauw samen met de afdeling sales waardoor ze snel kan schakelen. Vanuit haar vorige werkgevers heeft zij meerdere jaren ervaring opgedaan met juridische dienstverlening, contracten opzetten conform wetgeving en het coördineren van correcte screenings. Deze ervaring, samen met haar professionele, flexibele en punctuele eigenschappen, kan zij uitstekend inzetten in haar functie als Contract Manager.
  Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar gezin, familie en vrienden. Als het even kan is ze graag op reis om alle mooie plekjes op de wereld te ontdekken.

   

   

 • Marc
  Marc
  Engineer
  Marc

  Marc

  Marc is een ervaren SharePoint/Office 365 consultant. Hij heeft veel ervaring met implementaties van complexe SharePoint-omgevingen. Denk daarbij zowel aan de infrastructurele kant als aan de volledige implementatie van een (hybride) SharePoint-omgeving. 

  Marc werkt doelgericht, resultaatgericht en is op veel fronten inzetbaar.

 • Marthijn
  Marthijn
  Developer
  Marthijn

  Marthijn

  Marthijn is een Full-Stack Developer. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties op het Microsoft platform. Zijn doel hierbij is het tevreden stellen van de klant middels het aanleveren van de meest optimale en uiteraard kwalitatief goede oplossing. Marthijn is zeer gedreven en denkt graag mee met de klant om tot het gewenste resultaat te komen. 

 • Mehmet
  Mehmet
  Manager Business Development
  Mehmet

  Mehmet

  Mehmet is een professional met een proactieve houding en een resultaatgerichte aanpak. Zijn sterke contactuele eigenschappen, inlevingsvermogen en grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel maken Mehmet tot een echte people manager. Doorzettingsvermogen is ook een van zijn kwaliteiten. Openheid en eerlijkheid vindt Mehmet zeer belangrijk in de omgang met zijn relaties. Mehmet heeft oorspronkelijk human resource management gestudeerd. Na zijn studie heeft hij diverse commerciële functies in de recruitment- en de ICT-branche vervuld.

 • Menno
  Menno
  Developer
  Menno

  Menno

  Menno is een .NET Developer met ruime Sitecore ervaring en met SharePoint-kennis. Hij is een echte multifunctionele teamspeler. Hij beschikt over kennis van en ervaring met programmeren, adviseren, installeren en configureren. Webusability voor eindgebruikers staat bij hem hoog in het vaandel. Daarnaast vindt Menno het leuk om anderen kennis bij te brengen.

 • Michiel
  Michiel
  Developer
  Michiel

  Michiel

  Michiel is een .NET Developer. Hij is een betrokken medewerker die altijd geïnteresseerd is in hoe bedrijven werken. De beste techniek kan alleen toegepast worden als de juiste vragen worden gesteld. Met veel ervaring in bedrijfsprocessen en organisatiestructuren kan Michiel die juiste vragen formuleren. Door zijn analytisch vermogen kan hij de antwoorden omzetten in de oplossing die de klant voor ogen heeft.

 • Mohammed
  Mohammed
  Developer
  Mohammed

  Mohammed

  Mohammed is een ervaren software-ontwikkelaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van verschillende applicaties voor diverse domeinen. Hij is goed in staat om een vertaalslag te maken van klantwens naar werkende applicaties en om maatwerkoplossingen te bieden. Hij is een teamplayer, gedreven en heeft oog voor detail en kwaliteit.

 • Monique
  Monique
  Consultant
  Monique

  Monique

  Monique werkt intensief aan het bouwen van bruggen tussen mens en technologie met als doel: optimaal gebruik van een product door een gebruiker die zich er comfortabel en opgeleid/begeleid in voelt.

  Zij spreekt zowel de taal van de eindgebruiker als IT en heeft een hands-on en to-the-point mentaliteit die theorie vertaalt naar daadwerkelijke uitvoering. Daarbij hanteert zij het continue leren-doen principe (Scrum) en zet het liefst een multidisciplinaire werkwijze in (opdrachtgever, klant en eindgebruiker).

  Monique creëert heldere communicatie met en tussen diverse stakeholders en levels in een organisatie. Bovenal is zij sterk in planning en overzicht.

 • Nezah
  Nezah
  Consultant
  Nezah

  Nezah

  Nezah is een energieke SharePoint Consultant die de afgelopen jaren een breed scala aan rollen vervuld heeft. Zij adviseert opdrachtgevers over de realisatie van SharePoint-oplossingen binnen hun organisatie. Nezah brengt structuur aan, verzamelt requirements en geeft trainingen. Ze is goed op de hoogte van de laatste technieken, innovaties en ontwikkelingen binnen SharePoint en Office 365.

 • Nino
  Nino
  Sales Associate
  Nino

  Nino

  Nino is een enthousiaste Commercieel Medewerker met goede organisatie-skills én een innovatieve oplossingsgeest. Hij is een échte aanpakker en werkt graag in teamverband. Dat brengt volgens hem de beste resultaten naar voren.

  In zijn vrije tijd is Nino veel op het hockeyveld te vinden.

 • Peter
  Peter
  CEO
  Peter

  Peter

  Peter Goedhart heeft als ShareValue directeur zijn sporen verdiend als Senior Accountmanager. Door zijn enthousiaste, hardwerkende en klantgerichte aanpak behoorde Peter altijd tot de beste Accountmanagers in de markt. Betrouwbaarheid is voor Peter een (wederzijds) uitgangspunt voor een langdurige relatie. Door zijn persoonlijke aanpak heeft Peter een groot relatienetwerk opgebouwd dat hij goed en graag onderhoudt.

 • Pieter
  Pieter
  Consultant
  Pieter

  Pieter

  Pieter is een analytische, gestructureerde en gedreven functionele SharePoint Consultant en gecertificeerd Microsoft Office Specialist for SharePoint 2013. Hij is opgeleid als bedrijfskundige (MBA) en Neerlandicus (drs.). Pieter heeft een brede, bedrijfskundige belangstelling en kan zich mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Hij werkt graag in het speelveld van organisatie, medewerkers, ICT en bedrijfsprocessen. Pieter houdt van opdrachten als ICT-gerelateerde business cases opstellen, SharePoint-oplossingen voor business vraagstukken ontwerpen en configureren, en van workflows ontwikkelen.

 • Ricardo
  Ricardo
  Account Manager
  Ricardo

  Ricardo

  Ricardo is een ambitieuze Account Manager met goede social skills en een gezonde drive. In de afgelopen jaren heeft hij een groot netwerk opgebouwd door zijn werk bij ICT-bedrijven zoals Ordina, Dicio, InterVision en ICT-Banen. Bij Ordina heeft Ricardo het inhuurbeleid opgezet en vormgeven. Uiteindelijk was hij verantwoordelijk voor het leveranciersbeleid binnen de hele Ordinagroep. Later is Ricardo een van de founding partners van ICT-Banen geweest. Naast zijn detacheringskennis en -ervaring beschikt Ricardo ook over ruime ervaring met werving en selectie. 'ShareValue is een bedrijf dat volledig bij mij past. Niet alleen qua cultuur en open karakter, maar ook door de specialisatie in SharePoint, .NET en Sitecore. Een leuk jong bedrijf met een duidelijke focus', aldus Ricardo.

 • Robert
  Robert
  Developer
  Robert

  Robert

  Robert is een ervaren en gedreven softwareontwikkelaar met meer dan 15 jaar programmeerervaring. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op softwareontwikkeling met Microsoft C# .NET.  
  Robert is een voorstander van Agile ontwikkelmethoden zoals Scrum en Extreme Programming (XP). In zijn vrije tijd reist Robert graag. Verder probeert Robert zo veel mogelijk leuke dingen te doen met zijn dochter. 

 • Robert
  Robert
  Engineer
  Robert

  Robert

  Robert is gecertificeerd Infrastructuur Engineer. Hij heeft ervaring met client- en met serveromgevingen. Daardoor heeft hij veel kennis en ervaring met het uitvoeren van engineering- en beheerwerkzaamheden. Robert is sociaal, proactief en een echte teamplayer. Hij werkt gestructureerd en kent geen stress. Zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en goede teamspirit maken hem tot een prettige collega om mee samen te werken. Robert neemt snel kennis tot zich. Dat maakt hem tot een Infrastructuur Engineer die graag de uitdaging aangaat!

 • Roberto
  Roberto
  Developer
  Roberto

  Roberto

  Roberto is een gedreven, hands-on Developer met oog voor detail. Hij is een Full-stack Developer, maar zijn hart ligt bij de Front-End. Roberto kan met alle moderne Front-End frameworks werken, maar is een ware specialist in Angular.

  Hij werkt het liefst aan grote, complexe applicaties met vele unieke functies en features. Slimme oplossingen vinden voor complexe problemen en nieuwe features in de Front-end bouwen is waar Roberto het meest op zijn plek is. Naast de Front-end kan Roberto ook werken aan de Back-end van een applicatie met NodeJS, C# .NET core. Ook heeft hij ervaring met SQL en NoSQL databases.

 • Roel
  Roel
  Developer
  Roel

  Roel

  Roel is een ervaren SharePoint Ontwikkelaar. Hij heeft rollen vervuld als Ontwikkelaar en Technisch Applicatiebeheerder bij onder meer Ballast Nedam, Conclusion, NS, Akzo Nobel, Spir-it en Eneco. Roel houdt van alles wat te maken heeft met technische informatie. Waar mogelijk grijpt hij graag de kans om vernieuwende en praktische oplossingen toe te passen in zijn werk. Roel is analytisch, positief, sociaal vaardig en assertief. Hij communiceert vlot en soepel. Hij kan goed overweg met functionele onderwerpen en met eindgebruikers.

 • Ron
  Ron
  Consultant
  Ron

  Ron

  Ron zijn expertise is het stroomlijnen van informatieprocessen vanuit een adviserende/begeleidende rol, in het bijzonder binnen webomgevingen. Ron beschikt over een brede kennis van en ervaring met content management systemen van ExpressionEngine tot SharePoint. Hij heeft oog voor esthetiek en voor de efficiency van bedrijfsprocessen. Ook verbetert hij graag de kwaliteit van een dienst. Dit alles doet hij op een doelgerichte en creatieve wijze. De oplossingen die Ron ontwikkelt, zijn vaak verrassend. Ze zijn altijd overtuigend, doordacht en van goede kwaliteit.

 • Roy
  Roy
  Developer
  Roy

  Roy

  Roy kan zich door zijn brede kennis op het gebied van programmeren snel aanpassen aan de laatste technologieën en vindt het leuk om nieuwe frameworks, API's en andere toepassingen te leren. Hij vindt het belangrijk om elk project efficiënter, netter, veiliger en sneller te maken dan die ervoor. Als mens is Roy gedreven, loyaal en leergierig. Hij is probleemoplossend ingesteld en kan daardoor prima zelfstandig of als onderdeel van een team werken.

 • Rudy
  Rudy
  Developer
  Rudy

  Rudy

  Rudy is een ervaren Front-End Developer. Hij werkt met de laatste Front-End technieken en bezit inmiddels over een uitgebreide skillset met veel diversiteit.

  Uitdagende vraagstukken gaat hij graag aan en met zijn kennis en leergierigheid is hij een belangrijke schakel in de keten. Rudy werkt pragmatisch, is sociaal, flexibel en een echte teamplayer. Werken in een scrumteam spreekt hem erg aan.

 • Sandino
  Sandino
  Engineer
  Sandino

  Sandino

  Sandino heeft zich gespecialiseerd in SharePoint en heeft daarnaast ruime ervaring in infra- en netwerkbeheer. Collegiaal, kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren, analytisch denkvermogen, inlevingsvermogen, communicatief vaardig, leergierig, vriendelijk karakter en sociale ingesteld dit zijn allemaal kenmerken die Sandino perfect omschrijven. In zijn vrije tijd is hij vooral te vinden in de sportschool.

 • Simone
  Simone
  Consultant
  Simone

  Simone

  Simone is een ervaren functioneel Office 365-consultant. Ze vindt het leuk om actief mee te denken over een passende oplossing en om de continu vernieuwende producten in Office 365 binnen de bedrijfsprocessen te plotten. Teams en PowerApps zijn hierbij uitdagende en energiegevende Office 365-onderdelen.

  Als afgestudeerd juf zit het onderwijzen nog altijd in haar bloed. Hiermee is de combinatie van trainingen binnen Office 365 het beste van beide werelden.Haar creatieve kant komt tot uiting in het maken van zakelijke tekeningen die de boodschap versterken.

 • Sonja
  Sonja
  Marketing Manager
  Sonja

  Sonja

  Sonja vervult de rol van Marketing Manager. Voor zowel Sales als Recruitment stelt zij de marketingplannen op en zorgt zij voor de voorbereiding, uitvoering en coördinatie van alle marketing- en communicatie werkzaamheden.

 • Tomasz
  Tomasz
  Developer
  Tomasz

  Tomasz

  Tomasz is een ervaren .NET developer, gespecialiseerd in Microsoft-webapplicaties en in Azure-implementaties. Hij heeft veel ervaring met datashareprojecten.

  In zijn vrije tijd blijft Tomasz graag op de hoogte van allerlei ontwikkelingen in de IT, maar hij kan zich ook verliezen in een goed leesboek. 

 • Vincent
  Vincent
  Developer
  Vincent

  Vincent

  Vincent is begonnen met een omscholing van IT Beheerder naar IT Ontwikkelaar. Hij werkt graag met de nieuwste technieken en software en werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken en houdt daarbij altijd het belang van de klant in het oog.

 • Wietze
  Wietze
  Developer
  Wietze

  Wietze

  Wietze is een Front-End Developer die gespecialiseerd is in HTML en CSS. Wietze houdt van creatieve en van technische uitdagingen. Daarbij gaat hij net zo lang op een efficiënte en effectieve manier door totdat het gewenste resultaat is bereikt. Daarnaast is Wietze goed in staat om overzicht te houden en is hij stressbestendig.

 • Wilko
  Wilko
  Developer
  Wilko

  Wilko

  Als ervaren .NET Developer heeft Wilko zich in de afgelopen jaren intensief bezig gehouden met zijn specialisme. Hij heeft onder meer bijgedragen aan de ontwikkeling van een grote verzekeringsapplicatie gebaseerd op oude modellen. Ook was hij verantwoordelijk voor het ontsluiten van documentarchiveersystemen naar een service oriented architecture omgeving, waardoor deze documenten beschikbaar werden gesteld aan tussenpersonen van de klant. Wilko is analytisch zeer sterk. Daarnaast is hij een sociaal persoon met zeer goede communicatieve eigenschappen.

 • Willem
  Willem
  Developer
  Willem

  Willem

  Willem is een enthousiaste .NET Developer die ook zijn vrije tijd altijd precies wil weten wat de nieuwste technieken zijn. Waar mensen normaal gesproken aanraden om van je hobby je werk te maken, is dat bij Willem andersom gegaan. Als 12-jarig jongetje hoorde hij van zijn klasgenoot dat zijn broer een programmeur was bij de politie en wat voor werk hij daar deed, hierdoor besloot Willem om ook programmeur te willen worden. Hij had weliswaar geen idee wat programmeren eigenlijk inhield, maar hij was altijd al met computers bezig in zijn vrije tijd, en het leek hem niet meer dan een logische carrière keuze. Dit bleek uiteindelijk een goede keuze geweest te zijn, want toen hij zich eindelijk in het programmeren ging verdiepen, heeft dit hem nooit meer losgelaten. 

© ShareValue 2020