Word onze .NET collega

En kom bij het leukste team binnen ShareValue!

Bekijk de vacatures
Home header met Peter 2 1

Word jij onze nieuwe collega?

Onze .NET Developers zijn altijd bezig met de nieuwste trends, technieken en technologieën. Als lid van dit team word je regelmatig ingezet bij verschillende klanten om je zo óf op alle fronten te ontwikkelen óf juist om je helemaal vast te bijten in één onderwerp. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast ben je ook nog eens deel van een gezellig team dat regelmatig bij elkaar komt voor kennissessies of leuke uitjes.

Lees hier de blogs van onze .NET experts

Lees hier de blogs van onze .NET experts

Als collega bij ShareValue heb je regelmatig gesprekken met je People Manager Emiel, waarmee je jouw groeidoelstellingen en ambitie bespreekt. Waar je ook staat in je carrière, er is altijd een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen! Dit kan op inhoud en uiteraard ook op de “zachte kant” van het vak. Alles om jouw doel te behalen!

Daarnaast is er Competence Lead Marco: "Als Competence Lead houd ik de laatste technieken bij en deel deze met het team. Dit kan met LevelUp-sessies, Tech Thursdays of op andere manieren zoals onze jaarlijkse bioscoop-bijeenkomst. ShareValue is een beetje als thuiskomen en je hoort bij een groep hechte collega's, naast de collega's van je opdracht. Hopelijk zie ik je binnenkort op een ShareValue-avond!"

Alles om het werken bij ShareValue voor jou zo leuk en waardevol mogelijk te maken!

Hoe is het om bij ShareValue te werken?

Onze collega's vertellen het je!

Cookies beheren