The Marathon Rotterdam Walk

15 apr 2023

Op zaterdag 15 april 2023 hebben wij door Rotterdam gewandeld voor KWF. Bij deze stadswandeling wandel je de dag vóór de NN Marathon Rotterdam door de stad, leer je meer over de marathon en finish je ook op de Coolsingel. De gehele route is aangegeven met pijlen. Onderweg wandel je langs meerdere muzikale acts en zijn er verzorgingsposten. Kortom, een gezellige dag waarbij je Rotterdam beter leert kennen, je gezond bezig bent en ook nog eens het goede doel steunt!

We hadden de keuze uit drie afstanden:

  • 15 km
  • 10 km
  • 5 km

De verzamellocatie van team ShareValue

De verzamellocatie van ons team was in het prachtige Restaurant het Schielandshuis. Dit restaurant ligt om de hoek van de start- en finishlocatie. Onze deelnemers kwamen allemaal gespreid tussen 11:00 en 13:00 uur terug in het restaurant waar belegde broodjes klaarstonden en wat te drinken. Het was een leuk moment om even na te praten over alles wat we onderweg gezien hebben.

Wil jij onze wandelaars sponsoren?

Onze wandelaars hebben de wandeling allemaal afgerond. Ze hebben met deze prestatie een mooi bedrag bij elkaar verdiend voor KWF. Sponsoren kan nog altijd via onze KWF actiepagina, jouw bijdrage komt dan direct bij KWF terecht.

Hieronder vind je een aantal foto's van deze mooie dag:

KWF event informatie:

15 apr 2023 - 05:45 - 12:00
Beursplein 37, Rotterdam

Dit KWF event is alweer voorbij! Helaas zijn de inschrijvingen voor dit KWF event daarom gesloten. Wil je ook graag een van de KWF events bijwonen? Bekijk dan de toekomstige KWF events hieronder.

Neem deel aan de komende KWF events:

Er staan nog geen nieuwe KWF events op de planning.
Cookies beheren