The Marathon Rotterdam Walk

Schrijf je hier in

Wandel je mee voor KWF? Of sponsor jij onze wandelaars?

Op zaterdag 15 april 2023 gaan we door Rotterdam wandelen voor KWF. Bij deze stadswandeling wandel je de dag vóór de NN Marathon Rotterdam door de stad, leer je meer over de marathon en finish je ook op de Coolsingel. De gehele route is aangegeven met pijlen. Onderweg wandel je langs meerdere muzikale acts en zijn er verzorgingsposten. Kortom, een gezellige dag waarbij je Rotterdam beter leert kennen, je gezond bezig bent en ook nog eens het goede doel steunt!

Je kunt kiezen uit drie afstanden:

  • 15 km, starttijd 08:30 uur
  • 10 km, starttijd 09:00 uur
  • 5 km, starttijd 10:30 uur

De finish sluit om 13:15 uur, dus iedereen moet voor die tijd binnen zijn.

De verzamellocatie van team ShareValue

ShareValue neemt deel aan The Walk met een eigen team, iedereen binnen ons netwerk kan zich hiervoor aanmelden. De verzamellocatie van ons team is het prachtige Restaurant het Schielandshuis. Dit restaurant ligt om de hoek van de start- en finishlocatie. Alle deelnemers halen voorafgaand aan de wandeling hier hun wandelkaart op. Zonder deze stempelkaart kan je The Walk niet lopen. Je kunt eventueel waardevolle spullen die je liever niet meeneemt achterlaten, er blijft van begin tot einde een ShareValue collega aanwezig om op de spullen te letten (van 07:45 tot 14:00 uur). Onze deelnemers komen allemaal gespreid tussen 11:00 en 13:00 uur terug in Restaurant Het Schielandshuis waar belegde broodjes klaarstaan en wat te drinken. Een leuk moment om even na te praten over alles wat je onderweg gezien hebt.

Wij betalen je startbewijs en lunch, jij laat je sponsoren!

Wij zorgen voor je startbewijs, passen op je waardevolle spullen en zorgen voor een leuke verzamellocatie met drankjes en belegde broodjes. Maar daar verwachten wij wel wat voor terug! Wij zien graag dat iedere deelnemer een actiepagina voor KWF maakt op onze ShareValue KWF teampagina. Vertel op jouw pagina waarom jij meeloopt en roep jouw familie, vrienden, kennissen en collega’s op om jou te sponsoren. Na aanmelding ontvang je van onze alle informatie om je eigen actiepagina te maken en te koppelen aan ons team. Alle opbrengst komt direct op de rekening van het KWF. Samen proberen we op deze manier zoveel mogelijk geld in te zamelen!

Wie kan deelnemen aan het team van ShareValue?

Iedereen die binnen ons netwerk valt. Denk aan onze eigen medewerkers met introducé, klanten, relaties, IT’ers die overwegen bij ons in dienst te komen, onze leveranciers enzovoort. Twijfel je of jij hieronder valt? Stuur een mailtje naar events@sharevalue.nl en je hoort het meteen.

Val je niet onder deze doelgroep? Niet getreurd, deelnemen aan The Marathon Rotterdam Walk zelf kan iedereen. Je neemt alleen niet deel aan ons team en de verzamellocatie met lunch.

KWF event informatie:

15 Apr 2023 - 07:45 - 14:00 Beursplein 37, Rotterdam

Inschrijven

Op dit moment worden er nog kaarten uitgegeven, maar zodra het maximale aantal deelnemers is bereikt zal de mogelijkheid om aan te melden worden gesloten. Denk niet te lang na en schrijf je in! Heb je vragen? Stel ze aan ons via het events@sharevalue.nl

Schrijf je hier in
{description}

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures
{description}

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertises