NN Marathon Rotterdam 2023

16 apr 2023

Wij hebben in 2023 deelgenomen aan de NN Marathon Rotterdam. Op zondag 16 april 2023 hadden wij twee business estafette teams. Per team liepen 4 deelnemers gezamenlijk de gehele marathon. De verdeling per team was als volgt:

  • loper 1: 9 km
  • loper 2: 12 km
  • loper 3: 8,5 km
  • loper 4: 12,5 km

De starttijd en startlocatie was dus per deelnemer verschillend. Nadat de lopers klaar waren en de medailles waren opgehaald, kwamen zij naar onze verzamellocatie.

De verzamellocatie van de ShareValue teams

De verzamellocatie van onze teams is het prachtige Restaurant het Schielandshuis. Dit restaurant ligt om de hoek van de start- en finishlocatie. Onze deelnemers komen hier gespreid binnen tussen 11:00 en 16:00 uur, waarna ze kunnen genieten van een welverdiend hapje en een drankje. Een leuk moment om even na te praten over hun ervaringen.

Wil jij onze lopers sponsoren?

Onze lopers hebben het allemaal gered! Ze hebben met deze prestatie een mooi bedrag bij elkaar verdiend voor KWF. Sponsoren kan nog altijd via onze KWF actiepagina, jouw bijdrage komt dan direct bij KWF terecht.

Hieronder vind je een aantal foto's van deze mooie dag:

Deel deze pagina:

KWF event informatie:

16 apr 2023 - 07:30 - 16:00
Beursplein 37, Rotterdam

Dit KWF event is alweer voorbij! Helaas zijn de inschrijvingen voor dit KWF event daarom gesloten. Wil je ook graag een van de KWF events bijwonen? Bekijk dan de toekomstige KWF events hieronder.

Neem deel aan de komende KWF events:

The Marathon Rotterdam Walk 2024

Wandel je mee voor KWF? Of sponsor jij onze wandelaars? Op zaterdag 13 april 2024 gaan we door Rotterdam wandelen voor KWF. Bij deze stadswandeling wandel je de dag vóór de NN Marathon Rotterdam door de stad en finish je ook op de Coolsingel.

Meer informatie

NN Marathon Rotterdam 2024

Het is inmiddels een traditie geworden voor ShareValue: deelnemen aan de NN Marathon Rotterdam! Op zondag 14 april 2024 gaan we weer meedoen met de Business Run.

Meer informatie

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertises
Cookies beheren