NN Marathon Rotterdam

Sponsor jij onze lopers? Of kom je ze aanmoedigen langs de lijn?

Het is inmiddels een traditie geworden voor ShareValue: deelnemen aan de NN Marathon Rotterdam! Op zondag 16 april 2023 gaan wij met twee business estafette teams. Per team zullen 4 deelnemers gezamenlijk de gehele marathon lopen, de verdeling per team is als volgt:

  • loper 1: 9 km
  • loper 2: 12 km
  • loper 3: 8,5 km
  • loper 4: 12,5 km

De starttijd en startlocatie is dus per deelnemer verschillend. Wil jij iemand specifiek van ons team aanmoedigen? Informeer dan vooraf welk deel hij of zij loopt.

Nadat de lopers klaar zijn en de medailles zijn opgehaald, komen zij naar onze verzamellocatie.

De verzamellocatie van de ShareValue teams

De verzamellocatie van onze teams is het prachtige Restaurant het Schielandshuis. Dit restaurant ligt om de hoek van de start- en finishlocatie. Onze deelnemers komen hier gespreid binnen tussen 11:00 en 16:00 uur, waarna ze kunnen genieten van een welverdiend hapje en een drankje. Een leuk moment om even na te praten over hun ervaringen.

Wil jij onze lopers sponsoren?

Onze lopers gaan een mooie prestatie neerzetten. Wij hopen dat ze met deze prestatie een mooi bedrag bij elkaar kunnen verdienen om KWF te sponsoren. Via onze KWF actiepagina kun je ze sponsoren, jouw bijdrage komt dan direct bij KWF terecht. Laat zien dat je ze steunt, zij krijgen hier extra veel energie van!

Marathon 2023
Marathon 2023
Marathon 2023
Marathon 2023
Marathon 2023

KWF event informatie:

16 Apr 2023 - 09:30 - 18:00 Beursplein 37, Rotterdam

Dit KWF event is alweer voorbij! Helaas zijn de inschrijvingen voor dit KWF event daarom gesloten. Wil je ook graag een van de KWF events bijwonen? Bekijk dan de toekomstige KWF events op de pagina Zakenvriend van KWF.

Neem deel aan de komende KWF events:

{description}

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures
{description}

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertises