ShareValue | Microsoft Azure - expertise van ShareValue

Microsoft Azure is een set Cloud services die constant blijft groeien en jouw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Het is hét publieke cloud platform van Microsoft dat de vrijheid geeft om met jouw favoriete hulpprogramma’s en frameworks toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een wereldwijd netwerk. De belangrijkste redenen voor het gebruik van Microsoft Azure zijn o.a. snelheid, schaalbaarheid en kostenreductie.

Onze experts bij ShareValue hebben ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure. Zo heeft ShareValue voor Microsoft Azure de juiste experts in huis. Deze kennis wordt onderling continu gedeeld en ingezet op de vraagstukken van onze klanten.

Onze Azure experts

 • Harvey
  Harvey
  Engineer
  Harvey

  Harvey

  Harvey is een allround Engineer die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Hij is altijd op zoek naar nieuwe technologieën en bekijkt hierdoor elke uitdaging vanuit een andere hoek om zo tot de beste oplossing te komen. Door de jaren heen heeft Harvey zich gespecialiseerd in verschillende Windows clients en servers. Daarnaast is hij zich op dit moment aan het verdiepen in Azure. Met zowel kennis van netwerk- a;s systeembeheer kan Harvey makkelijk schakelen tussen verschillende rollen. Hij is zeer collegiaal en sympathiek, kan goed en zelfstandig werken, maar is ook een goede teamplayer. Hij begint de dag graag met hardlopen, iets wat hij bijna dagelijks 15 kilometer doet!

 • Jaap
  Jaap
  Engineer
  Jaap

  Jaap

  Jaap is een ervaren en gedreven automatiseerder met een brede interesse in IT. Hij is zowel geïnteresseerd in de techniek als in de toepasbaarheid hiervan. Hij is ervan overtuigd dat automatiseren geen doel is, maar een middel. Het gaat om de oplossing, niet om de weg er naartoe.

 • Makele
  Makele
  Engineer
  Makele

  Makele

  Makele is een ervaren Microsoft Azure / Office 365 Engineer. Hij heeft ruime ervaring in het implementeren, beheren van Azure en SharePoint omgevingen.

  Zichzelf constant blijven ontwikkelen is belangrijk voor Makele. Het is zijn ambitie om door te groeien tot Cloud architect met gedegen kennis van Microsoft Azure.

  Flexibiliteit en teamspirit kenmerken Makele en hij beschikt over de capaciteit om zich gemakkelijk aan te passen aan nieuwe omgevingen en situaties.

 • Marc
  Marc
  Engineer
  Marc

  Marc

  Marc is een ervaren SharePoint/Office 365 consultant. Hij heeft veel ervaring met implementaties van complexe SharePoint-omgevingen. Denk daarbij zowel aan de infrastructurele kant als aan de volledige implementatie van een (hybride) SharePoint-omgeving. 

  Marc werkt doelgericht, resultaatgericht en is op veel fronten inzetbaar.

 • Robert
  Robert
  Engineer
  Robert

  Robert

  Robert is gecertificeerd Infrastructuur Engineer. Hij heeft ervaring met client- en met serveromgevingen. Daardoor heeft hij veel kennis en ervaring met het uitvoeren van engineering- en beheerwerkzaamheden. Robert is sociaal, proactief en een echte teamplayer. Hij werkt gestructureerd en kent geen stress. Zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en goede teamspirit maken hem tot een prettige collega om mee samen te werken. Robert neemt snel kennis tot zich. Dat maakt hem tot een Infrastructuur Engineer die graag de uitdaging aangaat!

 • Sandino
  Sandino
  Engineer
  Sandino

  Sandino

  Sandino heeft zich gespecialiseerd in SharePoint en heeft daarnaast ruime ervaring in infra- en netwerkbeheer. Collegiaal, kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren, analytisch denkvermogen, inlevingsvermogen, communicatief vaardig, leergierig, vriendelijk karakter en sociale ingesteld dit zijn allemaal kenmerken die Sandino perfect omschrijven. In zijn vrije tijd is hij vooral te vinden in de sportschool.

 • Terrence
  Terrence
  Engineer
  Terrence

  Terrence

  Terrence is expert op het gebied van databases en server-migraties. Daarnaast weet hij alles over cricket!

Staat jouw organisatie voor een vraagstuk op het gebied van Azure? Onze experts gaan graag aan de slag samen met jouw team. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, oriënterende afspraak.

© ShareValue 2019