Expertises

Contactgegevens

Wil je een afspraak maken, of heb je nog vragen? Geen probleem! Vul dit contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk reactie.

Ons adres

ShareValue B.V.
Kampenringweg 45A
2803 PE Gouda
E-mail: info@sharevalue.nl
Telefoon: +31 182 516 468

Rotterdam / Den Haag

Volg de A20 (vanuit Rotterdam) en de A12 (vanuit Den Haag) richting Utrecht. Neem op de A12 afslag 11 (Gouda/Boskoop). Sla bij het eerste stoplicht rechtsaf richting Gouda. Voor het Shell tankstation pakt u de afslag naar rechts en rijdt schuin langs het tankstation. Op het einde van de weg komt u bij een splitsing en hier slaat u rechtsaf de Stavorenweg in. U steekt het volgende kruispunt rechtdoor over en op het einde van de weg (dit is de Kampenringweg) slaat u rechtsaf. U rijdt rechtdoor tot aan de slagbomen. U kunt aanbellen bij gebouw II. De parkeerplaatsen voor bezoekers bevinden zich direct rechts. U kunt zich melden bij de receptie.

Utrecht

Volg de A12 richting Den Haag. Neem op de A12 afslag 11 (Gouda/Boskoop). Sla bij het eerste stoplicht linksaf richting Gouda. Bij de volgende stoplichten rijdt u rechtdoor. Voor het Shell tankstation pakt u de afslag naar rechts en rijdt schuin langs het tankstation. Op het einde van de weg komt u bij een splitsing en hier slaat u rechtsaf de Stavorenweg in. U steekt het volgende kruispunt rechtdoor over en op het einde van de weg (dit is de Kampenringweg) slaat u rechtsaf. U rijdt rechtdoor tot aan de slagbomen. U kunt aanbellen bij gebouw II. De parkeerplaatsen voor bezoekers bevinden zich direct rechts. U kunt zich melden bij de receptie.

Openbaar vervoer

Vanuit treinstation Gouda neemt u stadsbus 6 richting Goudse Poort. Na ongeveer 15 minuten stapt u uit bij de halte Kampenringweg. Loop daarna rechtdoor tot aan de slagbomen. ShareValue bevindt zich in Gebouw I.

Plan je reis met 9292ov.nl
© ShareValue 2018