The Marathon Rotterdam Walk 2024

13 apr 2024

Wandel je mee voor KWF? Of sponsor jij onze wandelaars? Op zaterdag 13 april 2024 gaan we door Rotterdam wandelen voor KWF. Bij deze stadswandeling wandel je de dag vóór de NN Marathon Rotterdam door de stad en finish je ook op de Coolsingel. De gehele route is aangegeven met pijlen. Onderweg wandel je langs meerdere muzikale acts en zijn er verzorgingsposten. Kortom, een gezellige dag waarbij je Rotterdam beter leert kennen, je gezond bezig bent en ook nog eens het goede doel steunt!

Je kunt kiezen uit drie afstanden: 5, 10 of 15 kilometer

Ons team heeft per afstand onderstaande verzameltijd en vertrektijd:

  • 15 km: 8:15 uur verzamelen, 8:30/8:45 uur starten vanaf Coolsingel
  • 10 km: 9:00 uur verzamelen, 9:15/9:30 uur starten vanaf Coolsingel
  • 5 km: 10:00 uur verzamelen, 10:15/10:30 uur starten vanaf Coolsingel

De finish sluit om 13:15 uur, dus iedereen moet voor die tijd binnen zijn.

Kaart The Walk 2024.jpg

De verzamellocatie van team ShareValue

ShareValue neemt deel aan The Walk met een eigen team, iedereen binnen ons netwerk kan zich hiervoor aanmelden. De verzamellocatie van ons team wordt later bekend gemaakt. Alle deelnemers halen voorafgaand aan de wandeling bij de verzamellocatie hun stempelkaart op. Zonder deze stempelkaart kan je The Walk niet lopen. Je kunt eventueel waardevolle spullen die je liever niet meeneemt achterlaten, er blijft van begin tot einde een ShareValue collega aanwezig om op de spullen te letten (van 08:15 tot 14:00 uur). Onze deelnemers komen allemaal gespreid tussen 11:00 en 11:30 uur terug op de verzamellocatie waar een lunch klaarstaat vanaf 12:00 uur. Een leuk moment om even na te praten over alles wat je onderweg gezien hebt.

Wij betalen je startbewijs en lunch, jij laat je sponsoren!

Wij zorgen voor je startbewijs, passen op je waardevolle spullen en zorgen voor een leuke verzamellocatie met drankjes en een lekkere lunch. Maar daar verwachten wij wel wat voor terug! Wij zien graag dat iedere deelnemer een actiepagina voor KWF maakt op onze ShareValue KWF teampagina. Vertel op jouw pagina waarom jij meeloopt en roep jouw familie, vrienden, kennissen en collega’s op om jou te sponsoren. Na aanmelding ontvang je van onze alle informatie om je eigen actiepagina te maken en te koppelen aan ons team. Alle opbrengst komt direct op de rekening van het KWF. Samen proberen we op deze manier zoveel mogelijk geld in te zamelen!

Wie kan deelnemen aan het team van ShareValue?

Iedereen die binnen ons netwerk valt. Denk aan onze eigen medewerkers met introducé, klanten, relaties en IT’ers die ons bedrijf beter willen leren kennen. Twijfel je of jij hieronder valt? Stuur een mailtje naar events@sharevalue.nl en je hoort het meteen.

Val je niet onder deze doelgroep? Niet getreurd, deelnemen aan The Marathon Rotterdam Walk kan ook zonder ons. Je neemt alleen niet deel aan ons team en de verzamellocatie met lunch.

Inschrijven

Op dit moment worden er nog kaarten uitgegeven, maar zodra het maximale aantal deelnemers is bereikt zal de mogelijkheid om aan te melden worden gesloten. Dus denk niet te lang na! Klik hier voor het inschrijfformulier

Heb je nog vragen? Stel ze aan ons via het e-mailadres events@sharevalue.nl

KWF event informatie:

13 apr 2024 - 06:15 - 12:00
Centrum Rotterdam

Doneren

Wil jij onze lopers sponsoren? Dat zou fantastisch zijn, want daar doen ze het voor. Nu kun je alvast het gehele team sponsoren, later zullen de teamleden ook eigen sponsorpagina's aanmaken.

Neem deel aan de komende KWF events:

NN Marathon Rotterdam 2024

Het is inmiddels een traditie geworden voor ShareValue: deelnemen aan de NN Marathon Rotterdam! Op zondag 14 april 2024 gaan we weer meedoen met de Business Run.

Meer informatie

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures

Ken je ShareValue al?

Lees hier meer over ons
Cookies beheren