The Marathon Rotterdam Walk 2024

13 apr 2024

Op zaterdag 13 april 2024 hebben wij door zonnig Rotterdam gewandeld voor KWF. Bij deze stadswandeling wandel je de dag vóór de NN Marathon Rotterdam door de stad, leer je meer over de marathon en finish je ook op de Coolsingel. De gehele route was aangegeven met pijlen. Onderweg wandelden we langs meerdere muzikale acts en verzorgingsposten. Kortom, een gezellige dag waarbij we Rotterdam beter leerden kennen, gezond bezig waren en ook nog eens het goede doel steunden!

De verzamellocatie van team ShareValue

De verzamellocatie van ons team was in het recent geopende café Erasmus. Dit restaurant ligt direct aan de Coolsingel en dus vlakbij start- en finishlocatie. Onze deelnemers kwamen na de wandeling terug in het restaurant voor een gezamenlijke lunch en wat te drinken. Het was een leuk moment om even na te praten over alles wat we onderweg gezien hebben.

Wil jij onze wandelaars sponsoren?

Onze wandelaars hebben de wandeling allemaal afgerond. Ze hebben met deze prestatie een mooi bedrag bij elkaar verdiend voor KWF. Sponsoren kan nog altijd via onze KWF actiepagina, jouw bijdrage komt dan direct bij KWF terecht.

Hieronder vind je een aantal foto's van deze mooie dag:

KWF event informatie:

13 apr 2024 - 06:15 - 12:00
Centrum Rotterdam

Dit KWF event is alweer voorbij! Helaas zijn de inschrijvingen voor dit KWF event daarom gesloten. Wil je ook graag een van de KWF events bijwonen? Bekijk dan de toekomstige KWF events hieronder.

Neem deel aan de komende KWF events:

Er staan nog geen nieuwe KWF events op de planning.

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures

Ken je ShareValue al?

Lees hier meer over ons
Cookies beheren