Sponsor jij onze lopers? Of kom je ze aanmoedigen langs de lijn?

Het is inmiddels een traditie geworden voor ShareValue: deelnemen aan de NN Marathon Rotterdam! Op zondag 14 april 2024 gaan wij weer deelnemen met één of twee business estafette teams. Per team zullen 4 deelnemers gezamenlijk de gehele marathon lopen. Nadat de lopers klaar zijn en de medailles zijn opgehaald, komen zij naar onze verzamellocatie waar we een gezellige borrel organiseren. 

Onze lopers gaan een mooie prestatie neerzetten en dat doen ze niet zomaar. Wij hopen dat ze met deze prestatie een mooi bedrag bij elkaar kunnen verdienen om KWF te sponsoren. 
Zodra het team van 2024 bekend is, zullen de teamleden ook eigen KWF sponsorpagina's maken waarop iedereen zijn sponsorbijdrage kan leveren.

Tot die tijd kun je ook al je sponsorbijdrage leveren via onze KWF actiepagina, jouw bijdrage komt direct bij KWF terecht. 

KWF event informatie:

14 Apr 2024 - 09:30 - 18:00 Beursplein 37, Rotterdam

Doneren

Wil jij onze lopers sponsoren? Dat zou fantastisch zijn, want daar doen ze het voor. Nu kun je alvast het gehele team sponsoren, later zullen de teamleden ook eigen sponsorpagina's aanmaken.

Naar de ShareValue KWF-sponsorpagina

Neem deel aan de komende KWF events:

Er staan nog geen nieuwe KWF events op de planning.
{description}

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures
{description}

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertises