NN Marathon Rotterdam 2024

14 apr 2024

Wij hebben ook in 2024 weer deelgenomen aan de NN Marathon Rotterdam. Op zondag 14 april 2024 hadden wij één business estafette team. Per team loop je met 4 deelnemers gezamenlijk de gehele marathon. De verdeling was als volgt:

  • loper 1: 9 km
  • loper 2: 12 km
  • loper 3: 8,5 km
  • loper 4: 12,5 km

De starttijd en startlocatie was dus per deelnemer verschillend. Nadat de lopers klaar waren en de medailles waren opgehaald, kwamen zij naar onze verzamellocatie.

De verzamellocatie van het ShareValue team

De verzamellocatie van ons team was Café Erasmus. Dit café ligt aan de Coolsingel en dus direct aan de start- en finishlocatie. Onze deelnemers kwamen hier gespreid binnen tussen 12:30 en 16:00 uur, waarna ze konden genieten van een welverdiend hapje en een drankje. Een leuk moment om even na te praten over hun ervaringen.

Wil jij onze lopers sponsoren?

Onze lopers hebben het allemaal gered! Ze hebben met deze prestatie een mooi bedrag bij elkaar verdiend voor KWF. Sponsoren kan nog altijd via onze KWF actiepagina, jouw bijdrage komt dan direct bij KWF terecht.

Hieronder vind je een aantal foto's van deze mooie dag:

Deel deze pagina:

KWF event informatie:

14 apr 2024 - 07:30 - 16:00
Beursplein 37, Rotterdam

Dit KWF event is alweer voorbij! Helaas zijn de inschrijvingen voor dit KWF event daarom gesloten. Wil je ook graag een van de KWF events bijwonen? Bekijk dan de toekomstige KWF events hieronder.

Neem deel aan de komende KWF events:

Er staan nog geen nieuwe KWF events op de planning.

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertises
Cookies beheren