Word onze Front-End collega

En kom bij het leukste team binnen ShareValue!

Bekijk de vacatures
Home header met Peter 2 1

Word jij onze nieuwe collega?

Front-End wordt steeds belangrijker. Zo ook bij ShareValue! Daarom zijn we altijd op zoek naar experts op het gebied van React, Angular, Vue of juist andere aspecten van de Front-End wereld om ons team te versterken. Als lid van dit team word je regelmatig ingezet bij verschillende klanten om je zo óf op alle fronten te ontwikkelen óf juist om je helemaal vast te bijten in één onderwerp. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast ben je ook nog eens deel van een gezellig team dat regelmatig bij elkaar komt voor kennissessies of leuke uitjes.

Lees hier de blogs van onze Front-end experts

Lees hier de blogs van onze Front-end experts

Als collega bij ShareValue heb je regelmatig gesprekken met je People Manager Emiel, waarmee je jouw groeidoelstellingen en ambitie bespreekt. Waar je ook staat in je carrière, er is altijd een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen! Dit kan op inhoud en uiteraard ook op de “zachte kant” van het vak. Alles om jouw doel te behalen!

Daarnaast is er Competence Lead Wietze, die ervoor zorgt dat het Front-End team een hecht team is en blijft door het organiseren van leuke uitjes en inhoudelijke pizza-sessies.

Ondanks dat je dus vaak bezig bent voor de opdrachtgever, ben je nog steeds lid van een hecht team binnen ShareValue waar veel contact mee is.

Alles om het werken bij ShareValue voor jou zo leuk en waardevol mogelijk te maken!

Hoe is het om bij ShareValue te werken?

Onze collega's vertellen het je!

Cookies beheren