Word onze Front-End collega

En kom bij het leukste team binnen ShareValue!

Bekijk de vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Front-End wordt steeds belangrijker. Zo ook bij ShareValue! Daarom zijn we altijd op zoek naar experts op het gebied van React, Angular, Vue of juist andere aspecten van de Front-End wereld om ons team te versterken. Als lid van dit team word je regelmatig ingezet bij verschillende klanten om je zo óf op alle fronten te ontwikkelen óf juist om je helemaal vast te bijten in één onderwerp. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast ben je ook nog eens deel van een gezellig team dat regelmatig bij elkaar komt voor kennissessies of leuke uitjes.

Ga naar de Front-end blogs

Lees hier de blogs van onze Front-end experts

Als collega bij ShareValue heb je regelmatig gesprekken met je People Manager Emiel, waarmee je jouw groeidoelstellingen en ambitie bespreekt. Waar je ook staat in je carrière, er is altijd een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen! Dit kan op inhoud en uiteraard ook op de “zachte kant” van het vak. Alles om jouw doel te behalen!

Daarnaast is er Competence Lead Wietze, die ervoor zorgt dat het Front-End team een hecht team is en blijft door het organiseren van leuke uitjes en inhoudelijke pizza-sessies.

Ondanks dat je dus vaak bezig bent voor de opdrachtgever, ben je nog steeds lid van een hecht team binnen ShareValue waar veel contact mee is.

Alles om het werken bij ShareValue voor jou zo leuk en waardevol mogelijk te maken!

Bij ShareValue krijg ik ruimte om mijzelf te ontwikkelen.

Bij ShareValue krijg ik als beginnend Front-End specialist genoeg ruimte om mijzelf te ontwikkelen. Hierdoor kan ik de nieuwste technieken in mijn alledaagse werk inzetten en blijf ik interessante technologische ontwikkelingen ontdekken. Dit houdt het werk leuk en uitdagend.

Sem Front-End Developer
VR-Arcade met je team

VR-Arcade met je team

Bijlwerpen met het Front-End team

Bijlwerpen met het Front-End team

Front-End JSWorld

Kennis vergaren op JSWorld

Onze Front-End vacatures

Passen wij bij jou?
Dana denkt graag met je mee

Passen jij en ShareValue goed bij elkaar? Stuur een e-mail
Passen wij bij jou?
Dana Corporate Recruiter Iedereen is anders. Daarom kijkt Dana ook graag naar of wij bij jóu passen, in plaats van andersom!

Hoe is het om bij ShareValue te werken?

Onze collega's vertellen het je!