ShareValue | Front-End Development wordt steeds belangrijker en complexer

Front-End Development wordt steeds belangrijker en complexer

Digitale producten worden steeds meer gedreven vanuit de behoefte om een gebruiksvriendelijk product te leveren (User Experience). Daarbij staat dan altijd één expertise voorop: Front-End Development. Dit is de laag in een applicatie die een eindgebruiker ziet en heeft altijd aandacht voor detail nodig. Dit moet de juiste lay-out hebben, het correcte beeld uitstralen en een logische interactie (User Interaction) hebben. Daar zit de kracht van de Front-End Developers bij ShareValue.

Of jouw project nu gaat over het communiceren tussen back-end systemen, over het vertalen van een grafisch ontwerp naar een applicatie of juist het uitvragen van de behoeftes bij medewerkers... Onze Front-End Developers zijn bedreven in diverse programmeertalen, frameworks en methodieken en daarom breed inzetbaar. We gebruiken daarvoor talen als HTML5, CSS3 en natuurlijk JavaScript. Onze meest gebruikte frameworks zijn onder andere React en Angular.

De laatste jaren is de Front-End van websites en applicaties steeds complexer geworden en worden er geavanceerde technieken gebruikt. ShareValue kiest er daarom voor om onze kennis met betrekking tot Front-End Development dan ook sterk uit te breiden. Met trots wil ik het team met onze Front-End experts aan jullie voorstellen. 

Dawid
Dawid is een innovatieve en enthousiaste Front-End Developer. Hij werkt graag met de moderne JavaScript frameworks/libraries en is gespecialiseerd in React. Daarnaast heeft Dawid een sterk gevoel voor grafische vormgeving. Hij is communicatief, leergierig en kan snel nieuwe kennis in praktijk brengen.  

Dawid Zdanowicz

Johan
Johan is al jaren een enthousiaste en creatieve Front-End Developer. Hij heeft veel ervaring in het vertalen van designs naar werkende User Interfaces. Daarbij zit hij het liefst op de stoel tussen IT en Business en heeft dan ook graag direct contact met zijn opdrachtgever. Zijn kennis reikt uiteraard van HTML, CSS en JavaScript tot en met de modernste frameworks. Zijn voorkeur ligt voor nu bij Angular, maar hij verdiept zich momenteel ook in React en VueJS.

Johan Bijlsma

Kevin
Kevin is een ervaren Fullstack Webdeveloper. Hij is sociaalvaardig, leergierig, flexibel en houdt van uitdagende projecten, waarbij het nemen van eigen initiatief en de inzet van nieuwe technieken wordt gewaardeerd. Samen met de klant streeft hij er altijd naar om het beste eindresultaat te bereiken. Vraag je aan Kevin wat het gekste is wat hij tijdens een opdracht is tegengekomen, zal hij niet zeggen dat hij hele vreemde code of applicaties heeft gezien. Tijdens een bezorging is er namelijk laatst een slang meegekomen, zoals op de foto hieronder te zien is. 

2018-03-19_15-11-19-877               

Nikki
Nikki is een energieke, gepassioneerde en creatieve Front-End Developer met een passie voor de nieuwste technologieën en gadgets. Zij is in staat om samen met andere IT-professionals web-gerelateerde ervaringen uit te denken en te ontwikkelen volgens de hoogste normen. Zij heeft een hoog bewustzijn van trends in de ICT/IT-industrie, met name met betrekking tot toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en opkomende technologieën. Nikki heeft zichzelf als doel gesteld om richting een Fullstack Developer te groeien: haar interesses gaan verder dan alleen Front-End code. 

Nikki Winands

Wietze
Wietze is een Front-End Developer die gespecialiseerd is in design met een goed gevoel voor de user experience. Wietze heeft inmiddels al heel wat ervaring en houdt dan ook van creatieve en technische uitdagingen. Zijn drie pijlers zijn: Front-End development (JavaScript, React), UX-Design en als laatste Project Management. Zijn meerwaarde als Scrum Master met zijn algemene kennis van development, maakt hem altijd zeer waardevol bij projecten. 

Wietze Duursma

Staat jouw organisatie voor een vraagstuk op het gebied van Front-End Development? Onze experts gaan graag aan de slag samen met jouw team. Neem contact met ons op voor meer informatie

 
02-10-2018 | Ron

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Foto auteur

Auteur

Ron Consultant

© ShareValue 2020