The DotNet Dinner

Evenement
12
maart

dinsdag 12 mrt 2024

Kantoor van ShareValue

Van 18:00 tot 22:00

Slechts plek voor 25 Developers!

Dit event is al geweest. We zien je graag op een ander event van ShareValue.

Dit event is geweest. Houd ons in de gaten op socials voor volgende events!

Een heerlijk diner, interessante .NET-sessies, én een gezellige borrel? Dat is The DotNet Dinner bij ShareValue! Op 12 maart worden we eerst culinair verwend door onze chefkok Louis met verse burgers, om vervolgens twee interessante sessies te volgen:

 • Onze eigen Marco en Raymon laten zien hoe je met hulp van GitHub Copilot een app kunt bouwen, waarin je zo weinig mogelijk code zelf schrijft.
 • Gerald Versluis (Senior Software Engineer bij Microsoft) vertelt je alles over SignalR. Wat is het en hoe kan je het gebruiken?

Hierna is er volop ruimte om deze sessies na te bespreken tijdens een borrel.

Klinkt goed, toch? Omdat we een goed diner willen voorzien en we Louis niet overspannen naar huis willen laten gaan, is er slechts plek voor 25 geïnteresseerde Developers. Dat zorgt er ook voor dat je iedereen goed kunt spreken en iedereen achteraf alle vragen kan stellen. Dit betekent wel dat je er snel bij moet zijn om je aan te melden; anders is het vol en kom je op de wachtlijst.

Check dan ook meteen even de deelnamevoorwaarden.

Het programma

 • 17:30-18:00 uur inloop
 • 18:00-19:00 uur eten
 • 19:00-21:00 uur twee .NET sessies:
  • Marco en Raymon: Bouw een app, volledig met Copilot!
  • Gerald Versluis: Real-Time Connected Apps met .NET MAUI, Blazor en SignalR
 • 21:00 uur borrel in de bar van ShareValue

Sessie 1: Bouw een app, volledig met Copilot!

door Marco en Raymon (Competence Lead .NET en Lead Front-End Developer)

Raymon en Marco staan klaar om een baanbrekende stap te zetten in softwareontwikkeling. Samen gaan ze een .NET-applicatie met een Angular Front-End bouwen, en hun geheime wapen is GitHub Copilot. Deze AI-tool begrijpt wat ze bedoelen en helpt hen bij het schrijven van codefragmenten, waardoor het ontwikkelingsproces versneld wordt. Met Copilot als hun metgezel streven ze ernaar zo min mogelijk handmatige code te schrijven. Copilot begrijpt de context, suggereert complete regels en past zich aan hun unieke programmeerstijl aan. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar opent ook nieuwe denkwijzen over probleemoplossing.

Sessie 2: Real-Time Connected Apps met .NET MAUI, Blazor en SignalR

door Gerald Versluis (Senior Software Engineer bij Microsoft)

Vandaag de dag verwachten dat apps direct updaten. Gebruikers eisen de mogelijkheid om in realtime samen te kunnen werken en games te kunnen spelen. Een manier om dit te bereiken is door SignalR te gebruiken. Tijdens deze sessie vertelt Gerald je wat SignalR is en hoe je het op verschillende manieren kunt gebruiken. Hij zal je verbazen met een paar gave demonstraties die realtime verbindingen laten zien tussen native mobiele apps met .NET MAUI en web-apps gebouwd met ASP.NET en Blazor.

In het kort:

 • Wanneer: dinsdag 12 maart 2024
 • Hoe laat: inloop 17:30 uur, start 18:00 uur
 • Inclusief vers gemaakte broodjes hamburger
 • Waar: kantoor van ShareValue, Kampenringweg 45A in Gouda

Aanmelden

De aanmeldtermijn voor dit event is ondertussen helaas gesloten. Je kunt altijd een mailtje sturen om te kijken of er nog een plekje is vrijgekomen!

Deel deze pagina:

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures

Hoor van onze experts hoe leuk ShareValue is

Lees de verhalen van onze collega's
Cookies beheren