SharePoint

Microsoft biedt met Office 365 de mogelijkheid om overal samen te werken. Of je nu Word, Excel, Teams, SharePoint of andere hulpprogramma’s wilt gebruiken, alles is in de ‘cloud’ beschikbaar en biedt een optimale samenwerking tussen teams, apparaten en platforms. 
Veel organisaties hebben gekozen voor het beste van beide werelden in een hybride cloudoplossing. Je maakt dan gebruik van zowel SharePoint server on-premises als Office 365 SharePoint online om je zakelijke doelen te bereiken.
Voor iedere situatie heeft ShareValue de juiste experts in huis. Van technische implementatie en migraties tot adoptie en gebruikersondersteuning. Onze Engineers, Developers en Consultants hebben ruime ervaring in uiteenlopende branches. Deze kennis wordt onderling continu gedeeld en ingezet op de vraagstukken van onze klanten.

Staat jouw organisatie voor een vraagstuk op het gebied van Office 365, SharePoint on-premises of een hybride inrichting? Onze experts gaan graag aan de slag samen met jouw team. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, oriënterende afspraak. 

Onze Office 365 / SharePoint experts

 • Bert Clevering
  Bert Clevering
  Developer
  Bert Clevering

  Bert Clevering

  Bert is een Senior SharePoint Engineer die zijn strepen heeft verdient in een breed scala van projecten. Hij heeft kennis van application- en web-development, waar SharePoint zijn specialisatie is. Bert heeft brede ervaring opgedaan in het ICT vakgebied door het uitvoeren van zeer veel en uitdagende klussen die hij, soms geheel in zijn eentje, tot een succesvol einde heeft gebracht. 

   

  Bert is constant bezig om zijn certificering te behalen en zijn kennis te delen met collega's en daarbuiten op verschillende fora's. Hij is een proactieve professional, communicatief vaardig, pragmatisch ingesteld en pakt dingen snel op. Daarnaast is hij volledig gecertificeerd op SharePoint 2013 ontwikkeling (MCSD SharePoint Apps) en heeft hij als een van de weinige ontwikkelaars in Nederland een Yammer developer beta certificering behaald. 

  Download CV
 • Bert van Weenen
  Bert van Weenen
  Consultant
  Bert van Weenen

  Bert van Weenen

  Bert heeft sinds 2007 ervaring met het begeleiden van SharePoint-installaties en met migraties naar nieuwere versies of naar de cloud (Office 365). Hij wil graag samen met de gebruikers de SharePoint-omgevingen zo inrichten, dat er binnen het bedrijf optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Op een planmatige manier innovatie doorvoeren is zijn passie. Daarbij komt de hele levenscyclus aan bod, vanaf functioneel ontwerp tot en met gebruikerstraining en workshops voor optimalisatie van bestaande systemen.

  Download CV
 • Daniël de Vette
  Daniël de Vette
  Consultant
  Daniël de Vette

  Daniël de Vette

  Daniël is een SharePoint consultant met een diepgaande interesse in de functionele mogelijkheden van SharePoint. Daarnaast traint en ondersteunt hij graag SharePoint-gebruikers. Training en uitleg geven en functionele vragen beantwoorden geven hem energie. Daniël heeft onder meer ervaring met documentbeheer inrichten in SharePoint. Hij is afgestudeerd in InformatieDienstverlening en -Management (IDM) aan de Haagse Hogeschool.

  Download CV
 • Erol Kutuk
  Erol Kutuk
  Consultant
  Erol Kutuk

  Erol Kutuk

  Erol is functioneel SharePoint beheerder/consultant. Hij is gestructureerd, communicatief, doelgericht en flexibel. Erol heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en leert snel. Zijn sociale en loyale karakter maken hem tot een goede teamspeler. Erol is afgestudeerd in de Informatica en informatiekunde aan de Haagse Hogeschool. Hij beschikt over een brede kennis van Microsoft technologieën inclusief Office 365. Hij is ook gecertificeerd Microsoft Office Specialist for SharePoint 2013.

  Download CV
 • Esra Klick
  Esra Klick
  Consultant
  Esra Klick

  Esra Klick

  Esra is een ervaren functionele SharePoint en Livelink enterprise content management consultant. Ze heeft veel ervaring met Office 365 (SharePoint Online), quick scans en analyses en met advisering over de implementatie van software-oplossingen. Vraagstukken analyseren en oplossingen vinden door samen te werken en een breed draagvlak in een organisatie te creëren, spreekt Esra het meeste aan.

  Download CV
 • Guillaume van der Geld
  Guillaume van der Geld
  Developer
  Guillaume van der Geld

  Guillaume van der Geld

  Guillaume is een klant-ervaren, communicatief sterke en resultaat gerichte professional en daardoor een volwaardige gesprekspartner. Hij is betrokken, gedreven en creatief. Deze SharePoint en .NET developer is een echte teamplayer die in staat is zijn kennis op anderen over te dragen.

  Download CV
 • Jordi Weber
  Jordi Weber
  Consultant
  Jordi Weber

  Jordi Weber

  Jordi is een ervaren functioneel & technisch SharePoint & Office 365 Consultant met de ambitie te opereren als Architect. Hij heeft veel ervaring met het analyseren van vraagstukken en het vinden van oplossingen op zowel functioneel als technisch gebied. 

  Jordi werkt pragmatisch, is resultaatgericht, flexibel, toegankelijk, communicatief en nieuwsgierig naar technische ontwikkelingen op de gebieden van Office 365/SharePoint, Informatie Architectuur, Workflow, Front-End, Migratie & Scrum/Agile.

  Download CV
 • Lesley Holman
  Lesley Holman
  Consultant
  Lesley Holman

  Lesley Holman

  Ondernemende SharePoint en Projectserver Consultant met twintig jaar ervaring binnen het bedrijfsleven. Didactisch zeer sterk, communicatief en contactueel vaardig op verschillende niveaus. Diplomatieke teamspeler. Weet stakeholders te motiveren door energieke humorvolle instelling, kennis van zowel theorie als de praktijk. Persoonlijkheid: open. Extravert, sterke `drive` om zaken op orde (geregeld) te hebben. Werkwaarden: samenwerking met mensen staat centraal. Lesley is uw partner voor elke implementatie en helpt met installatie, het opstellen van business requirements, configuratie (autorisaties, rapporten, workflows, weergaven etc.) training, coaching, begeleiding voor alle stakeholders op hun toekomstige rol, verandermanagement en nazorg.

  Download CV
 • Makele Gebremariam
  Makele Gebremariam
  Engineer
  Makele Gebremariam

  Makele Gebremariam

  Makele is een ervaren Microsoft SharePoint en Office 365 consultant. Hij heeft ruime ervaring in het implementeren van SharePoint omgevingen, technisch applicatie beheer in SharePoint en migratie projecten. 
   
  Zichzelf constant blijven ontwikkelen is belangrijk voor Makele. Het is zijn ambitie om door te groeien tot SharePoint/Cloud architect met gedegen kennis van Office 365 en Azure, zowel technisch als functioneel. 
    
  Flexibiliteit en teamspirit kenmerken Makele en hij beschikt over de capaciteit om zich gemakkelijk aan te passen aan nieuwe omgevingen en situaties. 

   

  Download CV
 • Nezah Samur
  Nezah Samur
  Consultant
  Nezah Samur

  Nezah Samur

  Nezah is een energieke SharePoint consultant die de afgelopen jaren een breed scala aan rollen vervuld heeft. Zij adviseert opdrachtgevers over de realisatie van SharePoint-oplossingen binnen hun organisatie. Nezah brengt structuur aan, verzamelt requirements en geeft trainingen. Ze is goed op de hoogte van de laatste technieken, innovaties en ontwikkelingen binnen SharePoint en Office 365.

  Download CV
 • Paul Bakker
  Paul Bakker
  Consultant
  Paul Bakker

  Paul Bakker

  Paul is een SharePoint Consultant die veel ervaring heeft met het opzetten en begeleiden van migraties, bedrijfsprocessen analyseren en het functioneel ontwerpen en inrichten van SharePoint sites. Naast functionele werkzaamheden is hij niet bang om technische uitdagingen op te pakken. Ook kan hij lichte ontwikkelwerkzaamheden verrichten in bijvoorbeeld HMTL, PowerShell en Visual Studio. Verder heeft Paul een brede interesse in het ICT-landschap, specifiek daar waar ICT de business ontmoet (business en IT-alignment). Op dat gebied is een betakant gewenst om de ICT te begrijpen en een alfakant om de business te begrijpen en die aan elkaar te verbinden. Dit soort werkzaamheden geven Paul altijd veel voldoening met name als de uiteindelijke gebruiker echt tevreden is met het resultaat. Agile en scrum methodieken sluiten hier goed bij aan en daar heeft Paul veel ervaring mee.

  Download CV
 • Pieter van der Poort
  Pieter van der Poort
  Consultant
  Pieter van der Poort

  Pieter van der Poort

  Pieter is een analytische, gestructureerde en gedreven functionele SharePoint consultant en gecertificeerd Microsoft Office Specialist for SharePoint 2013. Hij is opgeleid als bedrijfskundige (MBA) en Neerlandicus (drs.). Pieter heeft een brede, bedrijfskundige belangstelling en kan zich mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Hij werkt graag in het speelveld van organisatie, medewerkers, ICT en bedrijfsprocessen. Pieter houdt van opdrachten als ICT-gerelateerde business cases opstellen, SharePoint-oplossingen voor business vraagstukken ontwerpen en configureren, en van workflows ontwikkelen.

  Download CV
 • Rick Lau
  Rick Lau
  Developer
  Rick Lau

  Rick Lau

  Rick is een C# Developer die zich focussed op het bouwen van applicaties met .NET en SharePoint. Hij wordt enthousiast van het gebruiken van de nieuwste technologie. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met sport en fitness.

  Download CV
 • Robert Huijser
  Robert Huijser
  Engineer
  Robert Huijser

  Robert Huijser

  Robert is gecertificeerd infrastructuur engineer. Hij heeft ervaring met client- en met serveromgevingen. Daardoor heeft hij veel kennis en ervaring met het uitvoeren van engineering- en beheerwerkzaamheden. Robert is sociaal, proactief en een echte teamplayer. Hij werkt gestructureerd en kent geen stress. Zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en goede teamspirit maken hem tot een prettige collega om mee samen te werken. Robert neemt snel kennis tot zich. Dat maakt hem tot een infrastructuur engineer die graag de uitdaging aangaat!

  Download CV
 • Roel Kooistra
  Roel Kooistra
  Developer
  Roel Kooistra

  Roel Kooistra

  Roel is een ervaren SharePoint ontwikkelaar. Hij heeft rollen vervuld als ontwikkelaar en technisch applicatiebeheerder bij onder meer Ballast Nedam, Conclusion, NS, Akzo Nobel, Spir-it en Eneco. Roel houdt van alles wat te maken heeft met technische informatie. Waar mogelijk grijpt hij graag de kans om vernieuwende en praktische oplossingen toe te passen in zijn werk. Roel is analytisch, positief, sociaal vaardig en assertief. Hij communiceert vlot en soepel. Hij kan goed overweg met functionele onderwerpen en met eindgebruikers.

  Download CV
 • Ron Ackermans
  Ron Ackermans
  Consultant
  Ron Ackermans

  Ron Ackermans

  Rons expertise is het stroomlijnen van informatieprocessen vanuit een adviserende/begeleidende rol, in het bijzonder binnen webomgevingen. Ron beschikt over een brede kennis van en ervaring met content management systemen van ExpressionEngine tot SharePoint. Hij heeft oog voor esthetiek en voor de efficiency van bedrijfsprocessen. Ook verbetert hij graag de kwaliteit van een dienst. Dit alles doet hij op een doelgerichte en creatieve wijze. De oplossingen die Ron ontwikkelt, zijn vaak verrassend. Ze zijn altijd overtuigend, doordacht en van goede kwaliteit.

  Download CV
 • Ron Schalker
  Ron Schalker
  Consultant
  Ron Schalker

  Ron Schalker

  Ron is een rustige, sociale en communicatieve Office 365 beheerder. Hij beschikt over goede inzicht en vaardigheden om wensen en eisen te inventariseren en weet deze uit te werken in een werkbare oplossing. De werkwijze van Ron is pragmatisch, analytisch en resultaatgericht.

  Download CV
 • Sandino Wiebers
  Sandino Wiebers
  Engineer
  Sandino Wiebers

  Sandino Wiebers

  Sandino heeft zich gespecialiseerd in SharePoint en heeft daarnaast ruime ervaring in infra- en netwerkbeheer. Collegiaal, kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren, analytisch denkvermogen, inlevingsvermogen, communicatief vaardig, leergierig, vriendelijk karakter en sociale ingesteld dit zijn allemaal kenmerken die Sandino perfect omschrijven. In zijn vrije tijd is hij vooral te vinden in de sportschool.

  Download CV
© ShareValue 2018