Front-End Development wordt steeds belangrijker. De laatste jaren is de Front-End van websites en applicaties steeds complexer geworden. Digitale producten worden meer gedreven vanuit de behoefte om een gebruiksvriendelijk product te leveren (User Experience). Daarbij staat dan altijd één expertise voorop: Front-End Development. Dit moet de juiste lay-out hebben, het correcte beeld uitstralen, een logische interactie (User Interaction) hebben en ook nog eens snel werken. Met trots kunnen wij zeggen dat daar de kracht van onze Developers zit. 

Of jouw project nu gaat over het communiceren tussen back-end systemen, over het vertalen van een grafisch ontwerp naar een applicatie of juist het uitvragen van de behoeftes bij medewerkers. Onze Front-End Developers zijn bedreven in diverse programmeertalen, frameworks en methodieken en daarom breed inzetbaar. We gebruiken daarvoor talen als HTML5, CSS3 en natuurlijk JavaScript. Onze meest gebruikte frameworks zijn onder andere React en Angular.

 

Staat jouw organisatie voor een vraagstuk op het gebied van Front-End Development? Onze experts gaan graag aan de slag samen met jouw team. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, oriënterende afspraak. 

Onze Front-End Developers

 • Dawid
  Dawid
  Developer
  Dawid

  Dawid

  Dawid is een innovatieve en enthousiaste Front-End Developer. Hij werkt graag met de moderne JavaScript frameworks/ libraries en is gespecialiseerd in React. Daarnaast vindt Dawid het leuk om webdesign (HTML, CSS) opdrachten op te pakken. Hij is communicatief, leergierig en kan snel nieuwe kennis in praktijk brengen.

 • Johan
  Johan
  Developer
  Johan

  Johan

  Johan is een creatieve Front-End Developer. Hij blijft graag up-to-date over de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied door onder andere podcasts te luisteren en meet-ups en congressen te bezoeken. Het vertalen van concepten en designs in mock-ups is iets waarin hij uitblinkt. Dit voor zowel volledige websites als applicaties.   

 • Kevin
  Kevin
  Developer
  Kevin

  Kevin

  Kevin is een ervaren Front-End Developer. Hij is sociaal vaardig, leergierig, flexibel en houdt van uitdagende projecten, waarbij het nemen van eigen initiatief en de inzet van nieuwe technieken wordt gewaardeerd.

  Samen met de klant streeft hij er altijd naar om het beste eindresultaat te bereiken. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar voetbal of speelt hij een potje FIFA op de Playstation.   

 • Nikki
  Nikki
  Developer
  Nikki

  Nikki

  Nikki is een energieke, gepassioneerde en creatieve Front-End Developer met een passie voor de nieuwste technologieën en gadgets. Zij is in staat om samen met andere IT-professionals web gerelateerde ervaringen uit te denken en te ontwikkelen volgens de hoogste normen. Zij heeft een hoog bewustzijn van trends in de ICT/IT industrie, met name met betrekking tot toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en opkomende technologieën. Nikki is een ambitieus type met de drive en enorme energie om het verschil te maken voor een project.

 • Wietze
  Wietze
  Developer
  Wietze

  Wietze

  Wietze is een Front-End Developer die gespecialiseerd is in HTML en CSS. Wietze houdt van creatieve en van technische uitdagingen. Daarbij gaat hij net zo lang op een efficiënte en effectieve manier door totdat het gewenste resultaat is bereikt. Daarnaast is Wietze goed in staat om overzicht te houden en is hij stressbestendig.

© ShareValue 2018