ShareValue | Dynamics 365 - expertise van ShareValue

Dynamics 365

Zakendoen met behulp van data is in de huidige digitale wereld onmisbaar. Maar hoe zorg je ervoor dat de data op een slimme wijze wordt omgezet naar hogere inkomsten, grotere opdrachten of meer naamsbekendheid? Dynamics 365 is een ongelooflijk krachtige tool waarmee organisaties hun potentieel enorm kunnen vergroten. De experts van ShareValue hebben de knowhow in huis om jouw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Op basis van hun jarenlange ervaring in uiteenlopende branches (zowel commercieel als niet-commercieel) weten zij Dynamics 365 zo in te richten dat de verzamelde data voor jou gaat werken. Meet hoe goed je campagnes presteren, maak in een handomdraai rapportages, optimaliseer je verkoopkansen. Analyseer je processen in één overzicht. Zoals Jaap, onze Dynamics 365 Architect, het graag beeldend verwoord: “Zonder Dynamics 365 werken is als autorijden in het donker zonder je lichten aan”.

Geïnteresseerd in Dynamics 365? Of je nu op zoek bent naar iemand de het kan implementeren, migreren vanuit een ander systeem, gebruikerstrainingen kan geven of een implementatieplan kan schrijven: ShareValue kan jouw organisatie daarbij van dienst zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende afspraak.

Onze Dynamics 365 experts

 • Esra
  Esra
  Consultant
  Esra

  Esra

  Esra is een ervaren functionele SharePoint en Livelink enterprise content management Consultant. Ze heeft veel ervaring met Office 365 (SharePoint Online), quick scans en analyses en met advisering over de implementatie van software-oplossingen. Vraagstukken analyseren en oplossingen vinden door samen te werken en een breed draagvlak in een organisatie te creëren, spreekt Esra het meeste aan.

 • Jaap
  Jaap
  Consultant
  Jaap

  Jaap

  Jaap is een ervaren CRM Dynamics ‘goeroe’. Hij werkt sinds 1996 in de IT en heeft een achtergrond in de sociale wetenschappen. Jaap is een veelzijdige resultaatgerichte professional die zijn technische ervaring combineert met bedrijfskundig inzicht. De perfecte oplossing hoeft voor hem niet altijd een technisch hoogstandje te zijn. Het gaat hem om de meest effectieve oplossing voor een bedrijfsdoelstelling. En om de oplossing die perspectief biedt voor toekomstige ontwikkelingen.

Heb je een vraag?

Klik hier om een chat te starten of bel +31 182 516 468.

Neem nu contact op

© ShareValue 2019