Microsoft Azure is een set Cloud services die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Het is hét publieke cloud platform van Microsoft dat de vrijheid geeft om met uw favoriete hulpprogramma’s en frameworks toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een wereldwijd netwerk. De belangrijkste redenen voor het gebruik van Microsoft Azure zijn o.a. snelheid, schaalbaarheid en kostenreductie.

Onze experts bij ShareValue hebben ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure. Zo heeft ShareValue voor Microsoft Azure de juiste experts in huis. Deze kennis wordt onderling continu gedeeld en ingezet op de vraagstukken van onze klanten.

Onze Azure experts

 • Makele
  Makele
  Engineer
  Makele

  Makele

  Makele is een ervaren Microsoft SharePoint en Office 365 Consultant. Hij heeft ruime ervaring in het implementeren van SharePoint omgevingen, technisch applicatie beheer in SharePoint en migratie projecten. 
   
  Zichzelf constant blijven ontwikkelen is belangrijk voor Makele. Het is zijn ambitie om door te groeien tot SharePoint/Cloud architect met gedegen kennis van Office 365 en Azure, zowel technisch als functioneel. 
    
  Flexibiliteit en teamspirit kenmerken Makele en hij beschikt over de capaciteit om zich gemakkelijk aan te passen aan nieuwe omgevingen en situaties. 

   

 • Robert
  Robert
  Engineer
  Robert

  Robert

  Robert is gecertificeerd Infrastructuur Engineer. Hij heeft ervaring met client- en met serveromgevingen. Daardoor heeft hij veel kennis en ervaring met het uitvoeren van engineering- en beheerwerkzaamheden. Robert is sociaal, proactief en een echte teamplayer. Hij werkt gestructureerd en kent geen stress. Zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en goede teamspirit maken hem tot een prettige collega om mee samen te werken. Robert neemt snel kennis tot zich. Dat maakt hem tot een Infrastructuur Engineer die graag de uitdaging aangaat!

 • Sandino
  Sandino
  Engineer
  Sandino

  Sandino

  Sandino heeft zich gespecialiseerd in SharePoint en heeft daarnaast ruime ervaring in infra- en netwerkbeheer. Collegiaal, kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren, analytisch denkvermogen, inlevingsvermogen, communicatief vaardig, leergierig, vriendelijk karakter en sociale ingesteld dit zijn allemaal kenmerken die Sandino perfect omschrijven. In zijn vrije tijd is hij vooral te vinden in de sportschool.

Staat jouw organisatie voor een vraagstuk op het gebied van Azure? Onze experts gaan graag aan de slag samen met jouw team. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, oriënterende afspraak.

© ShareValue 2018