Expertises

ShareValue heeft gekozen voor een focus op de Microsoft expertises Office 365 / SharePoint, .NET, Sitecore en Dynamics 365. Dit heeft al snel geleid tot erkenning als Microsoft Gold Partner, Microsoft PowerApps & Flow Partner en Sitecore Certified Solution Partner. 
De medewerkers van ShareValue ontwikkelen zich continu, waardoor iedere expert weer andere vaardigheden en kennis in huis heeft. Binnen de vier gekozen expertises hebben wij ook voldoende kennis en ervaring die wij kunnen inzetten op het gebied van bijvoorbeeld Azure en Xamarin. 
Voor welke uitdaging je organisatie ook staat, de kans is groot dat wij een expert in huis hebben die past bij jouw ontwikkelopgave. Bezoek hieronder onze expertisepagina’s voor de meest actuele blogs en events of een overzicht van de experts die wij in dienst hebben.

Office 365 / SharePoint

Organisaties die werken met SharePoint zien we steeds meer overgaan op Office 365 of kiezen voor een hybride variant. Welke vorm dan ook, ShareValue heeft experts in huis die met alle varianten ervaring hebben. Van technische implementaties en migraties tot gebruikersondersteuning. Onze Engineers, Developers en Consultants hebben ruime ervaring in uiteenlopende branches. Deze kennis wordt onderling continu gedeeld en ingezet op de vraagstukken van onze klanten.

.NET

Als Microsoft Gold Partner kan de .NET expertise niet ontbreken bij ShareValue. Met deze Architectuur van Microsoft is het mogelijk om platformonafhankelijk volledige maatwerkoplossingen te bouwen voor uiteenlopende vraagstukken. Tevens kunnen ideeën snel worden omgezet naar hands-on implementaties. De .NET Developers van ShareValue komen continu terecht in allerlei verschillende branches met uiteenlopende technische uitdagingen.

Sitecore

Sitecore is gebaseerd op .NET technologie en sluit daarmee uitstekend aan op de expertises van ShareValue. Met een CMS als Sitecore kunnen organisaties hun klanten optimaal bedienen met relevante, gepersonaliseerde content door middel van cross-channel geautomatiseerde marketing. De Sitecore experts van ShareValue hebben in zeer uiteenlopende branches hun expertise mogen inzetten. Voor bijvoorbeeld A-merk verzekeraars, banken, energieleveranciers en horeca. 

Dynamics 365

Zakendoen met behulp van data is in de huidige digitale wereld onmisbaar. Maar hoe zorg je ervoor dat de data op een slimme wijze wordt omgezet naar hogere inkomsten, grotere opdrachten of meer naamsbekendheid? Dynamics 365 is een ongelooflijk krachtige tool waarmee organisaties hun potentieel enorm kunnen vergroten. De experts van ShareValue hebben de knowhow in huis om jouw organisatie naar een hoger plan te tillen. 

© ShareValue 2018