ShareValue en Louwman Museum, ontdek met Microsoft 365 de veilige en slimme route naar AI

Evenement 19 January
 • Friday 19 January 2024
 • Louwman Museum
 • vanaf 9:30 uur, einde ca. 14:00 uur
 • Inclusief bezoek aan het museum

Kom op vrijdag 19 januari naar onze inspirerende dag met als thema ‘Ontdek met Microsoft 365 de veilige en slimme route naar AI’. Het wordt een boeiende dag voor IT-managers in het Louwman Museum in Den Haag. 
In de ochtend luisteren we naar drie informatieve presentaties, verzorgd door senior IT-experts van ShareValue en de Kamer van Koophandel, een gewaardeerde klant van ons. 
Tijdens de lunch is er alle ruimte om onderling van gedachten te wisselen over de uitdagingen op het gebied van Microsoft 365 en AI. 
Na de lunch sluiten we af met een bezoek aan het museum zelf. Je bent vrij om het gehele museum te verkennen en bepaalt zelf de eindtijd (maar uiterlijk tot sluitingstijd 17:00 uur). 
Kortom, een dag die in het teken staat van inspiratie op IT-gebied, gecombineerd met de prachtige collectie auto's in het museum!

Programma:

 • 09:30-10:00 uur ontvangst in het Louwman Museum
 • 10:00-12:00 uur
  • Presentatie 1: Veilig en betrouwbaar werken met AI
  • Presentatie 2: Kamer van Koophandel - Onze ideale chatbot dankzij de synergie van AI en Microsoft Azure
  • Presentatie 3: Efficiënt vergaderen in Microsoft Teams met Microsoft Loop
 • 12:00-13:00 uur lunch met broodjes
 • 13:00 uur bezoek museum (eindtijd bepaal je zelf)

Veilig en betrouwbaar werken met AI 

Door Lennaert Bosch (Microsoft 365 Consultant) en Gerard Duijts (Senior Microsoft 365 Consultant en Innovatie Manager)  

De ontwikkeling van AI gaat razendsnel. Zo snel dat het soms voor medewerkers én IT moeilijk is om alles bij te houden. In deze sessie gaan Lennaert en Gerard in op de vraag: Hoe hou je AI veilig en betrouwbaar binnen het Microsoft 365 platform?  
Onderwerpen die aan bod komen zijn: Hoe voorkom je dat beslissingen genomen worden op basis van antwoorden die achteraf niet blijken te kloppen? En hoe zorg je er voor dat jouw vragen aan AI niet gebruikt worden als trainingsmateriaal en onbedoeld gebruikt kunnen worden in antwoorden naar andere organisaties? En vooral: hoe helpen we onze gebruikers bij het leren veilig te werken met AI?

KvK: Onze ideale chatbot dankzij de synergie van AI en Microsoft Azure

Gastpresentatie van Pascal Folkersma en Reinard Harenberg (Kamer van Koophandel) 

Ontdek de toekomst van chatbots, waarin AI en Microsoft Azure samenkomen om een chatervaring te creëren die elke gebruiker wenst. We kennen allemaal de frustratie van het doorploegen van enorme hoeveelheden documentatie om bij het gewenste antwoord te komen. Maar wat als er een chatbot was die rechtstreeks put uit onze eigen data, waardoor de antwoorden volledig gebaseerd zijn op onze dataset? Dit is precies wat ons team binnen Kamer van Koophandel heeft bereikt door verschillende krachtige componenten van het Microsoft Azure-systeem te integreren. Bereid je voor op een presentatie die de brug slaat tussen innovatie, gemak en de ultieme chatbot-ervaring. 

Efficiënt vergaderen in Microsoft Teams met Microsoft Loop

Door Lesley Holman (Competence Lead Microsoft 365) en Joost Kiel (Competence Lead Power Platform) 

Iedereen heeft het over AI, Copilot en ChatGPT, maar heb je ook al gehoord van Microsoft Loop? 
Duik in de toekomst van vergaderingen met Microsoft Loop en verhoog de efficiëntie van alle vergaderingen binnen jouw organisatie. Stel in Loop agendapunten op, maak notulen en wijs taken toe. Deze looponderdelen zijn in realtime toegankelijk en bewerkbaar voor alle deelnemers, zowel vóór als tijdens de vergadering. Hierdoor kunnen deelnemers eenvoudig agendapunten toevoegen of taken toewijzen aan collega's, waarbij de wijzigingen direct zichtbaar zijn voor iedereen. Dit maakt het een zeer handige tool voor het stroomlijnen van vergaderprocessen. Lesley en Joost laten je zien  welke efficiëntieslag jij met Loop kan maken binnen jouw organisatie.

 • Wanneer: vrijdag 19 januari 2024
 • Hoe laat: start vanaf 09:30 uur, eindtijd ca. 14:00 uur
 • Inclusief lunch bestaande uit belegde broodjes
 • Waar: Louwman Museum, Den Haag

Louwman Museum

Het Louwman Museum heeft als doel om een zo helder en boeiend mogelijk beeld te geven van wat de automobielindustrie sinds 1887 heeft voortgebracht. Zonder twijfel heeft de automobiel onze wereld ingrijpend veranderd. De auto is een van de belangrijkste uitvindingen van de negentiende en twintigste eeuw. Wordt (of is) AI de belangrijkste uitvinding van deze tijd? 
De verzameling bestaat uit ruim 275 antieke en klassieke automobielen, 's werelds oudste privécollectie automobielen! Bezoek aan het museum is voor de gasten van ShareValue inbegrepen. Na de lunch ben je vrij om het gehele museum te bekijken. Neem op de website alvast een voorproefje.

Aanmelden

De sessie is bedoeld voor IT-managers en mensen in een vergelijkbare functie die hier graag meer over willen weten. Het aantal plaatsen is beperkt, na aanmelding ontvang je van ons spoedig bericht of we een plek voor je hebben kunnen reserveren.

Meld je hier aan: aanmeldformulier

Heb je vragen? Neem contact op met Ricardo Sinke.
Heb je een ander vraagstuk waarmee wij je kunnen helpen? Wij organiseren op verzoek ook sessies over andere onderwerpen. Welk onderwerp het ook is, laat het ons weten!
 

{description}

Lees de blogs die onze experts geschreven hebben

Lees ze hier
{description}

Heb je een Microsoft Expert nodig?

Neem contact met ons op