Bits, Bites & Bios

Evenement 29 November
 • Wednesday 29 November 2023
 • Cinema Gouda
 • Van 17:00 tot 23:00 uur
 • Meld je snel aan!

Wil jij je laten onderdompelen in de wereld van .NET 8 en de grenzeloze mogelijkheden van AI ontdekken? En wil je naar The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes? Dit is jouw kans! Doe mee aan ons event, Bits, Bites & Bios, op 29 november, in de betoverende setting van Cinema Gouda. Een avond die in het teken staat van innovatie, connecties en entertainment.

Voor wie is dit evenement?

ShareValue organiseert deze tweeledige avond voor alle .NET Developers en .NET geïnteresseerden in ons netwerk. Voordat je je aanmeldt, vragen we je wel om onze promotievoorwaarden te controleren.

Het programma

 • 17:00 uur: je bent welkom in Cinema Gouda
 • 17:30 uur: unieke technisch inhoudelijke sessies:
  • .NET 8 - Belangrijke nieuwe features van Entity Framework
  • The Best Bits of Blazor in .NET 8
  • Boost je development workflow met AI
 • 19:00 uur: afsluiting van het inhoudelijke gedeelte. Tijd om te netwerken en te genieten van heerlijke pizzapunten.
 • 20:00 uur: bioscoopfilm The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
 • 22:30 uur: samenkomen tijdens de netwerkborrel in de foyer

Onze inhoudelijke sessies

Michiel: .NET 8 – Belangrijke nieuwe features van Entity Framework 

Entity Framework Core heeft een inhaalslag gemaakt vanuit het oude Entity Framework. Michiel laat nieuwe features zien die meerwaarde bieden aan de developer. Raw SQL, JSON columns en meer. 

En dat in real live demo's met Blazor!

Gastspreker MVP Fanie Reynders: The Best Bits of Blazor in .NET 8 (Engelstalige sessie)

Duik diep in de vernieuwingen van Blazor in .NET 8, met focus op de .NET WebAssembly runtime configuratie voor een geoptimaliseerde start. Ontdek de verfijnde configuratie van verbindings-timeouts via HubConnectionBuilder. Deze update zal elke .NET-enthousiasteling of Blazor-nieuwkomer zeker boeien!

Raymon en Marco: Boost je development workflow met AI 

Tijdens deze sessie vertellen Marco en Raymon je hoe AI de .NET-ontwikkelingswereld verandert. Ontdek hoe je met AI documentatie kunt genereren en code kunt refactoren met Github Copilot. Ook leggen de heren uit hoe je lastige recruiters afhandelt en nog veel meer dingen die jouw werk makkelijker maken! 

Bioscoopfilm The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Misschien ben je al bekend met de eerdere avonturen van de Hunger Games, maar maak je geen zorgen als dit niet het geval is! Deze film is een meeslepende prequel die het ontstaan van The Hunger Games onthult. Bekijk met ons het mysterie van de vroege dagen van Coriolanus Snow en zijn weg naar het presidentschap als President Snow. Laat je onderdompelen in een verhaal van macht, intrige en transformatie. 
 

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

Aanmelden

Leuk dat je erbij wilt zijn! De aanmeldperiode is ondertussen helaas verstreken, maar als je een mail stuurt naar events@sharevalue.nl kijken we of er nog een plekje voor je is. We kijken uit naar een mooie avond vol innovatie, netwerk en entertainment!

{description}

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures
{description}

Lees de blogs die onze experts geschreven hebben

Lees ze hier