ShareVision 2023

Evenement 15 June
 • Thursday 15 June 2023
 • Cinema Gouda
 • Inloop vanaf 14:30 / start 15:30 uur
 • Inclusief de filmpremière van The Flash

ShareVision 2023

Slim en veilig samenwerken

Donderdag 15 juni ben je van harte welkom op ons jaarlijks event: ShareVision! Een dag waarop we graag onze kennis en visie delen op het gebied van Microsoft 365 en Azure. Het thema is dit jaar ‘Slim en veilig samenwerken’ en is interessant voor zowel IT-experts als IT-managers. Ons event presenteren wij deze keer vanuit Cinema Gouda, dus neem plaats in een bioscoopstoel en doe een hoop inspiratie op. Wij voegen graag een funfactor toe in alles wat we doen, daarom hebben we als afsluiting ook nog een leuke filmpremière voor je van The Flash met o.a. Michael Keaton en Ben Affleck. Kom je ook? Meld je voor 8 juni aan via het aanmeldformulier.

Bekijk hier de promo:

Programma

 • 14:30-15:30 uur Inloop
 • 15:30-16:15 uur Zaal 1 Keynote ‘Slim en veilig samenwerken’ door Gerard Duijts, gevolgd door een presentatie van Patrick Deusing (Microsoft) over Copilot
 • 16:15-16:30 uur Korte pauze en eventueel wisseling van zaal
 • 16:30-17:00 uur Twee break-out sessies tegelijk:
  • Zaal 1 ‘Het Microsoft Power Platform – De standaard voorbij’ door Rick Bakker
  • Zaal 2 ‘Azure Everything Connected CI/CD’ door Gert Labuschagne
 • 17:00-17:15 uur Korte pauze en eventueel wisseling van zaal
 • 17:15-17:45 uur Twee break-out sessie tegelijk:
  • Zaal 1 ‘Teams als ingang voor alles’ door Gerard Duijts
  • Zaal 2 ‘Custom canvas components in Power Apps’ door Gerhard van der Laarse
 • 18:00-19:00 uur Pizza’s en drankjes in de centrale bar
 • 19:00-21:30 uur Filmpremière The Flash
 • 21:30 uur Borreltijd

Keynote ‘Slim en veilig samenwerken’ door Gerard Duijts

De manier waarop wij ons werk organiseren en uitvoeren is de laatste jaren sterk veranderd, en alles wijst er op dat dit de komende jaren niet anders zal worden. Covid, hybride werken, AI. Hoe kunnen wij vanuit IT meegaan in deze veranderingen en ervoor zorgen dat we onze klanten en collega's zo goed mogelijk faciliteren en ondersteunen in deze verandering? In de keynote presenteert onze Senior Microsoft 365 Consultant Gerard een visie op hoe werken zich gaat ontwikkelen de komende jaren, en wat dit betekent voor organisaties.

Gastpresentatie van Patrick Deusing (Microsoft)

Patrick Deusing, Specialist Modern Work van Microsoft, neemt ons mee in de visie van Microsoft hoe het werken zich gaat ontwikkelen de komende jaren en wat dit betekent voor organisaties. Hij vertelt hoe Microsoft 365 Copilot ons hierbij gaat helpen.

Zaal 1: ‘Het Microsoft Power Platform – De standaard voorbij’

• door Rick Bakker (Power Platform Solution Architect)
• IT PRO / BUSINESS – Nederlandstalig

Bij slim en veilig samenwerken wordt mogelijk niet als eerste gedacht aan het Microsoft Power Platform. Toch zijn er diverse samenwerkingen en functionaliteiten die dit ondersteunen. Zo zijn er drie groepen medewerkers te definiëren, elk met hun interne en onderlinge samenwerking. Het gaat om de groepen: gebruikers, makers en ondersteuners. 
Geleid door de titel van deze sessie “Het Microsoft Power Platform - De standaard voorbij” zullen diverse onderwerpen worden belicht. Hierbij wordt de “De standaard voorbij” concreet vertaald naar 3 thema’s: Functionaliteit, Kwaliteit en Tijd. 
Gedurende de sessie zullen diverse inzichten en adviezen worden gepresenteerd. De focus zal hierbij vooral liggen op de onderlinge samenwerking tussen makers en ondersteuners omdat dit bepalend is voor succesvolle implementaties. De sessie wordt afgesloten met een demo van een Microsoft Power Platform functionaliteit welke ingezet kan worden voor slim en veilig samenwerken.
 

Zaal 2: ‘Azure Everything Connected CI/CD’

• door Gert Labuschagne (Azure Architect)
• DEV - Engelstalig

With Azure Everything Connected CI/CD, you can seamlessly connect and automate your entire Infrastructure-as-Code pipeline, from code to deployment, with unparalleled ease and flexibility. With built-in integrations and extensive support for popular tools and technologies, you can accelerate your delivery speed and ensure a consistent, high-quality experience for your users. Whether you're deploying in the cloud or on-premises, Azure Everything Connected CI/CD has you covered.
This technical in-depth session is suitable for developers, Azure engineers, and technical managers interested in how Infrastructure-as-Code works behind the scenes.
 

Zaal 1: ‘Teams als ingang voor alles’

• door Gerard Duijts (Senior Microsoft 365 Consultant)
• IT PRO / BUSINESS – Nederlandstalig

Het samenwerk landschap wordt steeds uitgebreider. Mensen werken in allerlei apps, op allerlei plekken en op alle tijden. Hoe kun je je weg nog vinden in deze complexe wereld? 
In deze business sessie bespreekt Gerard hoe Teams kan worden gezien als ingang voor alles, en ons daarmee helpt om gemakkelijker bij alle informatie te komen. Op welke manier ondersteunen bijvoorbeeld je eigen apps en het Viva platform jouw medewerkers in de nieuwe manier van werken? En wat is de impact van intelligente oplossingen en AI binnen Teams Premium? Vragen waarop jij het antwoord weet nadat je deze sessie hebt bijgewoond.

Zaal 2: ‘Custom canvas components in Power Apps’

• door Gerhard van der Laarse (Senior SharePoint/Microsoft 365 Developer)
• DEV– Engelstalig

Custom canvas components in Power Apps allow users to create reusable UI elements that can be shared across multiple Power Apps. In this session Gerhard will explain the advantages of using custom components as well as a few custom component examples together with a live demo where he will showcase how to build and implement the newly custom component.
 

Pizza & Ontspanning

Na de break-out sessies is het tijd om even te ontspannen en wat te eten. Geniet van lekkere pizzapunten in verschillende smaken, een drankje en stap in onze playseat. Onze collega Roel Kooistra (Competence Lead Microsoft 365 and Azure Development) zet in de centrale bar onze playseat neer. Zet de VR-bril op en ervaar hoe het is om een Formule 1 coureur te zijn of wandel virtueel door ons kantoor en bekijk welke metaverse mogelijkheden Microsoft op dit moment al biedt. 

Filmpremière The Flash

Na het eten gaan we lekker onderuit in zaal 1 en gaan we de filmpremière van The Flash kijken (op 15 juni in Nederland in première, in USA op 16 juni).

Waar gaat The Flash over?
Door een ongeluk in zijn laboratorium, verkrijgt politiewetenschapper Barry Allen superkrachten. Hij kan zich supersnel voortbewegen en besluit die krachten als The Flash in te zetten voor het goede.
Hij gebruikt zijn supersnelheid om het verleden te veranderen, maar zijn poging om zijn familie te redden creëert een wereld zonder superhelden, waardoor hij moet racen voor zijn leven om de toekomst te redden.
In de hoofdrollen zie je o.a. Ezra Miller, Ben Affleck en Michael Keaton

Bekijk de trailer:

Na de film komen we allemaal weer terug in de centrale bar. Tijd om, onder het genot van een drankje en borrelhapje, na te praten over de break-out sessies en de film.

Aanmelden

Ben jij een IT-expert of IT-manager of iemand met een vergelijkbare rol? Dan is dit event misschien wel interessant voor jou! Meld je dan uiterlijk 8 juni aan via onderstaande link en geef door welke break-out sessies je wilt bijwonen. Zodra je aanmelding is bevestigd ligt er een ticket op jouw naam klaar. We zien je graag op donderdag 15 juni in Cinema Gouda! Voordat je je aanmeldt, vragen we je wel om onze deelnamevoorwaarden te controleren.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Heb je vragen over ShareVision?
Neem dan contact met ons op via events@sharevalue.nl

{description}

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures
{description}

Heb je een Microsoft 365 expert nodig?

Neem contact met ons op