ShareVision 2023

Evenement 15 June
 • Thursday 15 June 2023
 • Kantoor ShareValue / Cinema Gouda
 • Inloop vanaf 14:30 / start 15:30 uur
 • Inclusief de filmpremière van The Flash

Dit event is al geweest. We zien je graag op een ander event van ShareValue.

 

ShareVision 2023

Slim en veilig samenwerken

Donderdag 15 juni ben je van harte welkom op ons jaarlijks event: ShareVision! Een dag waarop we graag onze kennis en visie delen op het gebied van Microsoft 365 en Azure. Het thema is dit jaar ‘Slim en veilig samenwerken’ en is interessant voor zowel IT-experts als IT-managers. Ons event presenteren wij vanuit ons kantoor in Gouda, waarna we buiten in het zonnetje gaan genieten van lekker eten. Voor de filmliefhebbers hebben we de optie om aansluitend in Cinema Gouda de filmpremiére van The Flash te bekijken met o.a. Michael Keaton en Ben Affleck. Kom je ook? Meld je voor 9 juni aan via het aanmeldformulier.

Programma

 • 14:30-15:30 uur Inloop kantoor ShareValue
 • 15:30-16:15 uur Keynote ‘Slim en veilig samenwerken’ door Gerard Duijts, gevolgd door een presentatie van Patrick Deusing (Microsoft) over Copilot
 • 16:15-16:30 uur Korte pauze en eventueel wisseling van ruimte
 • 16:30-17:00 uur Twee break-out sessies tegelijk:
  • 1: ‘Het Microsoft Power Platform – De standaard voorbij’ door Rick Bakker
  • 2: ‘Azure Everything Connected CI/CD’ door Gert Labuschagne
 • 17:00-17:15 uur Korte pauze en eventueel wisseling van ruimte
 • 17:15-17:45 uur Twee break-out sessies tegelijk:
  • 1: ‘Teams als ingang voor alles’ door Gerard Duijts
  • 2: ‘Custom canvas components in Power Apps’ door Gerhard van der Laarse
 • 18:00-19:00 uur Eten en drankje
 • 19:00 uur Naar Cinema Gouda
 • 19:30-22:00 uur Filmpremière The Flash
 • 22:00 uur Voor de liefhebbers een drankje in de bar van Cinema Gouda

Keynote ‘Slim en veilig samenwerken’ door Gerard Duijts

De manier waarop wij ons werk organiseren en uitvoeren is de laatste jaren sterk veranderd, en alles wijst er op dat dit de komende jaren niet anders zal worden. Covid, hybride werken, AI. Hoe kunnen wij vanuit IT meegaan in deze veranderingen en ervoor zorgen dat we onze klanten en collega's zo goed mogelijk faciliteren en ondersteunen in deze verandering? In de keynote presenteert onze Senior Microsoft 365 Consultant Gerard een visie op hoe werken zich gaat ontwikkelen de komende jaren, en wat dit betekent voor organisaties.

Gastpresentatie van Patrick Deusing (Microsoft)

Patrick Deusing, Specialist Modern Work van Microsoft, neemt ons mee in de visie van Microsoft hoe het werken zich gaat ontwikkelen de komende jaren en wat dit betekent voor organisaties. Hij vertelt hoe Microsoft 365 Copilot ons hierbij gaat helpen.

Sessie 1: ‘Het Microsoft Power Platform – De standaard voorbij’

• door Rick Bakker (Power Platform Solution Architect)
• IT PRO / BUSINESS – Nederlandstalig

Bij slim en veilig samenwerken wordt mogelijk niet als eerste gedacht aan het Microsoft Power Platform. Toch zijn er diverse samenwerkingen en functionaliteiten die dit ondersteunen. Zo zijn er drie groepen medewerkers te definiëren, elk met hun interne en onderlinge samenwerking. Het gaat om de groepen: gebruikers, makers en ondersteuners. 
Geleid door de titel van deze sessie “Het Microsoft Power Platform - De standaard voorbij” zullen diverse onderwerpen worden belicht. Hierbij wordt de “De standaard voorbij” concreet vertaald naar 3 thema’s: Functionaliteit, Kwaliteit en Tijd. 
Gedurende de sessie zullen diverse inzichten en adviezen worden gepresenteerd. De focus zal hierbij vooral liggen op de onderlinge samenwerking tussen makers en ondersteuners omdat dit bepalend is voor succesvolle implementaties. De sessie wordt afgesloten met een demo van een Microsoft Power Platform functionaliteit welke ingezet kan worden voor slim en veilig samenwerken.
 

Filmpremière The Flash

Na het eten gaan we naar Cinema Gouda en gaan we lekker onderuit in zaal 1 voor de filmpremière van The Flash (op 15 juni in Nederland in première, in USA op 16 juni).

Waar gaat The Flash over?
Door een ongeluk in zijn laboratorium, verkrijgt politiewetenschapper Barry Allen superkrachten. Hij kan zich supersnel voortbewegen en besluit die krachten als The Flash in te zetten voor het goede.
Hij gebruikt zijn supersnelheid om het verleden te veranderen, maar zijn poging om zijn familie te redden creëert een wereld zonder superhelden, waardoor hij moet racen voor zijn leven om de toekomst te redden.
In de hoofdrollen zie je o.a. Ezra Miller, Ben Affleck en Michael Keaton

Bekijk de trailer:

Na de film kunnen we in de bar, onder het genot van een drankje en borrelhapje, napraten over de break-out sessies en de film.

Aanmelden

Ben jij een IT-expert of IT-manager of iemand met een vergelijkbare rol? Dan is dit event misschien wel interessant voor jou! Meld je dan uiterlijk 9 juni aan via onderstaande link en geef door welke break-out sessies je wilt bijwonen. Zodra je aanmelding is bevestigd ligt er een ticket op jouw naam klaar. We zien je graag op donderdag 15 juni! Voordat je je aanmeldt, vragen we je wel om onze deelnamevoorwaarden te controleren.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Heb je vragen over ShareVision?
Neem dan contact met ons op via events@sharevalue.nl

{description}

Wil je onze collega worden?

Bekijk onze vacatures
{description}

Heb je een Microsoft 365 expert nodig?

Neem contact met ons op