Deepdive 'n Drinks

Veilig samenwerken in Microsoft Teams binnen en buiten je organisatie

Evenement 07 oktober
  • Vrijdag 07 oktober 2022
  • Live op ons kantoor of online via Teams
  • Start 15:00 uur
  • Drinks op kantoor start 17:00 uur

Dit evenement is afgelopen. Houd onze kanalen in de gaten voor volgende edities.


Deepdive ‘n Drinks

Veilig samenwerken in Microsoft Teams, binnen en buiten je organisatie.


Meld je aan voor de Deepdive ’n Drinks op vrijdag 7 oktober 2022!

Iedere organisatie heeft de behoefte om informatie te delen en samen te werken aan informatie. Vaak is dat met collega’s binnen de eigen organisatie, maar in veel gevallen ook met externe partijen zoals klanten en leveranciers. Hoe kun je Teams zo inrichten dat je op een veilige manier kunt samenwerken binnen en buiten je organisatie?

In deze sessie laat onze Senior Microsoft 365 Consultant Gerard Duijts zien welke keuzes en mogelijkheden Microsoft 365 biedt om op een veilige manier samen te werken, binnen en buiten de eigen organisatie. Daarbij wordt gekeken naar de verschillende vormen van samenwerken met externe partners, een gelaagd model om Teams in te zetten voor verschillende doelgroepen, hoe om te gaan met gevoelige informatie, en de benodigde licenties om dit alles in te kunnen voeren.

Tijdens de sessie wordt ook even stilgestaan bij een Teams gerelateerde klantcase van onze klant NTI, en wordt een eerste indruk gegeven van een aantal nieuwe functies in Teams.

Deze editie van de Deepdive ’n Drinks is weer hybride, je kunt deelnemen op kantoor inclusief borrel in onze bar of je neemt online deel via (uiteraard) Microsoft Teams.

Voor de deelnemers die naar ons kantoor in Gouda komen, is er na de Deepdive de mogelijkheid gezellig na te praten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en drankje in de bar van ShareValue tijdens onze VRIMIBO.

  • Wanneer: vrijdag 7 oktober 2022
  • Hoe laat: de Deepdive start ca. 15:00 uur, einde ca. 17:00 uur
  • De borrel start na de Deepdive om ca. 17:00 uur
  • Waar: op kantoor van ShareValue in Gouda of online via Microsoft Teams

Aanmelden

De sessie is bedoeld voor IT-managers en mensen in een vergelijkbare functie die hier graag meer over willen weten. Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan!

Klik hier voor het aanmeldformulier

Heb je vragen? Neem contact op met ShareValue.

E-mail: events@sharevalue.nl

Telefoon: 0182-516 468

Heb je een ander vraagstuk waarmee wij je kunnen helpen? Wij organiseren op verzoek ook sessies over andere onderwerpen. Welk onderwerp het ook is, laat het ons weten!

{description}

Heb je een Microsoft Expert nodig?

Neem contact met ons op
{description}

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertises