Deepdive ’n Drinks

Thema Teams

Evenement

Wil je de volgende keer deelnemen? Laat je gegevens achter en we nodigen je de volgende keer uit.

Veel organisaties hebben in 2020 Teams ingezet om thuiswerken te faciliteren. Nu we allemaal een beetje gewend zijn aan online vergaderen, is het interessant om te onderzoeken wat je nog meer kunt met Teams. Dat is namelijk veel meer dan alleen online vergaderen! Tijdens deze ShareValue Deepdive ‘n Drinks gaan we dieper op dit onderwerp in, samen met onze Senior Microsoft 365 Consultant Gerard. De sessie is bedoeld voor IT-managers en mensen in een vergelijkbare functie die hier graag meer over willen weten. We sluiten af met een gezellige online borrel, waarbij we elkaars ervaringen uitwisselen.

Ja, ik meld me aan voor de volgende keer!

Ik wil graag volgende keer deelnemen aan de Deepdive 'n Drinks met het thema Teams
  • Online via Microsoft Teams
  • Start 15:00 uur
  • Deelname via het e-mailadres wat je opgeeft, check deze goed
Thuiswerken is door het coronavirus in rap tempo normaal geworden. De meeste organisaties geven inmiddels aan dat zij in deze manier van werken de toekomst zien. Vrijwel iedereen verwacht dat de verandering in de manier van (samen)werken in elk geval de komende jaren het uitgangspunt zal blijven. Je dagelijkse werk doe je thuis, bij een klant of op een flexibele werkplek dicht bij huis. Het kantoor wordt een ontmoetingsplek.

Door deze verandering in de manier waarop we kijken naar werk, is er een grote behoefte aan ondersteunende tools. Microsoft Teams en Microsoft 365 zijn bij uitstek geschikt om organisaties hierin te ondersteunen. Gerard vertelt je hier graag meer over tijdens de Deepdive ‘n Drinks:

  • De sessie begint met een algemeen overzicht van de mogelijkheden van Teams, in samenhang met de rest van het Microsoft 365 platform. Wat zijn precies de mogelijkheden van Teams? Wat hebben Teams, SharePoint en OneDrive met elkaar te maken? En welke rol speelt Exchange?
  • We gaan even kort in op een aantal randvoorwaarden en best practices op het gebied van infrastructuur, device-management en governance.
  • Het succes van Microsoft Teams en Microsoft 365 is afhankelijk van de gebruikers. Na een korte onderbreking laten wij zien hoe ShareValue de gebruikers ondersteunt in het leren werken met deze tools met behulp van de ShareValue Adoptiestraat. Hierbij kijken we ook even naar ShareValue NEXT. Dit is een programma waarin wij je leren hoe je met behulp van Microsoft 365, je team verbonden kunt houden, informatie veilig en toegankelijk kunt delen, medewerker tevredenheid kunt verhogen en productief kunt blijven.
  • We sluiten de sessie af met een aantal korte voorbeelden hoe Teams je kan helpen in specifieke scenario’s, zoals het onboarden van nieuwe medewerkers.

Online ‘Deepdive’, maar met echte ‘Drinks’

Vanwege de coronamaatregelen zal de Deepdive ‘n Drinks live via Microsoft Teams plaatsvinden.

De borrel is altijd een hoog gewaardeerd onderdeel van onze Deepdive ‘n Drinks sessies. In een ongedwongen setting wisselen we dan met elkaar ervaringen uit onder het genot van een hapje en een drankje in onze bar. Omdat de sessie ditmaal geheel online plaatsvindt, bieden wij alle deelnemers een leuk borrelpakket aan zodat we toch gezellig online kunnen napraten!

Zijn deze onderwerpen voor jou interessant, en wil je ervaringen uitwisselen met anderen in een vergelijkbare functie? Meld je dan nu aan via het formulier bovenaan deze pagina!

Vragen?

Neem contact op met Ricardo Sinke.
E-mail: r.sinke@sharevalue.nl
Telefoon: 0182-516468

Heb je een ander vraagstuk waarmee wij je kunnen helpen? Wij organiseren op verzoek ook sessies over andere onderwerpen. Wil je aan de slag met PowerApps of Flow? Welk onderwerp het ook is, laat het ons weten!

Lees de blogs die onze experts geschreven hebben

Lees ze hier

Heb je een Microsoft 365 expert nodig?

Neem contact met ons op