Expertises

Rotterdam / Den Haag

Volg de A20 (vanuit Rotterdam) en de A12 (vanuit Den Haag) richting Utrecht. Neem op de A12 afslag 11 (Gouda/Boskoop). Sla bij het eerste stoplicht rechtsaf richting Gouda. Voor het Shell tankstation pakt u de afslag naar rechts en rijdt schuin langs het tankstation. Op het einde van de weg komt u bij een splitsing en hier slaat u rechtsaf de Stavorenweg in. U steekt het volgende kruispunt rechtdoor over en op het einde van de weg (dit is de Kampenringweg) slaat u rechtsaf. U rijdt rechtdoor tot aan de slagbomen. U kunt aanbellen bij gebouw II. De parkeerplaatsen voor bezoekers bevinden zich direct rechts. U kunt zich melden bij de receptie.

Utrecht

Volg de A12 richting Den Haag. Neem op de A12 afslag 11 (Gouda/Boskoop). Sla bij het eerste stoplicht linksaf richting Gouda. Bij de volgende stoplichten rijdt u rechtdoor. Voor het Shell tankstation pakt u de afslag naar rechts en rijdt schuin langs het tankstation. Op het einde van de weg komt u bij een splitsing en hier slaat u rechtsaf de Stavorenweg in. U steekt het volgende kruispunt rechtdoor over en op het einde van de weg (dit is de Kampenringweg) slaat u rechtsaf. U rijdt rechtdoor tot aan de slagbomen. U kunt aanbellen bij gebouw II. De parkeerplaatsen voor bezoekers bevinden zich direct rechts. U kunt zich melden bij de receptie.

Openbaar vervoer

Vanuit treinstation Gouda neemt u stadsbus 6 richting Goudse Poort. Na ongeveer 15 minuten stapt u uit bij de halte Kampenringweg. Loop daarna rechtdoor tot aan de slagbomen. ShareValue bevindt zich in Gebouw I.

Plan je reis met 9292ov.nl
© ShareValue 2018