ShareVision 2024

Evenement
6
juni

donderdag 6 jun 2024

Kantoor ShareValue / Cinema Gouda

Vanaf 12:30 uur

Inclusief de filmpremière van Bad Boys: Ride or Die

ShareVision 2024 - Het jaarlijks event van ShareValue, vol met inspirerende kennissessies

Donderdag 6 juni ben je van harte welkom op ons jaarlijks event: ShareVision! Een dag voor IT-managers, Informatiemanagers, IT-beslissers en mensen met een vergelijkbare rol. We delen graag onze kennis en visie op het gebied van Microsoft 365, Copilot, Power Platform, Azure, Security en Teams Rooms met jullie, én je kunt een interessante demoruimte van EPOS bezoeken. De sessies zijn op level 100 of 200 en inhoudelijk op niveau Management of Technisch. Gastspreker dit jaar is Ronald Schouten, Cybersecurity Advisor van Microsoft.

Na de sessies is het tijd voor de borrel en de Italiaanse pop-up keuken met vers bereide pizza’s uit houtgestookte steenovens. Als afsluiting van de dag kun je ook nog kiezen om met ons mee te gaan naar Cinema Gouda voor de filmpremière ‘Bad Boys: Ride or Die’ met o.a. Will Smith en Martin Lawrence.

Programma:

 • 14:30 uur Inloop, mogelijkheid demoruimte EPOS te bezoeken
 • 15:30 uur Keynote ‘Copilot, hoe doe je dat?’ door Gerard Duijts, gevolgd door een gastpresentatie van Ronald Schouten (Microsoft) over Zero-Trust.
 • 16:30 uur Twee break-out sessies tegelijk:
  • ‘De sleutel tot succes: effectieve governance in het Microsoft Power Platform’ (management, level 200)
  • ‘Azure Virtual Machine internet break-out stopt!’ (technisch, level 200)
 • 17:00 uur Korte pauze en eventueel wisseling van ruimte
 • 17:15 uur Twee break-out sessies tegelijk:
  • ‘Teams Rooms – samenwerken 2.0’ (management, level 200)
  • ‘De toekomst van werkmanagement: ontdek de nieuwe Microsoft Planner’ (management, level 100)
 • 18:00 uur Borrel en verse pizza’s uit de houtgestookte steenovens
 • 20:00 uur Filmpremière Bad Boys: Ride or Die in Cinema Gouda (exacte tijd nog onder voorbehoud)

Keynote 'Copilot, hoe doe je dat?

Management level 100 - door Gerard Duijts (Senior Consultant en Innovatiemanager)

Copilot is het buzzword van deze tijd. Iedereen lijkt er mee bezig te zijn, iedereen lijkt een mening te hebben over het nut en de noodzaak. Maar wat moet je nou eigenlijk precies doen om het ook echt nuttig te maken? Welke stappen moet je nemen om er iets aan te hebben en hoe zorg je ervoor dat het veilig en betrouwbaar is? In deze keynote gaat Gerard in op hoe ShareValue dit aanpakt.

'Vertrouwen? Of is controleren beter?'

Door Ronald Schouten (Cybersecurity Advisor, Microsoft Nederland)

Dat is de vraag die centraal staat in deze presentatie over Zero-Trust, een beveiligingsmodel dat uitgaat van het principe 'trust but verify'. Spreker Ronald Schouten, die zelf een tienerhacker in huis heeft, vertelt zijn eigen verhaal en laat zien hoe Microsoft een Zero-Trust platform opzet. Ontdek hoe je Zero-Trust kunt gebruiken om je identiteit, apparaat, netwerk, data en infrastructuur te beschermen tegen cyberaanvallen, zonder je gebruikers in de weg te zitten.

‘De sleutel tot succes: effectieve governance in het Microsoft Power Platform’

Management level 200 - door Joost Kiel (Competence Lead Power Platform)

Het Power Platform biedt uitstekende mogelijkheden voor het ontwikkelen van apps en workflows. Maar zonder goede governance kunnen risico's ontstaan, zoals schaduw-IT en ongecontroleerd gebruik. Governance omvat beleid, processen en procedures om het gebruik van het Power Platform te reguleren. Deze sessie van Joost richt zich op het belang van governance om structuur te bieden, risico's te minimaliseren en het platform effectief te beheren.

‘Azure Virtual Machine internet break-out stopt!’

Technisch level 200 - door Barry Bokdam (Competence Lead Azure)

Microsoft heeft aangekondigd dat standaard internet op virtual machines in Azure wordt stopgezet. Deze verandering is bedoeld om de beveiliging en privacy van Azure-omgevingen te verbeteren. Tijdens deze sessie neemt Barry je mee in de redenen achter deze beslissing en de beschikbare veilige alternatieven.

‘Teams Rooms – samenwerken 2.0’

Management level 200 - door Bert Clevering (Technical Lead)

Bert nodigt je uit om de wereld van Teams Rooms te ontdekken en de mogelijkheden samen te bekijken. Op basis van best practices en handige tips wordt uitgelegd hoe een vergaderkamer het hybride vergaderen vergemakkelijkt en andere oplossingen biedt om de dagelijkse vergaderstress te verminderen.

‘De toekomst van werkmanagement: ontdek de nieuwe Microsoft Planner’

Management level 100 - door Lesley Holman (Competence Lead Microsoft 365 Consultancy)

Ontdek de nieuwe Microsoft Planner, een efficiënte werkbeheertool voor IT-managers. Deze oplossing integreert to do’s, planningen en projecten op een eenvoudige manier. Door de innovatieve kracht van Copilot worden de werkprocessen in Planner nu nóg efficiënter en intelligenter. Verken in deze sessie welke neiuwe mogelijkheden dit biedt voor jou en je team.

Bezoek de demoruimte van EPOS

Speciaal voor ShareVision is een pop-up demoruimte van EPOS ingericht met headsets en een Teams Rooms video-opstelling. Test en ervaar zelf de diverse producten en mogelijkheden die EPOS biedt voor jouw eigen werkomgeving en Teams meetings. De demoruimte is tijdens het gehele event geopend en kun je vrij binnen wandelen.

Verse pizza’s van de houtgestookte steenovens

Na de sessies is het tijd voor de Italiaanse pop-up keuken. Deze wordt voor de deur van ons kantoor opgebouwd, voorzien van houtgestookte steenovens waarin de lekkerste vers gebakken pizza’s worden gemaakt! Even ontspannen en napraten over de sessies. Uiteraard zijn onze sprekers ook aanwezig, dus er is ook genoeg tijd om je vragen te stellen.

Filmpremière Bad Boys: Ride or Die

Filmliefhebbers opgelet! Wij voegen altijd een funfactor toe aan onze events, deze keer kun je mee naar de filmpremière Bad Boys: Ride or Die. Cinema Gouda ligt op 5 minuten rijden afstand van ons kantoor (met parkeergarage en treinstation ernaast) en ontvangt ons graag voor de première van deze film met o.a. Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je met ons mee gaat.

Waar gaat de film over?

De wereldwijd populaire Bad Boys keren terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht. Will Smith en Martin Lawrence zijn weer te zien als Mike Lowrey en Marcus Burnett. Dit is de vierde film uit de reeks van Bad Boys.

Bekijk de trailer:

Trailer Bad Boys Ride or Die.jpg

Aanmelden

Ben jij een IT-manager, Informatiemanager, IT-beslisser of iemand met een vergelijkbare rol? Dan is dit event misschien wel interessant voor jou! Meld je dan aan via onderstaande link en geef door welke break-out sessies je wilt bijwonen. Wil je collega ook mee? Laat hem/haar een eigen aanmeldformulier invullen. Bekijk onze deelnamevoorwaarden.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Heb je vragen over ShareVision? Neem dan contact met ons op via events@sharevalue.nl

Deel deze pagina:
Cookies beheren