ShareValue | Gaming Day

Kom je naar de Gaming Day van ShareValue?

Wie Wat Waar....

 

Helaas, de ShareValue Gaming Day is alweer voorbij! Interesse om een volgende keer mee te doen? Laat het ons weten via events@sharevalue.nl en wij sturen je vrijblijvend de uitnodiging voor de volgende Gaming Day! 

Hou je van gamen? Dan hebben wij de perfecte dag voor jou! Op zaterdag 3 november organiseren wij een Gaming Day bij ons op kantoor in Gouda! Een FIFA’19 toernooi, racen in een F1 Playseat, verschillende LAN-games, pizza’s, drankjes, meters kabel en consoles dat hebben wij alvast voor je geregeld. Jij hoeft je alleen nog maar aan te melden! 

Ben jij erbij op 3 november? Je mag een introducee meenemen!


Spreker Jeroen Derwort - Oprichter Online Soccer Manager


Wij beginnen de dag met een inspirerende sessie van Jeroen Derwort. Hij is inmiddels bijna 20 jaar internetondernemer. Op de middelbare school maakte hij Avalon, een DOS game die meer dan 200.000 keer gedownload werd en een ZDNet Award in de wacht sleepte. Vanuit zijn zolderkamer is hij daarna begonnen met Online Soccer Manager (OSM). Een voetbalmanagementspel dat miljoenen gebruikers kreeg over de hele wereld. Een ‘Megasucces’ schreef het AD in 2013. De opkomst van OSM is een boeiend verhaal. Wat waren de uitdagingen: technisch, organisatorisch? Wat maakt een online game succesvol? Zomaar wat zaken waar hij het over gaat hebben tijdens zijn verhaal op onze Gaming Day.

Jeroen-Spreker-OSM_1

Welke games gaan we spelen?

Gran Turismo – Playseat Red Bull F1
Neem plaats in onze playseat en ontdek de spanning en sensatie van de autosport. Meer dan 150 auto's tot in detail nagemaakt, van gewone auto's tot raceauto's en studiemodellen en 17 locaties met 28 verschillende lay-outs, van ovale circuits tot een snelweg door de stad. Word jij eerste tijdens ons racetoernooi?

LAN- Party
Speelde je vroeger ook vaak Red Alert? Wij spelen dit nostalgische spel graag en het liefst via LAN tegen elkaar! Ben jij beter dan de ShareValue collega's? De kist met kabels staat al klaar. Neem je eigen laptop mee als je Red Alert wilt spelen.

FIFA’19 toernooi
Speel het hoogtepunt van clubvoetbal in allerlei game modes in FIFA 19 met de officiële wedstrijden, een reeks verschillende toernooi-ervaringen waaronder UEFA Champions League, Europa League en Super Cup. Op de Gaming Day organiseren wij een ShareValue toernooi met uiteraard ook een mooie prijs om te winnen. Doe jij mee aan ons FIFA’19 toernooi?

Diverse games

Uiteraard zullen er naast deze games ook nog genoeg andere games zijn om te spelen zoals o.a. Battlefield 2, Mario Party en verschillende VR-games. Heb jij thuis nog een game liggen die niet mag ontbreken op een Gaming Day? Neem deze dan zeker mee!

Programma:
13:00 - 13:30                     Aanvang
13:30 - 14:00                     Spreker Jeroen Derwort van Online Soccer Manager
14:00 - 18:00                     Gamen en start van toernooien
18:00 - 19:00                     Eten (pizza of course) en de prijsuitreiking
19:00 - 20:00                     Gamen

Ben jij erbij op 3 november?
Laat voor donderdag 1 november 2018 weten of je komt. Aanmelden kan via onderstaande button. Heb je nog vragen? Mail deze dan naar events@sharevalue.nl en we beantwoorden je mail zo spoedig mogelijk.
© ShareValue 2019