Expertises

ShareValue, de standaard voorbij

Wij zijn een club ondernemende, communicatieve mensen met een Microsoft expertise. Onze experts werken verspreid over het land op uitdagende projecten bij klanten in diverse branches. Wij bieden graag meer dan je standaard zou verwachten. Wij luisteren goed naar de wensen van zowel de klanten als de experts. Omdat wij onze eigen mensen goed kennen, bieden wij de experts aan waarvan wij denken dat het een goede match is qua technische kwaliteit maar ook bedrijfscultuur. Zo komen wij tot een goede en prettige samenwerking met elkaar.

Microsoft expertises

Wij weten liever van een aantal expertises alles, dan van alles een beetje. Daarom kiezen wij voor een focus op een aantal specifieke Microsoft expertises, te weten: Office 365/SharePoint, .NET, Sitecore, Azure, Front-End en Dynamics 365. Dit heeft als snel geleid tot erkenning als Microsoft Gold Partner, Microsoft PowerApps & Flow Partner en Sitecore Silver Partner. Bezoek onze expertisepagina’s voor een overzicht van de experts die wij in dienst hebben.

Onze experts

Kennis is belangrijk, daarom investeren wij graag in eigen mensen met opleidingen, trainingen en certificeringen. Zij wonen zowel nationaal als internationaal conferenties bij en elk kwartaal hebben wij een gezamenlijke techniekavond waarop kennis wordt overgedragen. De ervaringen vanuit de opdrachten bij klanten wordt gedeeld en weer ingezet bij nieuwe opdrachten. Zo blijven wij up-to-date met de laatste technieken en zijn wij in staat de beste oplossingen voor de klant te bieden. Kortom, met een ShareValue expert haal je de meest actuele kennis in huis!

Onze opdrachtgevers

Onze experts worden ingezet zowel op langdurige als kortdurende opdrachten, bij opdrachtgevers verspreid over het land en in alle denkbare branches. Van Nederlandse Spoorwegen tot Yakult, van Ballast Nedam tot ING Bank. Wij werken niet alleen voor grote organisaties of A-merken, ook voor het MKB kunnen wij waardevolle experts inzetten om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. 

De ontwikkelopgave is iedere keer weer anders, de vaardigheden van onze medewerkers zijn daarom zeer breed. Onze Developers, Consultants, Architecten, Beheerders en Engineers versterken de teams van onze opdrachtgevers, bieden technische ondersteuning en pakken indien gewenst de lead. 

De experts gaan aan de slag op het kantoor en in het team van onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn de communicatielijnen zeer kort en kan er snel geschakeld worden. Vanuit ShareValue is er een vast contactpersoon die met regelmaat contact onderhoud met zowel de klant als de expert, waardoor snel en adequaat bijgestuurd kan worden indien nodig. 

Vertrouwen is essentieel voor een goede samenwerking. Daarom is het goed te weten dat wij professioneel en transparant werken volgens de NEN-methode en gecertificeerd zijn voor het SNA-keurmerk NEN 4400-1 en ISO 9001. Ook zijn wij lid van de branchevereniging Bovib. 

Een selectie van onze opdrachtgevers

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen?

Dat wordt duidelijk in een oriënterend gesprek waarin wij graag meer informatie ontvangen over de wensen die er zijn. Graag lichten wij dan toe welke ervaring wij al hebben met een vergelijkbare opdracht en welke experts van ShareValue het meest geschikt zijn. Naast ervaring kijken wij uiteraard ook naar een match met het tarief en de bedrijfscultuur. 
Neem contact op met Mehmet, Ricardo of Peter voor een vrijblijvende afspraak.

 • Peter
  Peter

  0621154178

  p.goedhart@sharevalue.nl

 • Ricardo
  Ricardo

  0654201508

  r.sinke@sharevalue.nl

 • Mehmet
  Mehmet

  0655230118

  m.kartal@sharevalue.nl

Onze experts

 • Alex
  Alex
  Developer
  Alex

  Alex

  Alex is Developer bij ShareValue. Hij is een zeer enthousiaste en spontane jongen. Zijn passie is (nieuwe) techniek, de ontwikkeling van nieuwe producten en ontwikkeling van zichzelf. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films & series of stapt hij op de motor. 

   

 • Bert
  Bert
  Developer
  Bert

  Bert

  Bert is een Senior SharePoint Engineer die zijn strepen heeft verdiend in een breed scala van projecten. Hij heeft kennis van application- en web-development, waar SharePoint zijn specialisatie is. Bert heeft brede ervaring opgedaan in het ICT vakgebied door het uitvoeren van zeer veel en uitdagende klussen die hij, soms geheel in zijn eentje, tot een succesvol einde heeft gebracht. 

  Bert is constant bezig om zijn certificering te behalen en zijn kennis te delen met collega's en daarbuiten op verschillende fora's. Hij is een proactieve professional, communicatief vaardig, pragmatisch ingesteld en pakt dingen snel op. Daarnaast is hij volledig gecertificeerd op SharePoint 2013 ontwikkeling (MCSD SharePoint Apps) en heeft hij als een van de weinige ontwikkelaars in Nederland een Yammer developer beta certificering behaald. 

 • Bert
  Bert
  Developer
  Bert

  Bert

  Bert is een lead .NET Developer op WO-niveau met een brede technische kennis en een ruime ervaring als teamlead. Hij kan goed prioriteiten stellen, knopen doorhakken en focus bewaren. Bert coacht en motiveert graag teamleden. Daarnaast beschikt hij over een brede technische kennis in development en .NET. Daardoor fungeert hij vaak als vraagbaak voor allerhande vraagstukken. Bert adviseert klanten, management en medewerkers op een charismatische wijze. Hij is analytisch en kan goed en constructief meedenken. Dit alles maakt Bert tot een goede en prettige gesprekspartner.

 • Bert
  Bert
  Consultant
  Bert

  Bert

  Bert heeft sinds 2007 ervaring met het begeleiden van SharePoint-installaties en met migraties naar nieuwere versies of naar de Cloud (Office 365). Hij wil graag samen met de gebruikers de SharePoint-omgevingen zo inrichten, dat er binnen het bedrijf optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Op een planmatige manier innovatie doorvoeren is zijn passie. Daarbij komt de hele levenscyclus aan bod, vanaf functioneel ontwerp tot en met gebruikerstraining en workshops voor optimalisatie van bestaande systemen.

 • Bianca
  Bianca
  Office Manager
  Bianca

  Bianca

  Bianca vervult de rol van Office Manager op het kantoor van ShareValue. Een cruciale rol, want in deze functie moet je echt een spin in het web zijn. Bianca is het 1e aanspreekpunt voor onze experts, regelt alles rondom de facilitaire zaken op kantoor en is assistent van de HR Manager. Daarnaast ondersteunt zij ook bij de evenementen die wij houden op ons eigen kantoor. Bel je met ons algemene nummer, dan is de kans groot dat je Bianca aan de lijn krijgt. Dan heb je nu daar gelijk een gezicht bij!

 • Célio
  Célio
  Consultant
  Célio

  Célio

  Célio is een ambitieuze en gemotiveerde Microsoft Dynamics 365 (CRM) Consultant die ervaring heeft opgedaan op meerdere werk- en kennisgebieden. Hij is naar de wereld van Microsoft Dynamics 365 (CRM) overgestapt na meer dan 8 jaar werkzaam te zijn geweest als ontwikkelaar en daarvoor ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van Systemen & Netwerken.

  Hij is gewend om de volledige softwareontwikkeling straat te doorlopen inclusief analyse, ontwerp, ontwikkeling en nazorg. Door de jaren heen heeft hij solide kennis opgebouwd in de domeinen van databases, internet, beveiliging, optimalisatie en integratie van systemen. Sinds kort heeft hij ook mobiele apps weten toe te voegen aan zijn portfolio.

  Célio is loyaal, doortastend, technisch sterk en proactief. Hij ziet altijd innovatieve oplossingen en is bovengemiddeld nauwkeurig. Hij heeft als ambitie zijn vakmanschap continu te verfijnen.

 • Daniël
  Daniël
  Consultant
  Daniël

  Daniël

  Daniël is een SharePoint Consultant met een diepgaande interesse in de functionele mogelijkheden van SharePoint. Daarnaast traint en ondersteunt hij graag SharePoint-gebruikers. Training en uitleg geven en functionele vragen beantwoorden geven hem energie. Daniël heeft onder meer ervaring met documentbeheer inrichten in SharePoint. Hij is afgestudeerd in InformatieDienstverlening en -Management (IDM) aan de Haagse Hogeschool.

 • Dawid
  Dawid
  Developer
  Dawid

  Dawid

  Dawid is een innovatieve en enthousiaste Front-End Developer. Hij werkt graag met de moderne JavaScript frameworks/ libraries en is gespecialiseerd in React. Daarnaast vindt Dawid het leuk om webdesign (HTML, CSS) opdrachten op te pakken. Hij is communicatief, leergierig en kan snel nieuwe kennis in praktijk brengen.

 • Dennis
  Dennis
  Developer
  Dennis

  Dennis

  Dennis is een ambitieuze .NET Developer / Ontwikkelaar met veel ervaring met opdrachten binnen het MKB en de particuliere sector. Dennis voelt zich helemaal thuis in het maken van medewerkersportalen en heeft hier dan ook veel ervaring in. Dennis houdt van uitdagingen en zit dan ook niet stil. Hij is sociaal en zeer communicatief. Dennis is regelmatig te vinden op blogs en informatiesites met de laatste .NET-technieken.

 • Emiel
  Emiel
  Developer
  Emiel

  Emiel

  Emiel is Lead .NET Developer en daarnaast ook Teammanager .NET. Als Teammanager helpt hij zijn teamleaden zich verder te ontwikkelen. Zowel op technisch gebied als op soft skills vlak. Dit met als doel om als professional en als mens te groeien.

  Hij is een sociale, energieke, hardwerkende en integere Consultant. Hij heeft voldoende ervaring om klanten te adviseren en om een team beter te laten presteren. Gedreven, stelt teambelang boven eigen belang. Emiel haalt veel voldoening uit het persoonlijke contact met mensen en om vanuit een band mensen te enthousiasmeren en het beste uit zichzelf te halen. Verder haalt hij voldoening uit het behalen van doelstellingen.

   

 • Erol
  Erol
  Consultant
  Erol

  Erol

  Erol is functioneel SharePoint Beheerder/Consultant. Hij is gestructureerd, communicatief, doelgericht en flexibel. Erol heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en leert snel. Zijn sociale en loyale karakter maken hem tot een goede teamspeler. Erol is afgestudeerd in de Informatica en Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool. Hij beschikt over een brede kennis van Microsoft technologieën inclusief Office 365. Hij is ook gecertificeerd Microsoft Office Specialist for SharePoint 2013.

 • Esra
  Esra
  Consultant
  Esra

  Esra

  Esra is een ervaren functionele SharePoint en Livelink enterprise content management Consultant. Ze heeft veel ervaring met Office 365 (SharePoint Online), quick scans en analyses en met advisering over de implementatie van software-oplossingen. Vraagstukken analyseren en oplossingen vinden door samen te werken en een breed draagvlak in een organisatie te creëren, spreekt Esra het meeste aan.

 • Floris
  Floris
  New Business Developer
  Floris

  Floris

  Floris is een communicatieve New Business Developer met een flinke portie doorzettingsvermogen en een resultaatgerichte blik. Met zijn achtergrond in diverse salesfuncties is hij volledig gefocust op het vinden van nieuwe klanten voor onze Microsoft experts.

   

  Naast zijn carrière in sales richt hij zich in zijn vrije tijd graag op zijn hobby powerliften. Dit beoefent hij zelfs op het niveau van Nederlandse Kampioenschappen.

 • Gerard
  Gerard
  Consultant
  Gerard

  Gerard

  Gerard is een SharePoint/ Office 365 Consultant. Naast zijn werkzaamheden als Consultant, is hij in samenwerking met het salesteam aan de slag om nieuwe plannen te ontwikkelen rondom de adoptie expertise.

 • Gilberto
  Gilberto
  Developer
  Gilberto

  Gilberto

  Een ambitieuze .NET Developer met een sterke winnaarsmentaliteit en een gezonde “alles is mogelijk” mentaliteit. Dat is de beste omschrijving voor Gilberto. Hij kan creatief en pragmatisch problemen oplossen en beschikt over leiderschapskwaliteiten. Na het behalen van zijn masters in de biotechnologie heeft Gilberto succesvol de switch naar de IT gemaakt, een sector waar hij altijd veel affiniteit mee heeft gehad. Door de nieuwste trends in de IT bij te houden en door zelfstudie wil Gilberto een zeer goede .NET Developer worden.

 • Gregory
  Gregory
  Developer
  Gregory

  Gregory

  Gregory is een senior .NET Developer, een zeer technisch persoon die graag experimenteert met technologie. Zijn passie is het onderzoeken en creëren van slimme, zelflerende applicaties. Hij vindt het leuk om een product vanaf scratch af aan te ontwikkelen en te begeleiden.

 • Guido
  Guido
  Recruiter
  Guido

  Guido

  Guido is Recruiter bij ShareValue. Hij wordt enthousiast van mensen die zelf enthousiast zijn over hun werk en ambities. Guido heeft ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling, waarbij hij het altijd belangrijk heeft gevonden dat zijn kandidaten kwamen te werken bij organisaties die bij hen pasten. Deze insteek heeft Guido meegenomen naar ShareValue, waar hij graag in contact komt met potentiële nieuwe collega's die gelukkig worden van hun vak. En hoewel Guido zelf geen techneut is, gaan zijn ogen wel fonkelen van de nieuwste technieken.

 • Guillaume
  Guillaume
  Developer
  Guillaume

  Guillaume

  Guillaume is een klant-ervaren, communicatief sterke en resultaat gerichte professional en daardoor een volwaardige gesprekspartner. Hij is betrokken, gedreven en creatief. Deze SharePoint en .NET Developer is een echte teamplayer die in staat is zijn kennis op anderen over te dragen.

 • Harvey
  Harvey
  Engineer
  Harvey

  Harvey

  Harvey is een allround Engineer die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Hij is altijd op zoek naar nieuwe technologieën en bekijkt hierdoor elke uitdaging vanuit een andere hoek om zo tot de beste oplossing te komen. Door de jaren heen heeft Harvey zich gespecialiseerd in verschillende Windows clients en servers. Daarnaast is hij zich op dit moment aan het verdiepen in Azure. Met zowel kennis van netwerk- a;s systeembeheer kan Harvey makkelijk schakelen tussen verschillende rollen. Hij is zeer collegiaal en sympathiek, kan goed en zelfstandig werken, maar is ook een goede teamplayer. Hij begint de dag graag met hardlopen, iets wat hij bijna dagelijks 15 kilometer doet!

 • Helga
  Helga
  Marketeer
  Helga

  Helga

  Helga is een ervaren tekstschrijver met kennis van sociale media. Bij ShareValue zet ze deze ervaring en kennis in als Marketeer: het bijhouden van de sociale media van ShareValue, het schrijven van nieuwsberichten en het faciliteren en redigeren van blogs.

  Privé is ze vooral druk met Instagram en LinkedIn en heeft ze de droom om ooit een boek met korte verhalen uit te brengen. Hiernaast speelt ze graag bordspellen en augmented reality-games als Ingress en Pokemon Go.

 • Jaap
  Jaap
  Consultant
  Jaap

  Jaap

  Jaap is een ervaren CRM Dynamics ‘goeroe’. Hij werkt sinds 1996 in de IT en heeft een achtergrond in de sociale wetenschappen. Jaap is een veelzijdige resultaatgerichte professional die zijn technische ervaring combineert met bedrijfskundig inzicht. De perfecte oplossing hoeft voor hem niet altijd een technisch hoogstandje te zijn. Het gaat hem om de meest effectieve oplossing voor een bedrijfsdoelstelling. En om de oplossing die perspectief biedt voor toekomstige ontwikkelingen.

 • Jacqueline
  Jacqueline
  COO
  Jacqueline

  Jacqueline

  Jacqueline heeft voornamelijk gewerkt bij ICT gerelateerde bedrijven, in verschillende functies variërend van Manager Communicatie tot aan Project Manager van grote internationale projecten. Bij ShareValue is ze verantwoordelijk voor de operationele processen en de aansturing van de experts. “ShareValue kenmerkt zich door een open, eerlijke en familiaire cultuur, iets waar ik ontzettend trots op ben. Daarnaast ben ik samen met de experts altijd bezig welke kennis en nieuwe technieken interessant zijn om te leren en hoe zij zich beter kunnen ontwikkelen. Waarbij vooral bottom-up gecommuniceerd en gewerkt wordt”.

 • Jasper
  Jasper
  Developer
  Jasper

  Jasper

  Jasper is een communicatief vaardig en ervaren Developer. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij het beheren en uitbreiden van C# web-applicaties en webservices. Ook zaken als Front-End development, usability, en mobile development wekken zijn professionele interesse. Hij weet zijn weg ook goed te vinden in de back-end met CMS'en, databases en webservices.

 • Jeroen
  Jeroen
  Developer
  Jeroen

  Jeroen

  Jeroen is een gedreven .NET Developer met een passie voor alles wat met webontwikkeling te maken heeft. Daarnaast heeft Jeroen veel ervaring met het ontwikkelen van .NET applicaties: hij heeft meerdere .NET-projecten succesvol en zelfstandig opgeleverd.

 • Johan
  Johan
  Developer
  Johan

  Johan

  Johan is een creatieve Front-End Developer. Hij blijft graag up-to-date over de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied door onder andere podcasts te luisteren en meet-ups en congressen te bezoeken. Het vertalen van concepten en designs in mock-ups is iets waarin hij uitblinkt. Dit voor zowel volledige websites als applicaties.   

 • Jordi
  Jordi
  Consultant
  Jordi

  Jordi

  Jordi is een ervaren functioneel & technisch SharePoint & Office 365 Consultant met de ambitie te opereren als Architect. Hij heeft veel ervaring met het analyseren van vraagstukken en het vinden van oplossingen op zowel functioneel als technisch gebied. 

  Jordi werkt pragmatisch, is resultaatgericht, flexibel, toegankelijk, communicatief en nieuwsgierig naar technische ontwikkelingen op de gebieden van Office 365/SharePoint, Informatie Architectuur, Workflow, Front-End, Migratie & Scrum/Agile.

 • Kevin
  Kevin
  Developer
  Kevin

  Kevin

  Kevin is een ervaren Front-End Developer. Hij is sociaal vaardig, leergierig, flexibel en houdt van uitdagende projecten, waarbij het nemen van eigen initiatief en de inzet van nieuwe technieken wordt gewaardeerd.

  Samen met de klant streeft hij er altijd naar om het beste eindresultaat te bereiken. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar voetbal of speelt hij een potje FIFA op de Playstation.   

 • Lesley
  Lesley
  Consultant
  Lesley

  Lesley

  Ondernemende SharePoint en Projectserver Consultant met twintig jaar ervaring binnen het bedrijfsleven. Didactisch zeer sterk, communicatief en contactueel vaardig op verschillende niveaus. Diplomatieke teamspeler. Weet stakeholders te motiveren door energieke humorvolle instelling, kennis van zowel theorie als de praktijk. Persoonlijkheid: open, extravert, sterke `drive` om zaken op orde (geregeld) te hebben.

  Werkwaarden: samenwerking met mensen staat centraal. Lesley is uw partner voor elke implementatie en helpt met installatie, het opstellen van business requirements, configuratie (autorisaties, rapporten, workflows, weergaven etc.) training, coaching, begeleiding voor alle stakeholders op hun toekomstige rol, verandermanagement en nazorg.

 • Makele
  Makele
  Engineer
  Makele

  Makele

  Makele is een ervaren Microsoft SharePoint en Office 365 Consultant. Hij heeft ruime ervaring in het implementeren van SharePoint omgevingen, technisch applicatie beheer in SharePoint en migratie projecten. 
   
  Zichzelf constant blijven ontwikkelen is belangrijk voor Makele. Het is zijn ambitie om door te groeien tot SharePoint/Cloud architect met gedegen kennis van Office 365 en Azure, zowel technisch als functioneel. 
    
  Flexibiliteit en teamspirit kenmerken Makele en hij beschikt over de capaciteit om zich gemakkelijk aan te passen aan nieuwe omgevingen en situaties. 

   

 • Manon
  Manon
  Contract Manager
  Manon

  Manon

  Manon is vanuit haar rol als Contract Manager verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de contracten binnen ShareValue. Ze werkt hiervoor nauw samen met de afdeling sales waardoor ze snel kan schakelen. Vanuit haar vorige werkgevers heeft zij meerdere jaren ervaring opgedaan met juridische dienstverlening, contracten opzetten conform wetgeving en het coördineren van correcte screenings. Deze ervaring, samen met haar professionele, flexibele en punctuele eigenschappen, kan zij uitstekend inzetten in haar functie als Contract Manager.
  Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar gezin, familie en vrienden. Als het even kan is ze graag op reis om alle mooie plekjes op de wereld te ontdekken.

   

   

 • Marthijn
  Marthijn
  Developer
  Marthijn

  Marthijn

  Marthijn is een Full-Stack Developer. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties op het Microsoft platform. Zijn doel hierbij is het tevreden stellen van de klant middels het aanleveren van de meest optimale en uiteraard kwalitatief goede oplossing. Marthijn is zeer gedreven en denkt graag mee met de klant om tot het gewenste resultaat te komen. 

 • Martin
  Martin
  Developer
  Martin

  Martin

  Martin is een zeer gedreven, communicatief vaardige en proactieve senior .NET Developer met een brede belangstelling. Het afgelopen jaar heeft Martin als Sitecore Developer gewerkt en is hij sinds november 2015 gecertificeerd Sitecore ontwikkelaar (Sitecore XP 8.0). Hij heeft zich ook verdiept in mobile app development m.b.v. Windows Store en Xamarin. Martin heeft een rustige en open persoonlijkheid. Hij probeert opdrachten altijd met humor en naar tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden.

 • Mehmet
  Mehmet
  Manager Business Development
  Mehmet

  Mehmet

  Mehmet is een professional met een proactieve houding en een resultaatgerichte aanpak. Zijn sterke contactuele eigenschappen, inlevingsvermogen en grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel maken Mehmet tot een echte people manager. Doorzettingsvermogen is ook een van zijn kwaliteiten. Openheid en eerlijkheid vindt Mehmet zeer belangrijk in de omgang met zijn relaties. Mehmet heeft oorspronkelijk human resource management gestudeerd. Na zijn studie heeft hij diverse commerciële functies in de recruitment- en de ICT-branche vervuld.

 • Menno
  Menno
  Developer
  Menno

  Menno

  Menno is een .NET Developer met ruime Sitecore ervaring en met SharePoint-kennis. Hij is een echte multifunctionele teamspeler. Hij beschikt over kennis van en ervaring met programmeren, adviseren, installeren en configureren. Webusability voor eindgebruikers staat bij hem hoog in het vaandel. Daarnaast vindt Menno het leuk om anderen kennis bij te brengen.

 • Michiel
  Michiel
  Developer
  Michiel

  Michiel

  Michiel is een .NET Developer. Hij is een betrokken medewerker die altijd geïnteresseerd is in hoe bedrijven werken. De beste techniek kan alleen toegepast worden als de juiste vragen worden gesteld. Met veel ervaring in bedrijfsprocessen en organisatiestructuren kan Michiel die juiste vragen formuleren. Door zijn analytisch vermogen kan hij de antwoorden omzetten in de oplossing die de klant voor ogen heeft.

 • Nezah
  Nezah
  Consultant
  Nezah

  Nezah

  Nezah is een energieke SharePoint Consultant die de afgelopen jaren een breed scala aan rollen vervuld heeft. Zij adviseert opdrachtgevers over de realisatie van SharePoint-oplossingen binnen hun organisatie. Nezah brengt structuur aan, verzamelt requirements en geeft trainingen. Ze is goed op de hoogte van de laatste technieken, innovaties en ontwikkelingen binnen SharePoint en Office 365.

 • Nico
  Nico
  Finance Employee
  Nico

  Nico

  Nico van Benschop heeft vele jaren voor grote internationale bedrijven gewerkt en is begin 2015 bij ShareValue begonnen. Hij verzorgt de financiële administratie en de salarisadministratie. Weliswaar de Nestor in dit bedrijf maar hij kan het goed vinden met de jonkies. Inmiddels is Nico trotse grootvader van 6 kleinkinderen. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar een goed blues of rockconcert in Cultuurpodium De Boerderij te Zoetermeer of lekker duiken in Zeeland met zijn zoon.

 • Nikki
  Nikki
  Developer
  Nikki

  Nikki

  Nikki is een energieke, gepassioneerde en creatieve Front-End Developer met een passie voor de nieuwste technologieën en gadgets. Zij is in staat om samen met andere IT-professionals web gerelateerde ervaringen uit te denken en te ontwikkelen volgens de hoogste normen. Zij heeft een hoog bewustzijn van trends in de ICT/IT industrie, met name met betrekking tot toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en opkomende technologieën. Nikki is een ambitieus type met de drive en enorme energie om het verschil te maken voor een project.

 • Oleksandr
  Oleksandr
  Developer
  Oleksandr

  Oleksandr

  Oleksandr is een ervaren Senior MVC – ASP.NET, C# Developer, gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, het testen en de ondersteuning van projecten gebaseerd op Microsoft technologieën. Oleksandr is een harde werker met uitstekende analytische kwaliteiten. Hij is een hardwerkende, efficiënte en productieve teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken. Oleksandr houdt goed de behoeften en verwachtingen van de klant in het oog, is proactief en wil graag zichzelf blijven ontwikkelen en nieuwe technologieën leren.

 • Paul
  Paul
  Consultant
  Paul

  Paul

  Paul is een SharePoint Consultant die veel ervaring heeft met het opzetten en begeleiden van migraties, bedrijfsprocessen analyseren en het functioneel ontwerpen en inrichten van SharePoint sites. Naast functionele werkzaamheden is hij niet bang om technische uitdagingen op te pakken. Ook kan hij lichte ontwikkelwerkzaamheden verrichten in bijvoorbeeld HMTL, PowerShell en Visual Studio. Verder heeft Paul een brede interesse in het ICT-landschap, specifiek daar waar ICT de business ontmoet (business en IT-alignment). Op dat gebied is een betakant gewenst om de ICT te begrijpen en een alfakant om de business te begrijpen en die aan elkaar te verbinden. Dit soort werkzaamheden geven Paul altijd veel voldoening met name als de uiteindelijke gebruiker echt tevreden is met het resultaat. Agile en scrum methodieken sluiten hier goed bij aan en daar heeft Paul veel ervaring mee.

 • Peter
  Peter
  CEO
  Peter

  Peter

  Peter Goedhart heeft als ShareValue directeur zijn sporen verdiend als Senior Accountmanager. Door zijn enthousiaste, hardwerkende en klantgerichte aanpak behoorde Peter altijd tot de beste Accountmanagers in de markt. Betrouwbaarheid is voor Peter een (wederzijds) uitgangspunt voor een langdurige relatie. Door zijn persoonlijke aanpak heeft Peter een groot relatienetwerk opgebouwd dat hij goed en graag onderhoudt.

 • Pieter
  Pieter
  Consultant
  Pieter

  Pieter

  Pieter is een analytische, gestructureerde en gedreven functionele SharePoint Consultant en gecertificeerd Microsoft Office Specialist for SharePoint 2013. Hij is opgeleid als bedrijfskundige (MBA) en Neerlandicus (drs.). Pieter heeft een brede, bedrijfskundige belangstelling en kan zich mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Hij werkt graag in het speelveld van organisatie, medewerkers, ICT en bedrijfsprocessen. Pieter houdt van opdrachten als ICT-gerelateerde business cases opstellen, SharePoint-oplossingen voor business vraagstukken ontwerpen en configureren, en van workflows ontwikkelen.

 • Ricardo
  Ricardo
  Account Manager
  Ricardo

  Ricardo

  Ricardo is een ambitieuze Account Manager met goede social skills en een gezonde drive. In de afgelopen jaren heeft hij een groot netwerk opgebouwd door zijn werk bij ICT-bedrijven zoals Ordina, Dicio, InterVision en ICT-Banen. Bij Ordina heeft Ricardo het inhuurbeleid opgezet en vormgeven. Uiteindelijk was hij verantwoordelijk voor het leveranciersbeleid binnen de hele Ordinagroep. Later is Ricardo een van de founding partners van ICT-Banen geweest. Naast zijn detacheringskennis en -ervaring beschikt Ricardo ook over ruime ervaring met werving en selectie. 'ShareValue is een bedrijf dat volledig bij mij past. Niet alleen qua cultuur en open karakter, maar ook door de specialisatie in SharePoint, .NET en Sitecore. Een leuk jong bedrijf met een duidelijke focus', aldus Ricardo.

 • Rick
  Rick
  Developer
  Rick

  Rick

  Rick is een C# Developer die zich focussed op het bouwen van applicaties met .NET en SharePoint. Hij wordt enthousiast van het gebruiken van de nieuwste technologie. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met sport en fitness.

 • Robert
  Robert
  Developer
  Robert

  Robert

  Robert is een ervaren en gedreven softwareontwikkelaar met meer dan 15 jaar programmeerervaring. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op softwareontwikkeling met Microsoft C# .NET.  
  Robert is een voorstander van Agile ontwikkelmethoden zoals Scrum en Extreme Programming (XP). In zijn vrije tijd reist Robert graag. Verder probeert Robert zo veel mogelijk leuke dingen te doen met zijn dochter. 

 • Robert
  Robert
  Engineer
  Robert

  Robert

  Robert is gecertificeerd Infrastructuur Engineer. Hij heeft ervaring met client- en met serveromgevingen. Daardoor heeft hij veel kennis en ervaring met het uitvoeren van engineering- en beheerwerkzaamheden. Robert is sociaal, proactief en een echte teamplayer. Hij werkt gestructureerd en kent geen stress. Zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en goede teamspirit maken hem tot een prettige collega om mee samen te werken. Robert neemt snel kennis tot zich. Dat maakt hem tot een Infrastructuur Engineer die graag de uitdaging aangaat!

 • Roel
  Roel
  Developer
  Roel

  Roel

  Roel is een ervaren SharePoint Ontwikkelaar. Hij heeft rollen vervuld als Ontwikkelaar en Technisch Applicatiebeheerder bij onder meer Ballast Nedam, Conclusion, NS, Akzo Nobel, Spir-it en Eneco. Roel houdt van alles wat te maken heeft met technische informatie. Waar mogelijk grijpt hij graag de kans om vernieuwende en praktische oplossingen toe te passen in zijn werk. Roel is analytisch, positief, sociaal vaardig en assertief. Hij communiceert vlot en soepel. Hij kan goed overweg met functionele onderwerpen en met eindgebruikers.

 • Ron
  Ron
  Consultant
  Ron

  Ron

  Ron zijn expertise is het stroomlijnen van informatieprocessen vanuit een adviserende/begeleidende rol, in het bijzonder binnen webomgevingen. Ron beschikt over een brede kennis van en ervaring met content management systemen van ExpressionEngine tot SharePoint. Hij heeft oog voor esthetiek en voor de efficiency van bedrijfsprocessen. Ook verbetert hij graag de kwaliteit van een dienst. Dit alles doet hij op een doelgerichte en creatieve wijze. De oplossingen die Ron ontwikkelt, zijn vaak verrassend. Ze zijn altijd overtuigend, doordacht en van goede kwaliteit.

 • Ron
  Ron
  Consultant
  Ron

  Ron

  Ron is een rustige, sociale en communicatieve Office 365 Beheerder. Hij beschikt over goede inzicht en vaardigheden om wensen en eisen te inventariseren en weet deze uit te werken in een werkbare oplossing. De werkwijze van Ron is pragmatisch, analytisch en resultaatgericht.

 • Roy
  Roy
  Developer
  Roy

  Roy

  Roy kan zich door zijn brede kennis op het gebied van programmeren snel aanpassen aan de laatste technologieën en vindt het leuk om nieuwe frameworks, API's en andere toepassingen te leren. Hij vindt het belangrijk om elk project efficiënter, netter, veiliger en sneller te maken dan die ervoor. Als mens is Roy gedreven, loyaal en leergierig. Hij is probleemoplossend ingesteld en kan daardoor prima zelfstandig of als onderdeel van een team werken.

 • Sallam
  Sallam
  New Business Developer trainee
  Sallam

  Sallam

  Sallam is tijdelijk bij ShareValue aan de slag als New Business Developer Trainee. Hij is nog jong, maar heeft al een breed scala aan ervaring op het gebied van sales, marketing en HRM. Op dit moment bevindt hij zich in zijn laatste studiejaar van de opleiding Commerciële Economie.

   

  Sallam is een open en sociaal persoon en gaat doelbewust te werk. Hij is meedenkend, proactief en heeft een behoorlijk doorzettingsvermogen. Als teamplayer houd hij graag rekening met de belangen van een ieder wat leidt tot een oplossingsgerichte opstelling.

   

  In zijn vrije tijd doet hij graag aan Taekwondo en voetballen. Ook niet onbelangrijk: hij beschikt over een goede portie humor en heeft nooit een ochtendhumeur!

 • Sandino
  Sandino
  Engineer
  Sandino

  Sandino

  Sandino heeft zich gespecialiseerd in SharePoint en heeft daarnaast ruime ervaring in infra- en netwerkbeheer. Collegiaal, kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren, analytisch denkvermogen, inlevingsvermogen, communicatief vaardig, leergierig, vriendelijk karakter en sociale ingesteld dit zijn allemaal kenmerken die Sandino perfect omschrijven. In zijn vrije tijd is hij vooral te vinden in de sportschool.

 • Sonja
  Sonja
  Marketing Manager
  Sonja

  Sonja

  Sonja vervult de rol van Marketing Manager. Voor zowel Sales als Recruitment stelt zij de marketingplannen op en zorgt zij voor de voorbereiding, uitvoering en coördinatie van alle marketing- en communicatie werkzaamheden.

 • Stefan
  Stefan
  Developer
  Stefan

  Stefan

  Stefan is Sitecore Developer met jarenlange ervaring in de ERP-wereld als technisch Consultant en Ontwikkelaar. 
  Stefan is een ambitieus en leergierig persoon. Zijn passies zijn techniek, procesoptimalisatie en continu zichzelf ontwikkelen.
  In zijn vrije tijd doet hij graag aan zwemmen, fitness, golf en reizen.

 • Vincent
  Vincent
  Developer
  Vincent

  Vincent

  Vincent is begonnen met een omscholing van IT Beheerder naar IT Ontwikkelaar. Hij werkt graag met de nieuwste technieken en software en werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken en houdt daarbij altijd het belang van de klant in het oog.

 • Wietze
  Wietze
  Developer
  Wietze

  Wietze

  Wietze is een Front-End Developer die gespecialiseerd is in HTML en CSS. Wietze houdt van creatieve en van technische uitdagingen. Daarbij gaat hij net zo lang op een efficiënte en effectieve manier door totdat het gewenste resultaat is bereikt. Daarnaast is Wietze goed in staat om overzicht te houden en is hij stressbestendig.

 • Wilko
  Wilko
  Developer
  Wilko

  Wilko

  Als ervaren .NET Developer heeft Wilko zich in de afgelopen jaren intensief bezig gehouden met zijn specialisme. Hij heeft onder meer bijgedragen aan de ontwikkeling van een grote verzekeringsapplicatie gebaseerd op oude modellen. Ook was hij verantwoordelijk voor het ontsluiten van documentarchiveersystemen naar een service oriented architecture omgeving, waardoor deze documenten beschikbaar werden gesteld aan tussenpersonen van de klant. Wilko is analytisch zeer sterk. Daarnaast is hij een sociaal persoon met zeer goede communicatieve eigenschappen.

 • Willem
  Willem
  Developer
  Willem

  Willem

  Willem is een enthousiaste .NET Developer die ook zijn vrije tijd altijd precies wil weten wat de nieuwste technieken zijn. Waar mensen normaal gesproken aanraden om van je hobby je werk te maken, is dat bij Willem andersom gegaan. Als 12-jarig jongetje hoorde hij van zijn klasgenoot dat zijn broer een programmeur was bij de politie en wat voor werk hij daar deed, hierdoor besloot Willem om ook programmeur te willen worden. Hij had weliswaar geen idee wat programmeren eigenlijk inhield, maar hij was altijd al met computers bezig in zijn vrije tijd, en het leek hem niet meer dan een logische carrière keuze. Dit bleek uiteindelijk een goede keuze geweest te zijn, want toen hij zich eindelijk in het programmeren ging verdiepen, heeft dit hem nooit meer losgelaten. 

© ShareValue 2018