ShareValue | ShareValue geslaagd voor certificeringen en keurmerken

Nieuws

17-10-2017

ShareValue geslaagd voor certificeringen en keurmerken


ShareValue is weer glansrijk geslaagd voor het SNA-keurmerk NEN 4400-1, de ISO 9001 certificering en het Bovib keurmerk!
Door professioneel en transparant ons werk te doen zijn we weer glansrijk door deze drievoudige audit gekomen. En daar zijn we trots op.
Ieder half jaar worden de audits uitgevoerd, waarbij er binnen de NEN 4400-1 (SNA-keurmerk) wordt gecontroleerd of o.a. de (personeels)administratie op orde is. Het doel hierbij is om risico’s voor opdrachtgevers te beperken, zoals boetes, verhaal door de Belastingdienst en andere overheidsinstanties. Hierdoor wordt het risico voor onze opdrachtgevers beperkt en worden zij in sommige gevallen zelfs gevrijwaard.
 Het Bovib-keurmerk staat voor de juiste naleving van de wet- en regelgeving, kwaliteitseisen en risicobeperking op financieel en fiscaal gebied passend bij de dienstverleningsvormen binnen de Bovib, waarbij ISO 9001 een onderdeel van de audit is.
Kortom, wij staan voor betrouwbaarheid, professionaliteit en transparantie en onze controlerende partijen onderstrepen dat!

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019