ShareValue | ShareVision 2019, de toekomst van Office 365 en Azure

ShareVision 2019, de toekomst van Office 365 en Azure

LET OP: dit evenement is afgelopen. Houd ons op LinkedIn in de gaten om op de hoogte te blijven van volgende evenementen. 

 

Tijdens deze inspirerende middag en avond nemen we jou mee in onze visie op de toekomst van Office 365 en Azure. 

In het plenaire gedeelte bespreken wij hoe Office 365 en Azure meedenken met jou, de beheerders èn de gebruikers. De technieken kunnen taken overnemen en bieden standaardoplossingen om de persoonlijke productiviteit van je medewerkers te ondersteunen in een dynamische omgeving. 

Na dit plenaire gedeelte, kan je deelnemen aan twee van de vier break-out-sessies. Tussen deze sessies zorgen wij voor een lekker dinerbuffet. De avond sluiten wij af met een borrel, waar uiteraard ook de mogelijkheid is om vragen te stellen aan onze experts over de uitdagingen in jouw organisatie.

De sessies waar je uit kunt kiezen:

Highlights Microsoft Ignite 2019
Onze collega’s Robert en Makele vliegen naar Microsoft Ignite in Orlando. Ze vertellen je de meest interessante highlights. Van leven zonder wachtwoord tot en met het nieuwste over Azure, Windows server, Microsoft SQL, Kubernetes en Governance in Azure. Ook gaan ze dieper in op hoe Azure DevOps & TFS het beheren van infrastructuur vereenvoudigt.

PowerApps en Flow, bedrijfsprocessen geautomatiseerd
In Office 365 kan je gemakkelijk processen zelf automatiseren met de tools Flow en PowerApps. Maar wat zijn nu eigenlijk PowerApps & Flow en hoe pas je dit toe binnen een organisatie? 
Aan de hand van een praktijksituatie tonen Kim en Jordi hoe je snel en eenvoudig een PowerApp maakt op basis van een SharePointlijst, en hoe Flow dit proces automatiseert. Tenslotte wordt de ingevoerde informatie visueel gepresenteerd met Power BI.
 
De ShareValue Adoptiestraat Office 365
Het implementeren van Office 365 is zoveel meer dan simpelweg een pakket met apps aanschaffen en overdragen aan je medewerkers. Maar we moeten het ook niet complexer maken dan nodig. En dat doen wij dus ook niet. Gerard laat zien hoe de aanpak en visie van ShareValue het voor de medewerkers overzichtelijk maakt: simpel en effectief.
 
Microsoft Teams, een andere manier van samenwerken
In Office 365 kun je allerlei plekken informatie vinden en delen, met collega's samenwerken en communiceren op afstand. Dat is heel handig, maar niet altijd even efficiënt. Tijdens deze sessie laat Esra zien hoe je op een andere manier kunt samenwerken met Microsoft Teams. Ook bespreekt ze de uitdagingen die je tegenkomt wanneer je medewerkers met Teams wil laten werken.

Logo Dunea

Special Guest: Dunea

Naresh Malgie, Domeinmanager IT bij Dunea, komt vertellen over de aanpak die zij hebben gekozen bij het implementeren van Office 365. Zo’n verandering levert niet alleen een technisch vraagstuk op om ruim 10 miljoen documenten in een nieuwe omgeving te krijgen, het vraagt ook om persoonlijke aandacht. Gebruikers moeten openstaan voor de keuze om het werkproces anders in te richten en op een andere manier naar IT te kijken. Hoe pakt Dunea dit aan en welke tools gebruiken ze hiervoor? Naresh neemt je er in mee.

Eventfacts 

  • datum: dinsdag 26 november 2019
  • tijd: van 16:00 tot 21:00 uur - inclusief buffet en netwerkborrel
  • locatie: kantoor ShareValue - Kampenringweg 45A, Gouda
  • kosten: geen. Dit event is kosteloos
  • parkeren kan gratis in de parkeergarage onder het pand

Datum:

26-11-2019

Tijd vanaf:

16:00

Tijd tot:

21:00

Locatie:

ShareValue - Kampenringweg 45A, 2803 PE Gouda

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

© ShareValue 2020