DotNed UserGroup bij ShareValue

Nieuws
13-09-2023

Op dinsdag 26 september vindt op ons gezellige kantoor de DotNed Usergroup Meeting plaats! Na een goed buffet houdt MVP Erwin Staal een sessie over Infra as Code: 

Op Azure zijn drie van de meest voor de hand liggende keuzes voor Infrastructure as Code Bicep, Terraform en Pulumi. Bicep is Microsofts eigen domeinspecifieke taal, terwijl Terraform een open-source tool is die cloudagnostisch is. Waar Bicep en Terraform beide hun eigen taal hebben, stelt Pulumi je in staat om je Infrastructure as Code te schrijven met je favoriete taal zoals C#, Python of Go. In deze sessie zullen we ontdekken waar ze vergelijkbaar zijn en waar ze dat niet zijn, en kijken naar hun voor- en nadelen. We zullen het ecosysteem rond deze tools onderzoeken om te zien hoe goed ze integreren met andere tools zoals beveiligingsscanners en CI/CD-pipelines. Aan het einde van deze presentatie kun je een weloverwogen beslissing nemen over welke tool je in je volgende project wilt gebruiken!

Hierna gaan we natuurlijk nog even borrelen! 🍻