4x jubileum!

Nieuws
26-11-2021

We hebben 4 jubilea en tijdens de hybride medewerkersmeeting van ShareValue hebben wij ze uiteraard in het zonnetje gezet!

Jacqueline is 10 jaar in dienst bij ShareValue, zij is vrijwel vanaf de oprichting van ShareValue in dienst gekomen. Samen met directeur Peter is zij begonnen aan een avontuur wat uiteindelijk geleid heeft tot een prachtig bedrijf met ca. 65 collega’s in dienst. Een knappe prestatie! Van harte gefeliciteerd Jacqueline, op naar de volgende 10 jaar!

Lesley, Robert en Jaap zijn ook alweer 5 jaar in dienst en ook zij kregen een mooie bos bloemen en een waardecheque. Lesley live op kantoor, Robert en Jaap waren online aanwezig en ontvangen het later. Gefeliciteerd heren, ook met jullie kijken we uit naar de volgende 5 jaar!

{description}

Hoor van onze experts hoe leuk ShareValue is

Lees de verhalen van onze collega's
{description}

Zoek je een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures