ShareVision geslaagd!

Nieuws
14-06-2021

ShareVision 2021 is geslaagd, we kijken terug op een inspirerende online avond gevuld met kennisdeling en gezelligheid!

Het thema dit jaar was: ShareVision 2021, slimme IT-oplossingen voor het werken op afstand. Een overview van deze oplossingen is gedeeld in de hoofdpresentatie van onze collega’s Roel en Gerard. Interessant was ook het verhaal van Anika en Esra over de plotselinge overgang naar thuiswerken binnen enkele dagen. Zij vertelden hoe ze dit hebben aangepakt binnen de Provincie Utrecht. Vervolgens zijn we opgesplitst in maar liefst 6 verschillende break-out sessies over verschillende slimme IT-oplossingen. Voor deze sessie bedanken we de inzet Barry, Michiel, Lesley, Jasper, Alex, Roel en Gerard.

Digitaal borrelen blijft wennen, maar blijkt toch iedere keer weer gezelliger dan verwacht. Met het thuisborrelpakket voor de deelnemers hebben we geproost en nagepraat. Wat ons betreft volgend jaar weer!

Lees de blogs die onze experts geschreven hebben

Lees ze hier

Heb je een Microsoft Expert nodig?

Neem contact met ons op