Most ShareValuable Person februari

Nieuws
03-03-2021

Al onze collega’s zijn fantastisch. Maar ééns per maand zetten we een collega extra in het zonnetje. Een collega die in die maand net even extra heeft ‘geshined’.

In februari is deze collega… Michiel!

Michiel zet zich hard in voor onze interne kennisdeling. Hij organiseert hiervoor interne ‘spreekuren’ (Tech Talks) en de Tech Thursdays waarin specifieke onderwerpen worden uitgediept. Daarnaast zet hij zich actief in bij de klant, denkt hij goed mee met onze andere teams en laat hij zelfs zijn gezicht zien in video’s op onze sociale media! Michiel is zeer Valuable. En daarmee in februari de ‘Most ShareValuable Person’.

Gefeliciteerd, Michiel!

Heb je een .NET expert nodig?

Neem contact met ons op

Lees de blogs die onze experts geschreven hebben

Lees ze hier