Most ShareValuable Person januari 2021

Nieuws
28-01-2021

Al onze collega’s zijn geweldig en waardevol. We kunnen niet zonder ze! Om onze waardering voor hun harde werk wat meer uit te dragen, hebben we de ‘Most ShareValuable Person’ (MSVP) in het leven geroepen.

Eens per maand reiken we deze prijs uit aan dé collega die in die maand net even wat extra heeft ‘geshined’. En in januari is deze collega…

*tromgeroffel*…

Roel!

Roel stond de afgelopen maanden meerdere keren op een (digitaal) internationaal podium als SharePoint Spaces-expert én met zijn innovatieve ideeën rondom AltSpaceVR heeft hij mooie nieuwe kansen in het leven geroepen voor zijn collega’s van Recruitment, Sales en Marketing.

Lees de blogs die onze experts geschreven hebben

Lees ze hier

Heb je een Microsoft 365-expert nodig?

Neem contact met ons op