Geslaagd online .NET event

Nieuws
12-11-2020

Dinsdagavond hadden we een te gekke avond bij ShareValue!

Tijdens de keynote van .NET Conf 2020 vond de lancering van .NET 5.0 plaats. En daar hebben wij een online sessie omheen georganiseerd met de prikkelende titel: ‘.NET (Framework) is dood, lang leve .NET!’.

Ons expertpanel Michiel (Competence Lead .NET), Jasper (Competence Lead CMS) en Alex (.NET Developer) spraken samen met Dennis Mulder (CTO Microsoft NL) over alle gevolgen van deze lancering voor organisaties. De vragen van de online deelnemers werden beantwoord en één van hen won de fonkelnieuwe Xbox Series S!

Het smaakt naar meer, dus wie weet doen we het volgend jaar weer!

Heb je een .NET expert nodig?

Neem contact met ons op

Lees de blogs die onze experts geschreven hebben

Lees ze hier