Een geslaagde coronaproof bbq

Nieuws
09-07-2020

Wij komen graag regelmatig bij elkaar met al onze collega’s. In maart was ons laatste fun-uitje en het werd wel echt tijd om elkaar weer te zien en te spreken.

En ondanks dat het een puzzel is met alle corona-maatregelen, laten wij ons niet uit de weg slaan! Met biertafels waar je met vier man voldoende afstand van elkaar kunt houden, looproutes naar de bbq en bbq-chefs die gerechten per vier klaarzetten zodat er maar één iemand per tafel hoeft te lopen ging dat helemaal prima. En wat was het fijn om weer met zijn allen bij elkaar te zijn! Ook de regen hield ons niet tegen; we zaten droog in de parkeergarage.

Een geslaagde barbecue-avond, al zeggen we het zelf.

Zoek je een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertises