ShareValue | Office 365 Deepdive 'n Lunch geslaagd

Nieuws

29-06-2020

Office 365 Deepdive 'n Drinks geslaagd


Met een buitentemperatuur van 33 graden, vond afgelopen vrijdag de ShareValue Deepdive ’n Drinks bij ons op kantoor plaats in een heerlijk koele ruimte! Onze klanten hebben het warme terras weerstaan om te luisteren en praten over de implementatie van Office 365.

Onze Office 365 Consultants Gerard en Daniël hebben de methode ‘ShareValue Adoptiestraat Office 365’ uitgebreid doorgenomen, voorbeelden getoond van ons werk bij de Nederlandse Spoorwegen en Dunea en zijn het gesprek aangegaan met onze klanten uit diverse branches. Ter afsluiting was er in dezelfde ruimte, en nog steeds op 1,5 meter afstand, een borrel. De groep houden we bij de Deepdive's klein zodat dit prima te doen is.

 

De volgende Deepdive ’n Drinks is op vrijdag 18 september vanaf 14:30 uur. Ben je er dan ook bij?

Meer info en aanmelden kan hier: www.sharevalue.nl/events/deepdive-n-drinks 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2020