ShareValue | Vlog 17: wie wint de LEGO Ford Mustang?

Nieuws

20-05-2020

Vlog 17: wie wint de LEGO Ford Mustang?


In de nieuwsbrief die we twee weken geleden hebben verstuurd naar alle developers en consultants die wij kennen, zat een winactie. Je kon zomaar de LEGO Ford Mustang winnen! We hebben veel reacties gehad. In deze vlog maakt Guido de winnaar bekend.

We nemen uiteraard contact op met de winnaar om de Mustang zo snel mogelijk op te kunnen sturen.

Wil je de volgende keer als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten en potentiële toekomstige winacties? Stuur een mailtje naar communicatie@sharevalue.nl en we zorgen ervoor dat jij de volgende keer ook de nieuwsbrief ontvangt.

Bekijk hier de vlog en hoor of jij gewonnen hebt!

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2020