ShareValue | Leer op 27 maart alles over de ShareValue Adoptiestraat

Nieuws

04-02-2020

Leer op 27 maart alles over de ShareValue Adoptiestraat


Nieuw: ShareValue Deepdive ’n Drinks!

Vier keer per jaar organiseren wij op vrijdagmiddag een sessie over de implementatie van Office 365. Onze senior Office 365 Consultant en Office 365 Adoptiespecialist Gerard legt van a tot z uit welke aanpak wij daarvoor ontwikkeld hebben en hoe je hiermee zorgt dat jouw medewerkers Office 365 gaan omarmen. Met praktijkvoorbeelden van o.a. Dunea en de NS, waar onze consultants al langere tijd aan de slag zijn.

Je zit in een kleine groep van maximaal acht personen, bestaande uit mensen die (mede) verantwoordelijk zijn voor de implementatie van Office 365 binnen hun organisatie. Hierdoor is er alle ruimte om vragen te stellen, cases uit de praktijk voor te leggen en vooral heel veel ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Samen met diverse demo’s, maakt dit een interactieve en informatieve sessie. Na de sessie ben je van harte welkom om aan te schuiven bij onze VriMiBo in de bar! Uiteraard is deze middag vrijblijvend en kosteloos.

De eerste ShareValue Deepdive ’n Drinks is op vrijdag 27 maart vanaf 14:30 uur op het kantoor van ShareValue te Gouda. Onze collega Kim, Office 365 Consultant, zal deze keer de co-host zijn van Gerard.

Interesse? Lees hier meer en meld je aan.

Lees meer en meld je aan

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2020