Vlog 11: ShareValue-avond januari 2020

Nieuws
27-01-2020

Het is 2020: tijd voor iets nieuws! Daarom hebben wij opnieuw gekeken naar de opzet van onze Techniekavonden. Voorheen vier avonden per jaar waar zowel tijd werd gestoken in teambuilding als in het overdragen van technische kennis. Vanaf 2020 gaan we het anders insteken: we hebben Level Up Sessies, waar de techniek centraal staat. Én we hebben vier keer per jaar een ShareValue-avond, waar teambuilding, inspiratie en gezelligheid centraal staan.

Vorige week maandag was het tijd voor de eerste ShareValue-avond, en dat was met de presentatie van Florian Dirkse meteen een succes! Daniel en Guido vertellen je over deze avond in hun nieuwste vlog.

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

Zoek je een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures

Wil je weten waar wij goed in zijn?

Ontdek onze expertises