ShareValue | ShareValue vlog 11: ShareValue-avond januari 2020

Nieuws

27-01-2020

ShareValue vlog 11: ShareValue-avond januari 2020


Het is 2020: tijd voor iets nieuws! Daarom hebben wij opnieuw gekeken naar de opzet van onze Techniekavonden. Voorheen vier avonden per jaar waar zowel tijd werd gestoken in teambuilding als in het overdragen van technische kennis. Vanaf 2020 gaan we het anders insteken: we hebben Level Up Sessies, waar de techniek centraal staat. Én we hebben vier keer per jaar een ShareValue-avond, waar teambuilding, inspiratie en gezelligheid centraal staan.

Vorige week maandag was het tijd voor de eerste ShareValue-avond, en dat was met de presentatie van Florian Dirkse meteen een succes! Daniel en Guido vertellen je over deze avond in hun nieuwste vlog.

Bekijk hier de vlog

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2020