ShareValue | New NewsDetail Corporate Page

Nieuws

31-12-2019

Beste wensen voor 2020!


Dat was het dan, 2019. Een mooi jaar waarin we een hoop leuke dingen hebben gedaan met onze collega’s. Naast hard werken natuurlijk… we hebben ook tijd gemaakt voor leuke uitjes, mooie evenementen, sportieve marathons en een verregend strandfeest. Én het was het jaar dat we beter zichtbaar werden met onze dakletters, en dat onze CEO Peter Goedhart volledig eigenaar werd van ShareValue. Ook hebben we weer veel mooie opdrachten mogen invullen, bij zowel onze huidige klanten als nieuwe klanten.

Een goed jaar dus. Hopelijk was jullie jaar net zo goed. En hopelijk wordt volgend jaar minstens net zo goed!

We wensen jullie een heel mooi einde van 2019 en een mooi 2020!

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2020