ShareValue | ShareVision 2019, de toekomst van Office 365 en Azure

Nieuws

10-10-2019

ShareVision 2019, de toekomst van Office 365 en Azure


Kom jij naar ShareVision? Tijdens deze inspirerende middag en avond nemen we jou mee in onze visie op de toekomst van Office 365 en Azure.

In het plenaire gedeelte bespreken wij hoe Office 365 en Azure meedenken met jou, de beheerders èn de gebruikers. De technieken kunnen taken overnemen en bieden standaardoplossingen om de productiviteit van je medewerkers te ondersteunen in een dynamische omgeving. Na dit plenaire gedeelte, kan je deelnemen aan twee van de vier break-out-sessies. Tussen deze sessies zorgen wij voor een lekker dinerbuffet. 

Meld je hier aan

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019