ShareValue | ShareVision 2019: de toekomst van .NET, Sitecore en Front-End

Nieuws

20-05-2019

ShareVision 2019: de toekomst van .NET, Sitecore en Front-End


Twee van onze collega's waren aanwezig op de Microsoft Build in Seattle 6-8 mei 2019. Zij willen graag vertellen wat ze daar allemaal hebben gehoord en gezien. Daarnaast komt KPN vertellen hoe ze ervoor zorgen dat de alarmcentrale 100% uptime heeft; dat is best een klus! 

Maar er is meer informatie te delen dan alleen wat er is opgehaald in de Build. Daarom komen teammanagers Emiel (.NET), Menno (Sitecore) en Ron (Front-End) samen met andere ShareValue-experts een aantal break-out-sessies geven. Zo kan je helemaal bijgepraat worden over de toekomst van .NET, Sitecore en Front-End!

Een interessante en inspirerende avond dus. Ben je erbij? Meld je aan!

Meld je aan!

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019